Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
давайте фото.Вот и настала неделя безделья..![]()
Приехал домой, заняться любимим делом ..давайте фото.
а то клонов я не читаю, а больше и глянуть в теме не на что.

Сосєді уєзжают в отпуск і попросілі тєбя прісмотрєть за своєй оранжерєєй?На вторник жду саженци жасмина и жимолости..![]()
А я такой приехал на неделю шоп присмотреть?..Сосєді уєзжают в отпуск і попросілі тєбя прісмотрєть за своєй оранжерєєй?

Я же обещал ей отношения..шо ото она..Анжела - хватіт дуцца. Я відчуваю ваше прісуцтвіє.

Ну да. Прісмотрєть сєбє сажанцов жимолості і жасміна.А я такой приехал на неделю шоп присмотреть?..![]()
Подмишкі бриє. І другіє мєста общєго пользованія.Я же обещал ей отношения..шо ото она..![]()

Нафсехда..Подмишкі бриє. І другіє мєста общєго пользованія.
Я навєрно послє цього поста буду прєдан анафємє і вічєркнут із завєщанія.

И скока картохі можна заладувать..Я корочє, тут швендяв по всякім сомнітєльним сайтам і надибав ох...єнного вєліка. Вєлік-грузовік. А в мене *** мєста для нього нема. І гроші шкода.

ты как професианал предлагал свои услуги ?Подмишкі бриє. І другіє мєста общєго пользованія.
Я навєрно послє цього поста буду прєдан анафємє і вічєркнут із завєщанія.
Там такіє багажнікі!!!!!!!!! І спєрєді і ззаді. Нашов на якомусь європєйському сайті такий самий - 345 євро. А в нас 3500 грн.И скока картохі можна заладувать..![]()
Анжела ще тиждень тому отказалась от услуг. Мнітєльная баришня.ты как професианал предлагал свои услуги ?
Можно им поставлять..Там такіє багажнікі!!!!!!!!! І спєрєді і ззаді. Нашов на якомусь європєйському сайті такий самий - 345 євро. А в нас 3500 грн.
Отакой.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.