Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не. Ну я не пойму. ТС начала наезжать на всех русскоговорящих? Начала обвинять в чем либо? Нет, она задала конкретный вопрос, который вполне интересен. Нет же, надо было упрекнуть ее тем, что она задала вопрос на официальном языке Украины. (чуть ли не какого *уя ты *** нерусская говоришь на русском харьковфорум на непонятном языке) У Вас есть что-то по сути вопроса? Нет? Так какого*уя Вы в корзину кидаете.
Пы.Сы. Повторял и буду повторять - долбо*бы есть всюду. И в Харькове и во Львове! И национальность у них разная - и украинцы, и русские!

Вот почему мы и презираем таких "национально-свидомих" селян.

Ридненька моя, як ты бачыш що я застарый.
Учитться никогда не поздно![]()
Так що шо пенсионер, шож мени вже 60. На забори теж напысано.
Я на заборi не читаю.))Я шляхетна людина.
У вас Адреса from fairy-tale це як розумиты, а вы мени я пынсыонер. Я не кажу що це Харкив.

Слухайте, шукала по форуму і пошуком, і так - не знайшла.
Даруйте, якщо мені повилазило - тоді спрямуйте мене до відповідної теми.
Отже, я знаю, що, наприклад, у Києві є такі місця, про які навіть киян/к/и не всі знають - двір із воронами, ліфт на одну людину, щось там іще.
А у Харкові є щось таке?
Гуглом шукала - нічого такого.
Доречі, колись ми замовляли екскурсію Харковом у якомусь із стандартних, нічим не визначних, міських бюро. Попереджали, що ми - корінні харків'янки, але хочемо почути щось нове.
Так, було цікаво. Але нового нам нічого не показали нажаль... Ні! щось було... але якось мимохідь...
Підкажете?

Ридненька моя, як ты бачыш що я застарый.

Як мени треба це доказуваты, роздягнутыся чы що, чы мабуть я сподобався, так я не видмовлю прыходь ридненька будемо вывчаты ридну мову, мы з тобою порозумиемось . Я багато чого навчу, а ты мене.

агрессивный какой ,русскоязычный.а ну быстра говори:любишь ридну мову????
Sugar-candy---У мене бабця розумна вона все зрозумие, вона теж буде вывчаты мову, и буде в нас все добре, вона каже що у трех не пробувала, цым займатысь а тепер хоче!!!
.Щастя Вам у навчаннi!Хенде хох! руссише шване!шнеллер арбайтен!!!а нето собакирен яйкен-клац-клац!![]()

За всех рад, получил море удовольствия общаясь с вами,давно я так несмеялся!Спасибо.