Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Анджела, закладка готова..
Жертва та же?..:кручусь::збентежений:

Кстати о бьюти, решил сегодня себя побаловать качественным парфюмом. Взял пока не большой флакончик, на пробу

photo_2025-02-27_23-28-20.webp
Анжела оцЕніт. Вєщь колєкціонная явно. І ексклюзівная.

***** Амиго у тебя растяжимые понятия про какчественый парфюм. Стоит осваивать венецианку. А то скоро домой ехать а там пацаны которые вернулись из эмиграции будут себе ремонты делать. А там глядишь и на ив сен Лорана подробишь, а там гляди и жан Франко Ферре сможешь потянуть
Та нормальний дєзік. Я такий у рекламі виділа кадато. Фалили 🥱 Монін

Та нормальний дєзік. Я такий у рекламі виділа кадато. Фалили 🥱 Монін
То, шо ви похвалілі Сучачін дезік - не робить вас ні на шаг бліже до його каморкі.
Аміго - у мене 6 коробок з воблєрамі, бльоснамі, раттлінамі, поппєрамі і пачєк з 20-15 з сіліконовимі пріманкамі.
Наловім тунцов, з скумбрієй. І воткі іспанской бахнєм.

То, шо ви похвалілі Сучачін дезік - не робить вас ні на шаг бліже до його каморкі.
Аміго - у мене 6 коробок з воблєрамі, бльоснамі, раттлінамі, поппєрамі і пачєк з 20-15 з сіліконовимі пріманкамі.
Наловім тунцов, з скумбрієй. І воткі іспанской бахнєм.
Жалка попитка 🥱 откудова вам знать шо в мєня тих воблєров нема? І може лодка даже. Шах і мат , троєщана.

Жалка попитка 🥱 откудова вам знать шо в мєня тих воблєров нема? І може лодка даже. Шах і мат , троєщана.
Ха. У вас - може лодка. А в мене - лодка. Причому, харьковского проізводства. Триметрова, з збільшеними бортамі. :)

Ха. У вас - може лодка. А в мене - лодка. Причому, харьковского проізводства. Триметрова, з збільшеними бортамі. :)
Це я вас інтрігую, монсьє. 😁 Ну і шоб в оморок от отчаянія не гупнулись канєш 🥱

Троєщана, паріруєм, не мовчим бітте. А то усну от скуки 🥱

Там граждані кавказа промишляют на таксувках.
такие тоже были. сейчас все в телефоне: заказал, оплатил, геопозицию показал - разговаривать не надо.
садишься молча, и опа.. джи пи эс начинает говорить по русски.

такие тоже были. сейчас все в телефоне: заказал, оплатил, геопозицию показал - разговаривать не надо.
Оно кажецця шо не надо, а як в його рот не закриваєцця 😁

Патамуша сидит бялорус..или неприведи хоспади какой ***** с калининхраду.. бачит україночка ссзаду пристоїлась..тай мишлит..
-как би не спалиться, чтьоби по голове дурной не ****ла :D

Назад
Зверху Знизу