Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
...Бєні он піджали яйця на 509 лимонів
Учитывая какой он был грустный - это еще не предел. И все это скорее всего только начало продуманных мероприятей против завзятых коррупционеров. Им дали годик успокоится, обосновавшись в Европе. В это время наши готовили дилдо, а европейцы вазелин.

...Бєні он піджали яйця на 509 лимонів
Коли Пеця його піджав за те саме - усією країною мудрий нарід в нього катяхами кидався... Опа! Так, що, він правда гроші виводив? Та ви шо... Так а чого при Пеці щимити Коломойського за це було погано, а тепер - добре?

может я в детстве в море перекупался, сейчас отношение к нему нейтральное. интереснее город и окрестности посмотреть.
Короче, не моряк ви... ну шош...будєм іскать😳😁

Ну тобто хфшна матриця дала збій і все відкрутилося взад... отакої... ріал лів рулить получаєця...🤷‍♀️

Це ж скільки цінних думок пропало.... :-)
А ще кажуть, що рукописи не горять...
Мої сіамськи жирахви пропали😪 і це шо тепер знову по савані рискать шоб їх зловить та сфоткать??? А мені ж не шишнацять😪

До речі хлопці, а мене ледве не вкусила за носа скажена обізяна... як плигнула з зубищами напоготові... досі з переляку тремтю як тростина...😔

В темі вище народ, начебто нічого і не трапилося, продовжує далі обговорювати тему :-) :-) :-)

Назад
Зверху Знизу