Анжела вы когда меня к себе заберёте ?Женя а шо там у вас проісходе? А то я недостойна писать в Обстрєлах ?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Анжела вы когда меня к себе заберёте ?Женя а шо там у вас проісходе? А то я недостойна писать в Обстрєлах ?
Пани Ангелочка, про все/любые города - общая военная тема,писать в Обстрєлах
Било б куда☹Анжела вы когда меня к себе заберёте ?
Сенкс... а в меня не показує?Пани Ангелочка, про все/любые города - общая военная тема,
посты перетащила цитатами туда.
Врядли..Из иранской томаной пасты?

В шалаш. Кажуть, шо там рай.Било б куда☹
Там уже ильич..и печник..В шалаш. Кажуть, шо там рай.

По чьотним. По нєчьотним можу запісать Анжелу.Там уже ильич..и печник..![]()
Шутнік года ?В шалаш. Кажуть, шо там рай.
Пєдікюрщицю запишіт. ? Як она там кстатє? Уже одной ногой з гражданством? ??По чьотним. По нєчьотним можу запісать Анжелу.
Двумя.Шутнік года ?
Пєдікюрщицю запишіт. ? Як она там кстатє? Уже одной ногой з гражданством? ??
Я так і думала ?Двумя.
Тю, так для вас теж є можливість отримати громадянство - най вас вдочерять...Будете, як Лоліта Набокова...Я так і думала ?

Та шо я самашечна яка у такі сказки вірить? ?♀️ то дєдушка перегрівся на солнишку , йому і привиділось ?Тю, так для вас теж є можливість отримати громадянство - най вас вдочерять...Будете, як Лоліта Набокова...
ЗІ. Я щось таке в німецькому кіно, здається, бачив...Не по Набокову,але теж цікавий сюжет...![]()
Тю, Мальта - ви ж збирались...Чєхію вичоркуєм. Шо там іщє осталось, куда можно поєхать пожить?
То на новий год. В смислє - на пєнсіі. А до неї щє тарахтєть і тарахтєть.Тю, Мальта - ви ж збирались...
Зрозумів. "Святого не трожьте!"То на новий год. В смислє - на пєнсіі. А до неї щє тарахтєть і тарахтєть.