Надмірна праця принижує людську гідність (с)Отвєт очєвідєн😁

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Надмірна праця принижує людську гідність (с)Отвєт очєвідєн😁

...усе відносно,кому і година у день надмірноНадмірна праця принижує людську гідність (с)
![]()
...то біженці працюють і створюють статистикуОтвєт очєвідєн😁
Я тіко удівляюсь, а коли гішпанці вспівають стіки працювать, якшо там ота фієста цілий день??? По ночах?🤷♀️
Золотіє слова! Мені потрібен час для бьюті сліп, а не як конь щодня!Надмірна праця принижує людську гідність (с)
![]()
Якщо було дуже спекотно, то, можливо, що міраж. Або привіди "експертів ХФ"...був у місті,тиснява на шляхах довоєнна,знову думаю, хто ці люди,Харків помирає,підприємства виїхали,будинки пусті, судячи з експертів ХФ...парадокс🤪

...100%Якщо було дуже спекотно, то, можливо, що міраж. Або привіди "експертів ХФ"![]()
...був у місті,тиснява на шляхах довоєнна,
знову думаю, хто ці люди,Харків помирає,підприємства виїхали,будинки пусті, судячи з експертів ХФ...парадокс🤪

Сложно с вами не согласиться, да.Лучше были бы акулы.
Краще дельфіни всякі, пінвіни, котики... шоб зуби маленькі, вопщем.... а акула сьогодні добра, а завтра проголодалась...і вроді нічого особистого, але голод не тьотка... возьме і злопа...а ти не готовий до такого повороту... вопщем, я за добрих звірюшок навкруги....😍Сложно с вами не согласиться, да.
Акулы однозначно лучше.![]()
Мы люди работящие! Не то шо немчура ленивая!Я тіко удівляюсь, а коли гішпанці вспівають стіки працювать, якшо там ота фієста цілий день??? По ночах?🤷♀️
Та да, шось статистика іспортила їм імідж🤷♀️Мы люди работящие! Не то шо немчура ленивая!
Кстаті хлопці, а як ото на той дойчебан катаються? Купив квитка в тіліфоні, а потом шо? Печатать? Чи зразу бігать по банхофу шукати того цуґа?

Та я серйозно! Думала прокатиться взнать нащот роботи... 30 часів завше краще ніж 40😳
...новий індезіт втрате достроково господаркуТа я серйозно! Думала прокатиться взнать нащот роботи... 30 часів завше краще ніж 40😳
В нашій деревушкі у банхофі автомати стоять або дядько за вікном, купив та попер... а тута як?
Звонила сегодня «немка», уехала с тремя детьми и внучкой. Говорит, из работы ей только уборщицей или уход за престарелыми. Старшей дочке 22г, ей после одних курсов предложили ещё другие. Дочка с внучкой получают 800 евро, мать с двумя сыновьями -1000. 1,5 года нигде не работают, сидят на пособии. Хата-бесплатная.А чому з основного ніка не пишете, заботлівий?
Коменти "німців" в чатіках трохи не такі позитивні. Та і статистику раніше писали -18% працює, за рік приріст був аж 1%...
Не знущайтесяТа я серйозно! Думала прокатиться взнать нащот роботи... 30 часів завше краще ніж 40😳
В нашій деревушкі у банхофі автомати стоять або дядько за вікном, купив та попер... а тута як?

Та я й не сомніваюсь шо ніхто нікуди не рветься, бо сенсу немає поки що , бо і так плотять.Звонила сегодня «немка», уехала с тремя детьми и внучкой. Говорит, из работы ей только уборщицей или уход за престарелыми. Старшей дочке 22г, ей после одних курсов предложили ещё другие. Дочка с внучкой получают 800 евро, мать с двумя сыновьями -1000. 1,5 года нигде не работают, сидят на пособии. Хата-бесплатная.
Та ну підкажіть якшо знаєте...шоб не висадили, недайбо...😳Не знущайтеся![]()
Вже було, але повторюся: Herzlich Willkommen!Звонила сегодня «немка», уехала с тремя детьми и внучкой. Говорит, из работы ей только уборщицей или уход за престарелыми. Старшей дочке 22г, ей после одних курсов предложили ещё другие. Дочка с внучкой получают 800 евро, мать с двумя сыновьями -1000. 1,5 года нигде не работают, сидят на пособии. Хата-бесплатная.