Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення

Добрый день, друзья. Почитывал иногда эту тему. Раньше тут писали американцы из бывших украинцев и все некогда было зарегистрироваться задать им вопрос. Имеет ли смысл переезжать в Америку, а именно в Майами по программе юфою из Европы и начинать все с ноля имея тут на трех работающих человек доход 8-12 тыс. в месяц?
Род деятельности околоайтишный (таргетинг, контекст, арбитраж трафика, графика, видео-монтаж), аргонная сварка и бьюти. Другие штаты и города не интересуют, строго Флорида, Майами. Спонсоры есть. деньги на первые +-6 месяцев есть.
Английский на каком уровне? Обычно либо идут в доставку/ремонт/строительство/водителем фуры либо заводят блог и зарабатывают на рекламе в тикток. Иногда совмещают. В IT с хорошим английским можно пристроиться. В любом случае работать придется много и тяжело.

Посмотрите разных наших блогеров в инсте, на Youtube. Вот например

Анджела, а Ви так вміете..:збентежений:

Томи

Томиться в неволю сытую?
Я ціную волю більш за все, і поважаю право кожного на вільний вибір. Була в мене кицька колись, спеціально її на двір виносила щоб побігала, але вона до долу притискалась і тремтіла, потім мені сказали, що котам норм в квартирі сидіти. А в селі був кіт, той як собака бігав слідом по всіх околицях. І це гарно. Я не розумію, як коти можуть все життя провести в квартирі.

А в Уркаине работают мало и легко бо сыпяться дары с рога изобилия.
В Україні то квіточки:) Все що ви заробите в штатах працюючи 10-12/7 піде на оплату буденного життя. В Україні для цього достатньо 8/5.

Вы по лунному календарю живете? Повышайте квалификейшен. Самообразовывайтесь или же скукоживайтесь в потребах. Тут одно из двух
Повышаю;)
Речь о тех, кто только приехал и толком языка не знает. Потому что, как показала реальность, если вы в Харькове upper intermediate, там вы будете в лучшем случае B1

У меня примерно так, 4 года назад в парке возле немецкого посольства, в варшаве било..
Сидел на лавочке никого не трогал и тут ета ***ня на меня по ноге залезла.. чуть не всрався..:іржач:

Заебца. Так типа тестировщиком, потом глядишь формошлепить на жс начнешь а там куда выведет кривая американской мечты. Станешь надсмотрщиком за гребцами склавинами. Не будешь им там давать расслабляться.
Наверно, если IT заходит. По крайней мере местные IT мажоры)) при переезде не сдали позиций, кем тут работали, тем и там. А если тут бизнес какой был или хорошая должность в другой области, там придётся с нуля все начинать, подтверждать диплом и подрабатывать на низкоквалифицированной работе.

Останнє редагування:
Кіт був на волі. Напівголодний, але на волі. Це краще, аніж ситим в неволі (квартирі). А вона піймала. Ну ок, припустимо було б в неї добре серце, і вона пожаліла котика і взяла його тримати і відкормлювати. Так ні ж, вона зловила його для інших! Скоріше за все для притулку, в якому його посадять в клітку. А вона ходитиме і блищатиме - дивіться яка я добрезна самаритянка. Фу.
В селах котам добре. Їх в хаті там тримають хібащо притрушені.
Ходять де хочуть, ловлять мишей, птахів (в мене сусідський уйобок лапає ящірок, ранить, але не жере і вони здихають в муках. Всіх милих ящірок перелапав, *******), серуть де хочуть, мітять всі предмети, боронь боже залишити. Хіба 3 метровий паркан від них. Собак теж мало хто на ланцюгу тримає. Вони бігають і обсикають мої зелені туйки, а ті чорніють. Потрібно нове законодавство, яке б зобов'язувало мати вигул/вольєру, або взагалі заборонити тримати котів/собак. Не будувати мені ж трьохметровий паркан, аби захистити речі від сечі волохатих. Вночі гавкають, спати не дають.
Ставлюсь до тримання собак/котів негативно. Середні
Котам 3-метровий паркан до фені, перелізуть на раз два. Це вільні тварини, які гуляють самі по собі де схочуть. До мене три сусідських кота у двір приходять калібрів у квітах ловити і нічим тим птахам не допоможеш.
А як там Анжелиному коту ми не знаємо, треба його спитати)) Та такий красунчик швидко знайде собі дім, вірю що в притулок його ніхто не віддасть.

Наверно пересмотрю сагу.. :D :D
download.webp

Шо било би , если би Анджела впіймала Федора.. :D :D :цехф:

Цук, шот вспомнилось,
Вчера белорус в бригаде поднял кипиш, мол, долго до жилья ездить , ( согласен, 30 мин, но оплата и условия того стоят), я вот новий дом нашел, до бази 5 мин, давайте переселяться..🤦🏻
Давайте..
Но сперва надо би его посмотреть?..:незнаю:
Приехали, снаружи дом охуенен, базару нуль:yahoo: зашли внутрь и оказались в 70-х..🤦
Но то все мелочи.. спрашиваю у властителя..
- А где плита на кухне..
- а у вас , шо своей нет..
:підстолом: ****, он сделал мне вчера день,
Канешна есть и плита и холодильник и дивани ми с собой возим..***** *****..:іржач:

А ваш напарник, который нашёл этот дом, внутри смотрел до того, как предложил переезжать? 😊

Назад
Зверху Знизу