Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...скоріше не довго блудившего дрочера,який зараз пошлякI французi (долго iдуть)
Заради бога, Адептік, хоч німців не трогайте... вони і так всі розбіглись кромє нещасного Махаммада...і той уже , бачу, одной ногой на лижі встав😳🤷♀️Ідуть харківські, німці,
А це не ****?Шампаньске менi нагадує лiто, запах квiтiв, полiт бджоли.
А вид пива я пердю. (c)
Ноно. Не нада усих дрочеров под одну гребенку. Ви, шановний, розлякали тут усих женихов. Анжела вчора мусыла ходить до сусидських парней и трохи поприставать до них. Так шо, будете обзивацця и розлякувать претендентов - накажу. Куплю ляльку, назву вашим невимовним ником и буду штрикать йий у писюна вилкою. ага...скоріше не довго блудившего дрочера,який зараз пошляк
...пісюном краще у гумову ляльку потикай🤪Ноно. Не нада усих дрочеров под одну гребенку. Ви, шановний, розлякали тут усих женихов. Анжела вчора мусыла ходить до сусидських парней и трохи поприставать до них. Так шо, будете обзивацця и розлякувать претендентов - накажу. Куплю ляльку, назву вашим невимовним ником и буду штрикать йий у писюна вилкою. ага.
Фигасе ты апасныйНоно. Не нада усих дрочеров под одну гребенку. Ви, шановний, розлякали тут усих женихов. Анжела вчора мусыла ходить до сусидських парней и трохи поприставать до них. Так шо, будете обзивацця и розлякувать претендентов - накажу. Куплю ляльку, назву вашим невимовним ником и буду штрикать йий у писюна вилкою. ага.
Єто нє моя школа, ізвінітє.Фигасе ты апасный
Хто? Я? Та я добрий, як тэлЯ.Фигасе ты апасный
1. То что не окрывает окно не означает, что не слушает.Та ну некоторые трудности выпавшие на долю Нео и Тринити отличаются от некоторых трудностей если в холод, дождь или зной петь серенады под балконом сеньоры, а она даже окно на проветривание не откроет, чтоб послушать.
Первые трудности скрепляют отношения, вторые приносят грусный геморрой.