Статус: Офлайн
Повідом.: 15168
Повідом.: 15168

who is pumpky?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
who is pumpky?
...по суті,щур,який живе на дереві
...мабуть виробники бухла
У меня тут их слишком много. Белочек....мабуть виробники бухла![]()
у меня тогда реальная параноя накрывает...таке трапляється навіть коли розмовляєш про щось,а телефон поряд,на наступний день сипе рекламу предмета розмови
...таке трапляється навіть коли розмовляєш про щось,а телефон поряд,на наступний день сипе рекламу предмета розмови
Я за 3 года отучился разговаривать в присутствии телефонов.у меня тогда реальная параноя накрывает![]()
Та то разік.... економлю копійчата шоб в таун поменше мотаться. А то поїдеш хліба купить - і преш потом рукзак🤦♀️ ніззя так.нечего пиццу на ночь глядя трескать и сидеть в инстаграме до 3х ночи..
А хто жалуєця? Я іронізірую над собою. 🤷♀️та робить як завгодно. тiльки не треба потiм жалiтися, що зранку поганне самопочуття
Німецьким соціальщикам посвящаєця😁
А шо? Рекомендуєте змінити на шось дрУге? Послухаю😳Ты ж в Португалии (Мадейра)? He?
Та він пиваса чи вина вже залив ото і клацає, дажи гризунів от грузінів не отліча, шо казать? От живе успєшной ситой жизнью і отак квасить постоянно... ехх... 🤷♀️Чуєш ти, кусок лайна.
Вона поїхала за кордон від війни.
У неї війна в країні.
Тому вона не спить.
А ти, кончена ****, і навіть типу МУЖИК (?) шось жартуєш на цю тему. Мужик у якого нема війни стебеться над жінкою, яка від війни втекла.
Ти не мужик. Ти шмат лайна. І точно не українець. ******* якийсь.
Не буде українець таке писати.
Вийди на вулицю пожартуй з арабами так. Чи це не так весело? Чи очко грає? Чи це не так весело як сміятись з горя українців.
Клоун, який смієьться.
Смійся, падло.
Та розкажіть ага🥱 тіко і разговорів за бухло.... ну або про то шо вже випив або піду випью🤦♀️😁 ще там гішпаннцю лайкаєте про "простих українських хлопців" ага... ну так тута такі самі тіко ще й под прикритієм виводків.... оно мені тре?🥱та нет, не постоянно, только когда хочется "постебаться" над ночными жалобами
Та не жалко канєш...не мої ж копійчата🤷♀️даже если так, вам что, жалко?
только не уподобляйтесь тут некоторым я же мамкам и не рассказывайте кому кого лайкать. Хидр пишет много умных вещей, если только они не касаются учителей и поляков. да и вы как бы тоже не без прицепа, так что с другой стороны тоже могут так думать
Проснулись, зашипелиВ общем с утра началось
Ви лучче свої копійчата мені перечисляйте, в мене ціліші будуть... а на носки там, чи зубні щотки я вам буду канєш давать...лучче всяких депозитів ага😳та отож, считать чужие копейчата - последнее дело
ОМГ! Одні інвестіціонщики кругом....все "лишние" идет на инвестиционный счет, где не только сохраняется, но и приумножается. так что сорян, помочь ничем не могу🤷♂️
PS и да, пиво было халявное, так что не одна копiйчина не пострадала![]()
)))))))))))))))))))Ви лучче свої копійчата мені перечисляйте, в мене ціліші будуть...