Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Та хз, чого я про ніх запомніл. Должно дєто прігодіцца навєрноє.
Ето фокуси подсознания..:увага:
Я помню, када мне било 18 лет ми с товарищем, как-то, винцо домашнее попивали и телек смотрели..так вот по одному каналу шел волейбол, а по второму какое-то детское кино-сказка, про страшного горбуна лилипута.. и звали его .. ооо..****ааа.. Цахес Цинобер.. :рл:
Запомнил би я ето трезвим 300 лет тому?..:незнаю:
И самое главное, нахуя я ето до сих пор помню..:D:D

Нормально там всьо. Клієнтура так і прьот. Нємци лєнівиє халтурщікі. Хтоби мог подумать.
І стукачі. Уже настучалі, шо жинка в подологію полєзла бєз ліцензії. А она нє полєзла. Пріходілі тіхарі і просілі шото с шпорамі на пятках зробить, а она отказалась. Гнусний нородєц в нєкоторих моментах.
А тьотя Анжела казала🥱

А тьотя Анжела казала🥱
Тьтя Анжела щє не знає, шо жінка моя піде вчіцца на етого подолога. Хоть і так всьо знає. Но нужен нємчуровскій аусвайс на ето дєло. Трі годочка і вуаля.

Тьтя Анжела щє не знає, шо жінка моя піде вчіцца на етого подолога. Хоть і так всьо знає. Но нужен нємчуровскій аусвайс на ето дєло. Трі годочка і вуаля.
А шо там експресс курсов илони давидовой..нема?..

В 18 лет ? Вино? В 18 лет нам дед давал половинку самогона на троих и кольцо кровянки и нам было нормально. Прям вкус детства
Гєнацвалє - ти гєоточку скідиваєш, чи нє? Народ волнуєцца.

Давно пора било. А тєпєр - якшо они єсть тє 3 годочка

А шо там експресс курсов илони давидовой..нема?..
Ніхуя там нєма. Всьо долго і муторно. Наркофон вон в Грузію спєтлял от тоскі.
Кругом одні бюрократи. Надєжда тока на наших. Может заставят нємцев шевеліцца і работать.

В 18 лет ? Вино? В 18 лет нам дед давал половинку самогона на троих и кольцо кровянки и нам было нормально. Прям вкус детства
В 18 лет я бил молодой и красивий..
О, кстати, ща мош фотку найду.. тотализатор запилим..:D

Назад
Зверху Знизу