Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Перерахуйте будь ласка на мою картку Приватбанку!От вам мой щот
Та я их сто лет уже не бачіл..??Ви без Очок злотувки не взнайотє?
Там пєнЯ буде больше доната.Перерахуйте будь ласка на мою картку Приватбанку!
Поколєніє плАстіка. А як шурупа якого открутіть? Чим?Та я их сто лет уже не бачіл..??
У меня для етих целей викрутка есть..Поколєніє плАстіка. А як шурупа якого открутіть? Чим?
Так вона хай плОтить пеню!Там пєнЯ буде больше доната.
...да,ще може бути подібні трабли,бо ти за кордоном, коли був у Німеччині, у мене в Дії також щось не працювалоНіт. Оно в саму Дію пуска, а потом пише ніц нєма, досвідос
То немці глушат.. инфа соточка.....да,ще може бути подібні трабли,бо ти за кордоном, коли був у Німеччині, у мене в Дії також щось не працювало
Окультурілся ти там на чужбінє.У меня для етих целей викрутка есть..
Или нож
"Со мною нож, решил я что ж, держитесь гады, к чему задаром пропадать, ударил первым я тогда ударил первым я тогда, так было надо...."(С)Или нож
...хаха,скоріше сервер Дії не приймає айпі закордонняТо немці глушат.. инфа соточка..
А Наркофон оно упЕр в Італію і нє жужит. Корєша сєбє там надибав.Как же уже ети командировки..****..повбивав би..![]()

Причем тут хуи? Там не показывают сисек.Зря, отличный фильм, все так боятся гомосексуальных драм, прямо неженки. Хуи там не показывают почти, не переживайте.
Общество думает иначе потому, что этот вопрос как раз и поднимают постоянно.Там как раз и поднимается вопрос, что не ориентация определяет человека, но общество думает иначе.
мєня так просто нє возьмьош."Со мною нож, решил я что ж........................................, держитесь гады, к чему задаром пропадать, ударил первым я тогда ударил первым я тогда, так было надо...."(С)
Не вбивай! Тьолок тамошнiх поеби для разнообразiяКак же уже ети командировки..****..повбивав би.
Нівєрю. Чьї то сіські там должни билі показать.Там не показывают сисек.
Джордж - у вас толщє. Анжела ваша.