Статус: Офлайн
Повідом.: 15096
Повідом.: 15096
Я умєю. А шо?А як ви йому отвітили???
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я умєю. А шо?А як ви йому отвітили???
А смисл? І вапще - за шо????Я умєю. А шо?
Димокс в теме про США.А смисл? І вапще - за шо????
Наркофон пожаловался, шо роботи дохєра, а у нього крєдіт і яхту треба куплять. А форум врємя отнімає. Пошлі навстрєчу.А смисл? І вапще - за шо????
...та,ні,шурпу варе,він на вихідні обіцявНаркофон пожаловался, шо роботи дохєра, а у нього крєдіт і яхту треба куплять. А форум врємя отнімає. Пошлі навстрєчу.
Ооо...меня так само в 21 году випилили.. када я за Общество др тр. вступился...Наркофон пожаловался, шо роботи дохєра, а у нього крєдіт і яхту треба куплять. А форум врємя отнімає. Пошлі навстрєчу.
Я знаю. Тіко умнічали там всі, даже клоно-прєвєди, які живі-здорові 🤷♀️Димокс в теме про США.
А дє щяс то общєство?Ооо...меня так само в 21 году випилили.. када я за Общество др тр. вступился.....
Все по схеме 37 года прошло..![]()
Сміяцця послі якого слова? 🥱Наркофон пожаловался, шо роботи дохєра, а у нього крєдіт і яхту треба куплять. А форум врємя отнімає. Пошлі навстрєчу.
Самиє умниє там нє умнічалі.Я знаю. Тіко умнічали там всі, даже клоно-прєвєди, які живі-здорові 🤷♀️
Но матюки писал только ваш любимчик, Димокс его и послал на его же матюк. Так шо работайте над культурой речи. 😜Я знаю. Тіко умнічали там всі, даже клоно-прєвєди, які живі-здорові 🤷♀️
Ну его с темы убрали. Или с форума?Самиє умниє там нє умнічалі.
Послє слова - Трамп красавчік. Чі шо там Наркофон молол?Сміяцця послі якого слова? 🥱
Та вроді не було там матюков, я спод тішка слідила 🤷♀️Но матюки писал только ваш любимчик, Димокс его и послал на его же матюк. Так шо работайте над культурой речи. 😜
Были. Для связки слов и по отношению к той теме. ,,Остапа понесло,,. А тут вдруг Димокс ему ответил - ну если тебе все на...., то и иди туда. Внезапно так.Та вроді не було там матюков, я спод тішка слідила 🤷♀️
А Махаммадік он вапще нікада не матюкався і шо? Тоже ізгнан🤷♀️
Я хз. Мнє, єслі по чєсноку - фіолєтово. Подонковскоє отношеніє к людям і такоє же повєдєніє, мєня нє прівлєкаєт.Ну его с темы убрали. Или с форума?
Мне тоже. Спросили, чего исчез. Я ответила, как вчера поняла.Я хз. Мнє, єслі по чєсноку - фіолєтово. Подонковскоє отношеніє к людям і такоє же повєдєніє, мєня нє прівлєкаєт.
Да? Хм... ну тада некст буде навєрно 🤷♀️Были. Для связки слов и по отношению к той теме. ,,Остапа понесло,,. А тут вдруг Димокс ему ответил - ну если тебе все на...., то и иди туда. Внезапно так.
А вдруг це маска? 🤷♀️Я хз. Мнє, єслі по чєсноку - фіолєтово. Подонковскоє отношеніє к людям і такоє же повєдєніє, мєня нє прівлєкаєт.
Конечно опять придет.Да? Хм... ну тада некст буде навєрно 🤷♀