Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
а можна аргументацію, чому ви наголошуєте саме на ІРАНському гаремі попри те, що Іран лише частина ісламсткого світу, і, попри європейсько американські масмедійні стереотипи, то є найбільш освічена мусульманська нація
Бльооо
Статья называлась "иранский гарем". Достаточно убедительно?)
Да и сама видела, что скрывается под никабом

Закінчив універ (Електронік),виріс в Карпатах (люблю ліс,город,сад,поле,ітд),без шкідливих звичок,є своє житло "поки",знаю кілька мов,граю в теніс. Не люблю футбол та пиво. Обожнюю спокій,тишу,бувати на самоті ,+ кататися на велосипеді ,авто.
Не вірю в «половинки», всі люди — цілістні.
Копаюся трохи в особливостях характеру інтровертів і екстравертів, також довелося зіткнутися з особливостями аспергерів. Виявляється, ми надто погано розуміємо свій темперамент, і просто вважаємо себе диваками.
Дівчата інтроветри теж бувають, просто їх важче знайти. Якщо ви обоє соромʼязливі — ніхто ж не зробить перший крок. А ще прийміть, що такі дівчата дуже рідко користуються червоною помадою і великим декольте. Тобто не ведіться на зовнішність
Прямо відчуваю шо тре хлопцю допомогти розділити тягар інтроверта в карпатському замку😍

сумнівна стаття, враховуючи те, що мейнстрімні масмедіа, як правило, мають задачу, серед купи інших, зокрема і дискредитувати, абсурдизувати Іран та все іранське.
не ведіться і не поширюйте маючні про Іран, краще поцікавтесь скільки в Німеччині лікарів вихідців з Ірану і сквльки вихідців з наприклад Саудівської Арабії.
бо отак несвідомо поширююте маячню, люди купують - і вуаля, завдяки вам мають дурнуватий стереотип про Іран.
Сумнівний юзер, розберусь без вас якось

а може і вона маньячка?
у неї появився нарешті реальний шанс з хатинкою в карпатах. з коханим-маньяком.
не заздріть чужому щастю
Я навпаки - тільки "за". Павутиння, гроби навкруги - романтика!

Якщо без жартів, то я весь минулий рік думала над тим щоб знайти недорогу хатку в Карпатах і з'їздити ненадовго, але не склалось.
Подобаються гори, але шоб і ставок був поруч😍

...він домому боїться повертатися,тому тільки до польші😂
Треба розуміти, що це шанс для обох. Похід - це як пробний шлюб без серйозних обов'язків. І там відпаде маса зайвих питань, які цей хлопець зазвичай ставить, тестуючи кожну жінку. І не дрипнешся: "ой, соррі, мені вже час у фітнес-центр"...

навіщо ви навели ці цифри?
досить знати, яке місце і які "права" жінки в Саудівській Арабії. Тобто саудівцям до нинвшнього рівня цивілізації Ірану ще кілька поколінь, а жінкам саудівцям до тих прав, які мають жінки Ірану як до неба рачки
Мы говорили не о правах а об образованности, и не женщин а всего населения. Какого чёрта Вы переводите разговор на права женщин?

К тому же ставить в пример по правам женщин Иран, который казнил 16 женщин в 2022-м году, и 188 с 2010-го года, где действует полиция нравов, как минимум смешно.

Расскажите нам какой там в Иране особый уровень цивилизации, со времён "исламской революции" и диктатуры аятолл? Там каменный век и **********.

Річки поруч. Місцевість: Сколівські бескиди

для аутиста- а він наголошує на цьому- саме те, що треба.
лиш не зрозуміло, як тихому аутисту вдалось в польському шумному мегаполісі провести 70 побачннь за півроку.
хлопець неординарний, якщо не троляка
Ну, я овен по гороскопу. Кожного дня, прокидаюся з думкою де моя дружина та діти. (це додає мотивації пошуку)

для аутиста- а він наголошує на цьому- саме те, що треба.
лиш не зрозуміло, як тихому аутисту вдалось в польському шумному мегаполісі провести 70 побачннь за півроку.
хлопець неординарний, якщо не троляка
Чого це він аутист? Він казав, що інтроверт. Так тут на ХФ кожний інтроверт, усі екстраверти балаболять офлайн.

IMG_0031.webp

Річки поруч. Місцевість: Сколівські бескиди

Ну, я овен по гороскопу. Кожного дня, прокидаюся з думкою де моя дружина та діти. (це додає мотивації пошуку)
Я согласна@@!!!!!

Назад
Зверху Знизу