Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
...купив ділянку на Марсі

Охуеешь татаро-монгол когда узнаешь. Я решил стать волонтером. Насобирать на огромный чайный клипер. Купить на него ультрамариновые паруса. Пойти на край мира. Ну там **** пляж волны вся ***ня. Ну и чтоб по камням ко мне скакала кроя матом эту ****ую гальку моя Ассоль. Ну и я типа такой - ну ***** я тут в полу кабельтове от берега.

Охуеешь татаро-монгол когда узнаешь. Я решил стать волонтером. Насобирать на огромный чайный клипер. Купить на него ультрамариновые паруса. Пойти на край мира. Ну там **** пляж волны вся ***ня. Ну и чтоб по камням ко мне скакала кроя матом эту ****ую гальку моя Ассоль. Ну и я типа такой - ну ***** я тут в полу кабельтове от берега.
Це луччя фєйрі тейлс шо я чула, дазєрчик??

Это под чем тебя так кроет? Поделись информацией, может, все так хотят :D

Валеріан и город тисячи планет..

?? ?? Чехія разом із Польщею готують зміни до статусу українців, які користуються тимчасовим захистом, на випадок завершення війни

Ракушан зазначив, (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
) що Чехія готується до сценаріїв, якщо в Україні буде оголошене "перемир'я" або будь-яке "припинення" війни.

У такому разі Чехія автоматично припинить надавати тимчасовий статус українцям. Однак вони зможуть залишатися в Чехії протягом деякого періоду часу, рік або півтора. Для цього вони мають перереєструватись у Чехії за іншим статусом, як і інші іноземці.

"Ми готуємо документи для цього разом з Польщею, яка головує в Раді Європейського Союзу. Ми хочемо, щоб воно було завершене в найближчі місяці", - заявив Ракушан.

?? ?? Чехія разом із Польщею готують зміни до статусу українців, які користуються тимчасовим захистом, на випадок завершення війни

Ракушан зазначив, (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
) що Чехія готується до сценаріїв, якщо в Україні буде оголошене "перемир'я" або будь-яке "припинення" війни.

У такому разі Чехія автоматично припинить надавати тимчасовий статус українцям. Однак вони зможуть залишатися в Чехії протягом деякого періоду часу, рік або півтора. Для цього вони мають перереєструватись у Чехії за іншим статусом, як і інші іноземці.

"Ми готуємо документи для цього разом з Польщею, яка головує в Раді Європейського Союзу. Ми хочемо, щоб воно було завершене в найближчі місяці", - заявив Ракушан.
Да вы ******* постить зраду с украинских СМИ! Не говорил он этого. Он говорил, что после объявления мира статус беженца не будет больше предоставлен никому, кто хочет въехать. Чтобы мужья беженок массово не ломанулись. Никто им не запрещает въезжать после получения вида на жительство, если на то есть основания. Про отмену беженских виз вообще пока ни слова не было сказано

Там работать будет конвенция об воссоединении семей. Ее и ******ы не нарушали и правительство Израиля, не говоря о каких то коммуняках
Не будет. Беженцы не считаются обладателями вида на жительство, они имеют только временную защиту, которая не распространяется на членов семей. Там все продумано

Назад
Зверху Знизу