Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
та то ***** какой-то. у него все 33 поста как все плохо в Украине, будущего нет, а украинки в Польше мужей уводят
...у нього квартира у Львові і маєток у горах,і невлавштоване особисте життя у закордонні

Выпустить всех баб - это было чисто эмоциональное решение влади, чтобы быть "хорошими мальчиками" в глазах женской части общества, по простому - прогнулись под баб. В этом решении ноль рациональности и его последствия мы будем расхлебывать и после войны. Открывать границы для всех женщин - этор абсурд со всех точек зрения. Максимум надо было выпускать с оккупированных территорий. Теперь будем расхлебывать демографический и экономический кризис - не власть, ей всегда хорошо, а мы.
Да полно баб. Не знаю, где вы, но в Х-ве их сильно прибавилось. С огромными жопами, ляжками и арбузными грудями. То ли наши так разьелись, то ли понаехали откуда-то. Хз..., я думала, только я это замечаю, но тут уже со стороны несколько наблюдений было. Причем, "в обтяжку", шоб все это подчёркивалось.
Как-то стало бросаться в глаза. И в троллейбусах не протолкнуться.

Да полно баб. Не знаю, где вы, но в Х-ве их сильно прибавилось. С огромными жопами, ляжками и арбузными грудями. То ли наши так разьелись, то ли понаехали откуда-то. Хз..., я думала, только я это замечаю, но тут уже со стороны несколько наблюдений было. Причем, "в обтяжку", шоб все это подчёркивалось.
...Мабуть наші,з закордоння повертаються,бо там життя помічниць кухарів нестерпне🙂

...у нього квартира у Львові і маєток у горах,і невлавштоване особисте життя у закордонні
Так. Познайомився тепер з дівчиною із Харкова. (майже відносини)
Мінуси (говорить російською,курить,з великого міста а я з села). Плюси. (скромна,чемна,вихована,пише ідеально українською,не оджружена,немає діток як і я)
Знаю людей яким пофігу на зовнішній вигляд, кохання, ****, для них головний критерій щоб дітей рожала, борщі готовила і мозг не ****ала поки він за компом сидить в танчики умовні грається. Ось тут да, такий варіант «знайти з першого разу» можливий, так як він не вибагливий. Знайде собі таку з зайвою вагою, з дитиною, чи старшу на кілька років за нього, і буде йому все робити.
Ти ж не можеш сказати дівчини — почекай, у мене тест драйв з десятьма іншими, але якщо вони виявляться гіршими, я повернуся до тебе.
А з авто так можна

...шановний, ви особисто, повернулися в Україну?
Поки ні. Боюся

Беда. А я уехал и не вижу этой красоты.

Мінуси (говорить російською,курить,з великого міста а я з села). Плюси. (скромна,чемна,вихована,пише ідеально українською,не оджружена,немає діток як і я)
Та она ****ит, то не харьковчанка, якщо чемна и вихована.

Так. Познайомився тепер з дівчиною із Харкова. (майже відносини)
Знаю людей яким пофігу на зовнішній вигляд, кохання, ****, для них головний критерій щоб дітей рожала, борщі готовила і мозг не ****ала поки він за компом сидить в танчики умовні грається. Ось тут да, такий варіант «знайти з першого разу» можливий, так як він не вибагливий. Знайде собі таку з зайвою вагою, з дитиною, чи старшу на кілька років за нього, і буде йому все робити.
Ти ж не можеш сказати дівчини — почекай, у мене тест драйв з десятьма іншими, але якщо вони виявляться гіршими, я повернуся до тебе.
А з авто так можна
...треба додому їхати, власність без нагляду і майбутнє своєї держави забезпечувати

а как они работают в Польше, *******ьно? чтобы получать социал в Германии, нужно внж Германии, чтобы работать в Польше нужно внж (или что-там) в Польше🤔
Обнаковенно : в Польщі той "біженський" ВНЖ то по суті наш ІПН тіки з позначкою укр. Отримав і працюй. В Німеччині дурником прикинувся - отримав 24 пар і вуаля - чешеш взад працювати , іноді являючись на контоль.🤷‍♀️
Ещё один страдалец :-)
Не ображайте хлопця ! Він вигідний жених, а з нєвєстами напряжонка...от і кришу рве з досади😁
Найсправжні мільйонери - тільки на ХФ! :-)
100% ! Тут тіки успєшні жєнщіни й мущіни! Фєйс контрол😁

Не ображайте хлопця ! Він вигідний жених, а з нєвєстами напряжонка...от і кришу рве з досади😁
70 побачень від початку року. (PL)
Зустріти вартісну людину не просто. Я інтроверт з купою комплексів)
Головне щоб була стройна, слідкувала за собою, фізично активна, не лінива, без понтів, без корони, не тупа (не вірила б у всяку антинаучну дічь) і щоб співпадала хоть частина інтересів. Ну і звісно має бути взаємна хімія, куди ж без неї.
Невже це такі прям великі вимоги?
Якщо хоча б половини цього немає, смисл тратити на неї все життя? Ти ніколи не будеш задоволений. На пару тижнів чи місяців розважатись — можна, а так щоб все життя, це треба бути мазохістом або мати самооцінку нижче плінтуса.

Головне щоб була стройна, слідкувала за собою, фізично активна, не лінива, без понтів, без корони, не тупа (не вірила б у всяку антинаучну дічь) і щоб співпадала хоть частина інтересів. Ну і звісно має бути взаємна хімія, куди ж без неї.
Якщо хоча б половини цього немає, смисл тратити на неї все життя? Ти ніколи не будеш задоволений. На пару тижнів чи місяців розважатись — можна, а так щоб все життя, це треба бути мазохістом або мати самооцінку нижче плінтуса.
...тут таких немає,не витрачай даремно час😂

Ехххх прямо мій портрет..тіко я ще краще насправді😳

...Мабуть наші,з закордоння повертаються,бо там життя помічниць кухарів нестерпне🙂
Ну, вернулись многие - вижу открываются магазинчики, парикмахерские... Но очень много и незнакомых в подьезде квартирантов и в других домах тоже. Их, кстати охотнее берут на работу, впо превалируют в торговой сети заметно

:D вижили отсюда бабцю и прочно заняли ее место..ну ну.
Я підгледіла як бабця пафосно заявляла шо буцімто вона різко втратила інтерес до убєгантів бо хтось там вернувся...ага..якже😁

70 побачень від початку року. (PL)
Вот сказочник. Сейчас только 37 неделя года пошла, а у него 70 свиданий. Ты без праздников по 2 раза в неделю тетек выгуливаешь? Я бы з...ь (замучилась). Ты лучше о качестве, а не о количестве думай. И где ты их 70 штук взял. В очереди знакомился?

Не хотела бы толкаться среди арбузных грудей да и жоп огромных тоже.
Для мужчин пора делать платный проезд в общественном транспорте.

Назад
Зверху Знизу