Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
...по суті,щур,який живе на дереві
D3fm9urWwAAJ-Zr.webp

...таке трапляється навіть коли розмовляєш про щось,а телефон поряд,на наступний день сипе рекламу предмета розмови
у меня тогда реальная параноя накрывает:кручусь:
Я за 3 года отучился разговаривать в присутствии телефонов. :збентежений:

нечего пиццу на ночь глядя трескать и сидеть в инстаграме до 3х ночи..
Та то разік.... економлю копійчата шоб в таун поменше мотаться. А то поїдеш хліба купить - і преш потом рукзак🤦‍♀️ ніззя так.

А в інсті я развиваюсь ага... в мене там всякі рецепти, курси язиків і проче. От дажи мемасіки які чи рецепти - і ті іноязиками часто...для образованості. А не то шо ви подумали. І то до 12 максимум. Я ж не совсім лодирька ага...😳

...у нас -5 і дощ,ніхто нікуди не їде

Ты ж в Португалии (Мадейра)? He?
А шо? Рекомендуєте змінити на шось дрУге? Послухаю😳
Чуєш ти, кусок лайна.
Вона поїхала за кордон від війни.
У неї війна в країні.
Тому вона не спить.

А ти, кончена ****, і навіть типу МУЖИК (?) шось жартуєш на цю тему. Мужик у якого нема війни стебеться над жінкою, яка від війни втекла.
Ти не мужик. Ти шмат лайна. І точно не українець. ******* якийсь.
Не буде українець таке писати.
Вийди на вулицю пожартуй з арабами так. Чи це не так весело? Чи очко грає? Чи це не так весело як сміятись з горя українців.
Клоун, який смієьться.
Смійся, падло.
Та він пиваса чи вина вже залив ото і клацає, дажи гризунів от грузінів не отліча, шо казать? От живе успєшной ситой жизнью і отак квасить постоянно... ехх... 🤷‍♀️

та нет, не постоянно, только когда хочется "постебаться" над ночными жалобами
Та розкажіть ага🥱 тіко і разговорів за бухло.... ну або про то шо вже випив або піду випью🤦‍♀️😁 ще там гішпаннцю лайкаєте про "простих українських хлопців" ага... ну так тута такі самі тіко ще й под прикритієм виводків.... оно мені тре?🥱

даже если так, вам что, жалко?

только не уподобляйтесь тут некоторым я же мамкам и не рассказывайте кому кого лайкать. Хидр пишет много умных вещей, если только они не касаются учителей и поляков. да и вы как бы тоже не без прицепа, так что с другой стороны тоже могут так думать
Та не жалко канєш...не мої ж копійчата🤷‍♀️

Ееее...шото ви всьо в кучу намішали... от іногда вроді норм, а іногда як гугол транслейт.... ну то таке... тут он біда йде откуда не ждали...

🔹У Німеччині точаться дискусії щодо скорочення пільг для шукачів притулку з України. Одним із ключових приводів є велика «діра» у німецькому бюджеті.

▪️
Лідер партії Християнсько-демократичного союзу Тюринґії Маріо Фойгт закликав припинити виплату соціальної допомоги новоприбулим біженцям із України.

▪️Натомість у Баварії депутати партії ХДС ухвалили резолюцію, де пропонують змінити соціальну допомогу для біженців України. Зокрема, пропонують, щоб вони отримували допомогу як шукачі притулку, а не на рівні з громадянами ФРН.

▪️Наразі біженці з України отримують соціальну допомогу Bürgergeld. Тобто таку ж, як і соціально вразливі німецькі громадяни – близько 502 євро на місяць.

Зараз депутати пропонують прирівняти українців до шукачів притулку з інших країн, які щомісяця отримують 410 євро.

▪️Лідер проросійської ультраправої партії AfD Тіно Хрупалла заявив, що рішення давати соціальну допомогу українцям було великою помилкою німецького уряду.

▪️У німецькому бюджеті нині існує величезна «діра» в 60 мільярдів євро через рішення федерального Конституційного суду, вказують експерти. Адже суд не дозволив уряду використати кредити, взяті на подолання пандемії COVID-19 в інших цілях – для боротьби зі зміною клімату. І уряд вирішив закрити її за рахунок зменшення витрат на соціальні потреби.

та отож, считать чужие копейчата - последнее дело
Ви лучче свої копійчата мені перечисляйте, в мене ціліші будуть... а на носки там, чи зубні щотки я вам буду канєш давать...лучче всяких депозитів ага😳

все "лишние" идет на инвестиционный счет, где не только сохраняется, но и приумножается. так что сорян, помочь ничем не могу🤷‍♂️

PS и да, пиво было халявное, так что не одна копiйчина не пострадала :D
ОМГ! Одні інвестіціонщики кругом....
* почуствовала себе неудачніцой і побігла на паблік терантас, бо ковбаса сама себе не накруте☹

Назад
Зверху Знизу