Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Кому нужна работа. Находится между Берлином и Потсдамом. Ну по карте по крайней мере.

От якби ще юфою хтось оформив, да? Ну которий не бивший шпіон под прикриттям...😁
Никакой я не шпион.
Если у шпиона есть прикрутие, значит он уже не шпион.
Шпионы бывшие не бывают.

Никакой я не шпион.
Если у шпиона есть прикрутие, значит он уже не шпион.
Шпионы бывшие не бывают.
Та я зрозуміла вже шо нє свєтіт😪
Вовсе нед. Я наверное последний романтик. :збентежений:
Ахаха масса KRAK, у вас у слові "прагматик" 7 помилок😁

та что ж тогда люди жалуются на немецкую медицину, когда при простуде не выписывают, каплей, сиропов, таблеток и пару штук антибиотиков?
Это хорошо, что жалуются.
Если пациент не жалуется, значит он умер. :D

та что ж тогда люди жалуются на немецкую медицину, когда при простуде не выписывают, каплей, сиропов, таблеток и пару штук антибиотиков?
Вони всюди жалуються на це, де б не були🤷‍♀️ Нашого Айболіта бєшені бабки теж задовбують бесконєчними давлєніями, аналізами потому шо соплі і т. д . А я от повадилась босяка ходити і у ставку бовтатись для підвищення імунітета.... ну і жаб на вечерю наловити канєш... но жаби - це вторічно😳

Вкладення

• IMG_20.webp
    IMG_20.webp
    4.3 КБ · Перегляди: 38
Вони всюди жалуються на це, де б не були🤷‍♀️ Нашого Айболіта бєшені бабки теж задовбують бесконєчними давлєніями, аналізами потому шо соплі і т. д . А я от повадилась босяка ходити і у ставку бовтатись для підвищення імунітета.... ну і жаб на вечерю наловити канєш... но жаби - це вторічно😳
...бешені бабки повинні бути іншими,а не тими ,з якими ти живеш🤪

Отакої...знову хворум зачиняють🤦‍♀️
З такими справами я на наш саванновський уйду окончатєльно🤷‍♀️

Останнє редагування:
Від січня 2024 року українці у Польщі можуть перестати отримувати виплати.

Про це заявив речник Уряду Пьотр Мюллер. За його словами, “положення є тимчасовими й втрачають чинність на початку наступного року. Ніщо не є постійним — лише на час збройного конфлікту, а положення просто втрачають чинність”

Мюллер додав, що наразі немає рішення про продовження цих положень про фінансову підтримку українських біженців. На його думку, допомога не буде розширена значною мірою. "Зараз про конфлікт більше відомо, ми знаємо, які лінії суперечки і які є можливості міжнародної допомоги, все міжнародне товариство має бути активніше залучене, і все”.
Это очередная хрень или правда? В Польше около миллиона беженцев, на секундочку...

Хто ТУТ знає відовідь?🤷‍♀️
Так "поляки" должны знать. Почему я по Чехии, все знаю, хоть и не беженец :D У меня просто много знакомых поляков. Я интересуюсь из гуманитарных соображений, а не из личных

Назад
Зверху Знизу