Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Гурманы,один Федор любитель самогона остался....у мене кальвадоса трохи лишилося,завтра поїду до міста, мабуть куплю ще
У меня тесть привозит чачу регулярно из Бакуриани.Гурманы,один Федор любитель самогона остался.
А что должно получиться ?У меня тесть привозит чачу регулярно из Бакуриани.
Я её в бочку закатал, жду что получиццо.
Де? На вашой трої?****. Повітряна. І сразу прільот. Шось такоє впєрвиє.
Та десь. Полмінути не пройшло от об"явленія повітряной. Потом мінут 5-7 тішина і знову шандарахнуло нєсколько раз. Я по всєм окнам видивлявся - ніц не побачив. Малий каже - ****** з Курська і Воронєжа запускали балістіку.Де? На вашой трої?
От йоптТа десь. Полмінути не пройшло от об"явленія повітряной. Потом мінут 5-7 тішина і знову шандарахнуло нєсколько раз. Я по всєм окнам видивлявся - ніц не побачив. Малий каже - ****** з Курська і Воронєжа запускали балістіку.
А шо правий берег?Тут мінє інсайдять, шо єто іщє нє всьо. Ще шахєдов ждьом.
хз.А шо правий берег?
По идее это тривиальный рецепт бренди.А что должно получиться ?
А вапще хлопці сьодня ви визвали в меня абсолютне разочарованіє. Тоісь ви пойняли. Кіна с вами не буде. ?
...Ніні,алканів нам тут достатньо, і уявних,і реальних
Да пані, я знал шо у нас с Вами будет трудно, но не думал шо так бистро..А вапще хлопці сьодня ви визвали меня Кіна с вами не буде. ?

Бистро прішло О-сознаніе..У вас був трудний віртуальний кекс, але ви бистро збили сметану?

Ірландія скорочує подачку для українських поціновувачок життя на халяву.
Як наслідок, передбачають різке зменшення неодружених ірландців-пенсіонерів.
Согласен, есть более простой способ расстаться с деньгами и майном..Неженатые ирландцы-пенсионеры вдруг разом кинутся оформлять браки? Ну, мечтать можно, конечно...

Рыбка хищница была ? ?Согласен, есть более простой способ расстаться с деньгами и майном..![]()