Статус: Онлайн
Повідом.: 16973
Повідом.: 16973
...амєріканцов.Ну так тош для безногих..![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...амєріканцов.Ну так тош для безногих..![]()
Когдато я бил старий і багатий(щас то все наоборот), тож купив церату в салоні. Хороша тачка, хоч і була собрана нашими кріворукіми майстрамі.Херасе ти мажор..![]()
Оооо.. аліхархі латунові проснуліся..Когдато я бил старий і багатий(щас то все наоборот), тож купив церату в салоні. Хороша тачка, хоч і була собрана нашими кріворукіми майстрамі.

Та хто тя питал?..ти шо не знаешь как в хату входить..расплодил вас тут Димокс..у МЕНЯ В МОЛОДОСТИ БІЛА ТАКАЯ -СИЛА.

Я давно нє сплю. Шурік падла дєто лазіт. А мнєж свєрліть нада.Оооо.. аліхархі латунові проснуліся..![]()
Це ***дай отот? ?Когдато я бил старий і багатий(щас то все наоборот), тож купив церату в салоні. Хороша тачка, хоч і була собрана нашими кріворукіми майстрамі.
У меня дед, (царствие ему небесное), в последние годи жизни, солил помидори в банке, я их називал * по норвежски*..Моя сильно дальняя родственница, которую волею судеб занесло аж в Иркутск, где она в Интурист неплохо так устроилась, угощала меня с братцем черной икрой. В парулитровом тазике вынесла, ложки столовые выдала, и типа, ешьте пацаны, не стесняйтесь. Но самым шиком была дегустация омуля. Это эндемичная рыбка, которая только там бывает. Ну такое. Как я уже позже понял, сюрстреминг на минималках. Только северяне спецом рыбу портят, а у бурятов она от рожденя такая, с тухлятинкой.

,,студетом бил..****..
Пєрєштукатуріваєш?***** бессонница!
Кротон же це ота отрава для каналізації?ДєфлопЕ с кротОном. Тож вчорашні.
Не суши канєш, но тоже можна трєскать. Луччого Мака, чім польскій, я не знаю, напримєр ?♀️Буду кушать вредний хрябмурхер с томатним соком..![]()
...краще б купив шаурму, пітатєльно і ситноШо кушал шо радіво слушал..![]()
А суші - це ото з глИстамі. Вчорашніми.Кротон же це ота отрава для каналізації?
Не жалієте ви себе ?