Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Я вєсь гамуз подкапотний викінул. Потом на разборкє купіл всє гумовиє кішкі з донора і установіл.
...там щеє такий момент біоетанол неслабо так розчиняє резину,може у тебе бенз такий?

Я те как механік скажу.. освоіть з механіка гуманітарія, гораздо складніш... і то не е жарт..:збентежений:
Та ладно... Я когда бухой, еще тот гуманитарий :D А есть у меня друг, классный инженер, который войско Македонского по пьяни лично знает :D

Та ладно... Я когда бухой, еще тот гуманитарий :D А есть у меня друг, классный инженер, который войско Македонского по пьяни лично знает :D И как минимум 2 колена про каждого воина расскажет :D

Я те как механік скажу.. освоіть з механіка гуманітарія, гораздо складніш... і то не е жарт..:збентежений:
Щас жалєю, шо нє пошол в бурсу по авторємонту. Нахрєна мнє тиє осцілографи нужни билі. Я всьо равно ніхрєна в ніх нє допєтрал.

Та ладно... Я когда бухой, еще тот гуманитарий :D А есть у меня друг, классный инженер, который войско Македонского по пьяни лично знает :D
Макєдонскій своїх воїнів всєх знал в ліцо і по імєнам. Тєпєрь їх двоє.

Щас жалєю, шо нє пошол в бурсу по авторємонту. Нахрєна мнє тиє осцілографи нужни билі. Я всьо равно ніхрєна в ніх нє допєтрал.
Ну так проблема в том, что ты недопетрил. А я вкурил, и сейчас чувствую себя очень неплохо :D

Напомніло..
В середине 2000 работал в бригаде, строили гостиницу в криму, нашей, харьковской сиротке из теплосетей..
Так шот под 1 мая крепко посидели и пошли с местним кентухой по пляжу.. он типа иностранец командированний, а я его переводчик..:рл::D
Пару раз нам реально питались ціфри на табло подрехтовать., но я тогда еше бил молодой и весьма подвіжний..съебивался бистрей всех. :іржач:

Ну так проблема в том, что ты недопетрил. А я вкурил, и сейчас чувствую себя очень неплохо :D
А мне так нравилось када там шось зелененькое мелькало.. почти как светомузіка.:збентежений:

Назад
Зверху Знизу