Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Щоб стати генералшею, треба вийти заміж за лейтенанта (не буду ставити знак цитування)
Це давно дало трєщину. І ота циганка - примєр🤷‍♀️
Теба просто йому натякнути, що є шанс
Та буде развєдьонєц з кучой малих прицепів і злющей "бившой"...нафіга мені ті нєрви???

Подтянулись тяжеловесы :)
Что за дискриминация по весовому признаку?

1700597049089.png

Что за дискриминация по весовому признаку? Нужно сохранять позитивный body image.

1700597049089.png
Оце такий гебемот вдавив вашу бусінку у вікно і хропів як скажений🤦‍♀️ я даже попісять не сходила, так страшно було лізти мимо🤦‍♀️

Оце такий гебемот вдавив вашу бусінку у вікно і хропів як скажений🤦‍♀️ я даже попісять не сходила, так страшно було лізти мимо🤦‍♀️
Можно только посоветовать летать первым классом. :(

цены на жилье то понятно, но зп у всех одинаковая. вот например две одинаковые вакансии в нрв и баварии.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

зайдите к ним на сайт, там и требования и условия написаны
Мамадарагая какие же они дотошные, это ж нужно обьявление о работе так занудить.

...взагалі я особисто дуже вдячний німцям і Німеччині, що приютила усих нас у дуже важкі часи,але не треба думати,що усим біженцям вдасться знайти там хорошу роботу і жити припєваючи,скоріше за все основну масу чекає доля обслуги і різного роду чорноробочіх,іншого не буде, тому кожен с а м повинен вирішувати ,чи влаштовує це його
так и дома не все любовницами депутатов были :незнаю:

Что за дискриминация по весовому признаку? Нужно сохранять позитивный body image.

1700597049089.png
Куди котиться цей світ? В той час, як українські ТЗ недоїдають у ворожому світі оскалу капіталізму та вимушені ризикувати своїм життям, щоб під обстрілами відвідати свого лікаря (бо ваші, капіталістські нічого не розуміють), коли їх примушують вчити мову їхнього ворога (звісно, ворог, бо грошей мало дає) та лагідно просять почати замислюватись про можливість роботи у майбутньому, що в цей час робите ви? Ви, кляті каріталісти? Ви працюєте (о, Боже), ви відпочиваєте (зовсім охуїли), ви толеруєте бодіпозитив (на голову не налазить - нажруться своїх гамбургерів), ви не порушуєте законів (ахаха, дебіли)! Скільки це буде продовжуватись? Відповідайте негайно!

Я - социалист? Я социалистов на завтрак ем.
Вот и заразился. :D

...

Я stock market инвестор и приверженец свободного рынка, "невидимой руки" и так далее, в резонныx рамках, за капитализм обеими руками.

Правда - за капитализм с человеческим лицом, а не как в 19-м веке, мы всё ж таки цивилизованные люди.
Не бывает капитализма с человеческим лицом.
Либо это оскал, либо, что гораздо хуже - уродливые морды crony-олигархов, как сейчас. :(

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу