и опасно.жить богато когда вокруг тебя нищие как то некомфортно
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
и опасно.жить богато когда вокруг тебя нищие как то некомфортно
Трьома чумаданами "за"Хай доплочує🤷♀️
Никто его в Чикаго жить не заставляет.и опасно.
А Ви в чатіках усіх країн?Кстатє хлопці читала сьодня шо оті "канадці" шо понагрібали віз і деякі поперли, то многі взад пруть тіпа " не так скоалося як гадалося"
Мы....шо там у вас смішного є?
Там дохлий абсолютно чат. Походу шо у них всьо отлічно😳 тіко позавидувать мона☹А Ви в чатіках усіх країн?
Цікаво, що пишуть "японці"...
Каменюка не на душi, вона на шiї.Можете облєгчить ваш сум і снять камінюку з душі одноврємєнно😳
Кіко грам? Яка проба? Брюліки є?😳Каменюка не на душi, вона на шiї.
Ну Вы же "три в одном". Поэтому, смотря с какой стороны посмотретьМы.
Впрочем, это страшно на самом деле.
Кстати, о чемоданах.Трьома чумаданами "за"![]()
Это ты меня с постулатами хрестианства попутала.Ну Вы же "три в одном". Поэтому, смотря с какой стороны посмотреть![]()
Його ці падли стянуть. Тре штани с такими карманАми або ліфчики🤷♀️Кстати, о чемоданах.
Тут мелькал один рецепт, даже видел в продаже спец одежду для него.
Такой длинный плащ с кучей внутренних и внешних карманов,
в которые можно разложить седержимое чемодана.
Мабуть на "філософію" часу не залишаєтьсяТам дохлий абсолютно чат. Походу шо у них всьо отлічно😳 тіко позавидувать мона☹
Bismarck.Кіко грам? Яка проба? Брюліки є?😳
https://www.google.com/search?q=airport+jacketЙого ці падли стянуть. Тре штани с такими карманАми або ліфчики🤷♀️
Не-не, речь шла о "третьем" сынеЭто ты меня с постулатами хрестианства попутала.
Я неизмеримо молее многомерный.![]()
Я все-таки первый сын, правда он же и последний.
Так что тут с какой стороны посмотреть.
Та ну шо ви, яка філософія? Чатіки це "задай глупий вопрос - получи глупий/умний отвєт" і канєшно срачи😁Мабуть на "філософію" часу не залишається![]()
Пиляйте.ніц нє зробіш🤷♀️Bismarck.![]()
Вигляде заманчиво, но нема кадрів з секуріті чека
А я, грехом, о триединстве Божьем возомнил:Не-не, речь шла о "третьем" сыне
![]()