Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Админ разберется.схоже на
Ага...Місіс Мурпл в ролі місіс Бурпл (с) 😁AngeL_007, щас из вас харьковские эстеты настоящую леди сделают. Не хуже Меган Маркл будете!
...Пане,ігнор-це для слабаківЯ Сифилиду давно в игнор ***** отправил, но западло, шо игнор однонаправленный, я её посты не вижу, а она мои - аж бегом....
[TABLE=collapse]Бат
Судя по всему - клон этого "феди" ублюдочного.
...нерви у вас слабкі,зразу видноПане, вона усi моi пости в темi про обстрiл Харкова чистить моментально!!!! Сюди вона вже не дотягуеться, в цю гiлку ХФ. Нахуя менi ще з нею вести якiсь розмови, диспути, тощо? Вона - як Фарiонша, йобнута на усю свою голову, бачить ворогiв там, де iх нема
Я бережу своi нерви вiд спiлкування з довбойобами та довбойобшами!!! З iншими людьми в мене нормальне спiлкування....нерви у вас слабкі,зразу видно
...хоча,отой брєд про Харків,правильно зробила, що витерлаЯ бережу своi нерви вiд спiлкування з довбойобами та довбойобшами!!! З iншими людьми в мене нормальне спiлкування.
) Только посты.вона усi моi пости в темi про обстрiл Харкова чистить моментально!!!!
Що конкретно?отой брєд про Харків,правильно зробила, що витерла
А у Харковi зараз теж нехуй робити, мiсто-привiд...Що конкретно?
...війна може закінчилася,чи *****ські гнилі ракети не падають по промзонам?..війна закінчиться нашою перемогою і бізнеса у повному обсязі повернуться до містаА зараз Харкiв досить багато розвиваеться(окрiм квiтникiв та лавочок)???? Це такий же "Центр Вселенной на Барабане"? Скiльки заводiв, фабрик та iнших ФОП, ООО, ЛТД, та iнших вiдкрилося за останнi 1,5 роки? А скiльки тих же промислових виробництв було релоковано на Захiд Украiни???? А з Заходу Украiни хоча би одне було релоковане у Харкiв????
...війна скінчилася?..у кого дозволяє специфіка бізнесу, той повернувсяЦе такi дуже У Вас "обтекаемые" фрази. Будь ласка, вiдповiдьте менi на запитання:
Та ты с дуба рухнув. Таке казати...тут все процветает, в Харьков возвращаются толпы с европ разных, бизнес-хуизнес вообще на пике, квартиры как в Киеве за Пэтриотами. Не? Я что-то путаю? Якась ***ня, малята?А зараз Харкiв досить багато розвиваеться(окрiм квiтникiв та лавочок)???? Це такий же "Центр Вселенной на Барабане"? Скiльки заводiв, фабрик та iнших ФОП, ООО, ЛТД, та iнших вiдкрилося за останнi 1,5 роки? А скiльки тих же промислових виробництв було релоковано на Захiд Украiни???? А з Заходу Украiни хоча би одне було релоковане у Харкiв????
Станом на 1 жовтня 2023 року кількість ФОП у Харкові склала майже 119 тисяч, а протягом року офіційно свій бізнес зареєстрували 10,5 тисяч.Та ты с дуба рухнув. Таке казати...тут все процветает, в Харьков возвращаются толпы с европ разных, бизнес-хуизнес вообще на пике, квартиры как в Киеве за Пэтриотами. Не? Я что-то путаю? Якась ***ня, малята?
Еще одинТаке казати...
И шо? Я читал эту новость. А сколько было 2 года назад?Станом на 1 жовтня 2023 року кількість ФОП у Харкові склала майже 119 тисяч, а протягом року офіційно свій бізнес зареєстрували 10,5 тисяч.
Такі дані у звіті про економічний і соціальний розвиток міста Харкова за 9 місяців 2023 року оприлюднив Департамент економіки та комунального майна, передає⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Як зазначили в департаменті, головною метою виконавчих органів цьогоріч є відновлення сталого розвитку міста та комфортності проживання громадян.
Так, триває поступове збільшення кількості підприємств торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування населення, ринків і торговельних майданчиків. У місті відкриваються нові гіпермаркети, супермаркети та торгові центри.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Да, мабуть......Та ты с дуба рухнув.
За месяц до войны. А шо? Не понимаю, в чем наездЕще один
Зрение очень хорошее, да ?
Из Австрии, или Чехии, или где вы там - так хорошо видно, да?
Сколько лет назад вы были в Харькове ???