Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Анжела оцЕніт. Вєщь колєкціонная явно. І ексклюзівная.Кстати о бьюти, решил сегодня себя побаловать качественным парфюмом. Взял пока не большой флакончик, на пробу
![]()
Думаешь, от дезодоранта ноги могут отвалиться?Осторожно, можно стать тємнім господіном!
![]()
Ой спасібочки вам.... ага , она ж 😳Анджела, закладка готова..
Жертва та же?..![]()
Та нормальний дєзік. Я такий у рекламі виділа кадато. Фалили 🥱 Монін***** Амиго у тебя растяжимые понятия про какчественый парфюм. Стоит осваивать венецианку. А то скоро домой ехать а там пацаны которые вернулись из эмиграции будут себе ремонты делать. А там глядишь и на ив сен Лорана подробишь, а там гляди и жан Франко Ферре сможешь потянуть
То, шо ви похвалілі Сучачін дезік - не робить вас ні на шаг бліже до його каморкі.Та нормальний дєзік. Я такий у рекламі виділа кадато. Фалили 🥱 Монін
Жалка попитка 🥱 откудова вам знать шо в мєня тих воблєров нема? І може лодка даже. Шах і мат , троєщана.То, шо ви похвалілі Сучачін дезік - не робить вас ні на шаг бліже до його каморкі.
Аміго - у мене 6 коробок з воблєрамі, бльоснамі, раттлінамі, поппєрамі і пачєк з 20-15 з сіліконовимі пріманкамі.
Наловім тунцов, з скумбрієй. І воткі іспанской бахнєм.
Ха. У вас - може лодка. А в мене - лодка. Причому, харьковского проізводства. Триметрова, з збільшеними бортамі.Жалка попитка 🥱 откудова вам знать шо в мєня тих воблєров нема? І може лодка даже. Шах і мат , троєщана.
Це я вас інтрігую, монсьє. 😁 Ну і шоб в оморок от отчаянія не гупнулись канєш 🥱Ха. У вас - може лодка. А в мене - лодка. Причому, харьковского проізводства. Триметрова, з збільшеними бортамі.![]()
Та я уже практічєскі іспанєц.Це я вас інтрігую, монсьє. 😁 Ну і шоб в оморок от отчаянія не гупнулись канєш 🥱
Нюню... смотріть тіко не плачте, як мой пашпорт увідите🥱Та я уже практічєскі іспанєц.
І шо там? Заборонено в'їзд у країни ЄС на 10 років?Нюню... смотріть тіко не плачте, як мой пашпорт увідите🥱
Це у вашому буде. А мой буде взаправдошній європській. Ахаха🥱І шо там? Заборонено в'їзд у країни ЄС на 10 років?
у них однополые браки разрешены ?Та я уже практічєскі іспанєц.
такие тоже были. сейчас все в телефоне: заказал, оплатил, геопозицию показал - разговаривать не надо.Там граждані кавказа промишляют на таксувках.
Оно кажецця шо не надо, а як в його рот не закриваєцця 😁такие тоже были. сейчас все в телефоне: заказал, оплатил, геопозицию показал - разговаривать не надо.
садишься молча, и опа.. джи пи эс начинает говорить по русски.
"Тьма, пришедшая со Средиземного моря, накрыла ненавидимый прокуратором город"(с)...А тутай сёня мгла..![]()
Патамуша сидит бялорус..или неприведи хоспади какой ***** с калининхраду.. бачит україночка ссзаду пристоїлась..тай мишлит..такие тоже были. сейчас все в телефоне: заказал, оплатил, геопозицию показал - разговаривать не надо.
садишься молча, и опа.. джи пи эс начинает говорить по русски.