Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харьковчане просят переименовать Московский проспект

• Автор теми Автор теми АТН
  • Дата створення Дата створення
Кроме того, автор петиции подчеркнул, что проспект является частью дороги, ведущей на восток Украины и далее в Ростовскую область, а не в Москву.
А уточнить. что эта дорога ведёт в ДНР, автор постеснялся?

Я не могу терпеть подобные фейки на лице своего города,
это твоё личное дело и личные проблемы. по хорошему подобные вопросы нужно решать на референдумах, а не по воли каких то щипетильных личностей, которым памятник или название жить мешает.
памятник влюблённым на Бекетова тебе жить не мешает? там вообще какие то дети подземелья изображены на том памятнике, или после ядерного взрыва выжившие... просто ужас смотреть на них.... но всем как то пох...мне собственно тоже, ведь то ж памятник.

это -клиника, если тебя отягощали памятники в городе...

будь-який пам´ятник, таварісьчь, є символом, а цим світом правлять символи, це добре розуміє совєцька риганина, яка поливає "краснай" фарбою пам´ятникі Героям України. - можливо це буде занадто складним для твого "інтелекту", але подумай про те, що отакі як ти, яких "памятнікі" катам та вбивцям "нє атяґащялі" привели Україну до сьогоденного стану, тим що блокували де-комунізацію, вступ до Нато, ринкові реформи тощо.

Допетрив зараз про істуканів большевиській сволоті?

А тут рассадник ******ов ... Парни набейте себе на лбу святую свастику и детям своим набивайте, чтоб когда это все кончиться вас и ваши семьи вывезли на северный курорт потрудиться

щось мені підказує, таварісьчь, що тебе невдовзі знову "зачинять" - совєцькою риганиною бути наразі кепське:D

Надо придумать что то созвучное, например: Морковский, Москонский, Маковский, продолжаем......

***о-массонский, Героев разворовывания наследия совка, Первых олигархов...:клас: А еще петицию - ХВАТИТ переименовывать, хотя бы на сегодня - ХВАТИТ!

Может ты украинец?
Из: Germany
:незнаю:

не "можєтЪ", а а є українцем - що м.ін. випливає з моїх дописів та української мови - й харків'янином. А з дописів отого совка випливає що він є ворогом України, чого він, на відміну від тебе чесне не заперечує.

Мене здивувала ота його невдала спроба назвати себе українцем, може прорізалася типово совєцька цеха до мімікрії:незнаю:

*****, так снесите ***** бывший обком партии - это то же памятник комунякам ...

:confused: мене дивує, що Катон, який подає себе як рафінованого інтелектуала, "не вбачає" різниці між "істуканомЪ" та будівлею :D чи твій "інтелект" ся проявляє у тому, що ти не пропонуєш засипати метро (як це роблять твої однодумці)?:клас:

а президент, премьер, большая часть ВР - этничные украинцы? ...

справа йшла не про особливо укохане інтернаціоналістами-совками етнічне походження отого обздюшка, а про те що він, щирий homo sovieticus (чого він й не заперечував) - себто генетичний ворог України - пише не сіло не впало про себе як про українця.

памятник влюблённым на Бекетова тебе жить не мешает? там вообще какие то дети подземелья изображены на том памятнике
Как их звали, и сколько миллионов украинцев они свели в могилу? Да они сами на жертв Голодомора похожи, не надо с больной головы на здоровую валить.

хорошо, тогда разъясню свою мысль: Москва - это просто город, причем основанный руськими князьями с киевскими корнями. ...

Большевики - да, это ****ы и преступники, но их нащадки, вместе с уголовниками, сейчас в Украине банкуют и почему то нацики это хавают и да же не гавкнут на это воровское кодло, может из-за это люди вам не верят?

я розумію твоє бажання підтасувати факти на користь Московії, але не слід перекручувати: Москва є не "просто город, причем основанный руськими князьями с киевскими корнями. ", а столицею державу-агресора, котра колійного разу ся намагає захопити Україну! Нагадати тобі як 1914 р. Санкт-ПєтєрсбургЪ - "просто город, причем основанный шибеником с нємєцькімі корнями. " - було хутенько перейменоване на ПєтраґрадЪ, а Ганноверська династія у Англії не меньш хутенько стала Віндзорами. Нагадати далі, чи "нуєва на?":D

Когда Третий Рейх проиграл войну, немецкий народ ни кто не преследов, исторические названия не переименовывал.
:D:браво::іржач: "історєґ", тьху! Коли 3 Райх програв війну, то перейменували УСI топоніми що були на честь наці, у таборах військово полонених були проведені масові репресії, а 2016 (!!!!) р. запроторили за ґрати майже 100-літнього обздюшка-бухгалтера, який працював десь у концтаборі! Чом´ ото ти пресся до теми, де ти "малєха нє таво"?:незнаю:

Большевики - да, это ****ы и преступники, но их нащадки, вместе с уголовниками, сейчас в Украине банкуют и почему то нацики это хавают и да же не гавкнут на это воровское кодло, может из-за это люди вам не верят?

ти знов´ мешкаєш на Місяці, бо не чув про останні події та розправ з ПС?

Може й про ПС не чув, чи вони для тебе не є мітичними "націкамі":незнаю:

А вот ваш кумир говорил именно про этничных украинцев, у которых должна быть вся полнота власти в незалежний Украине. Не про каких то там: украинцах по гражданству, а именно класычных украинских украинцив. Изучайте высказывания своего фюрера, там много чего еще интересного говорилось

ще раз: only for you - мова йшла не про п. Бандеру, а про совка-дописувача! чи ти від збудження вже й українську забув?

Не знаю. Но его ненависть к полякам, ***ам и комунякам, говорит, что скорей всего таки да, Бандера был этнически чистым, классическим украинцем

Люди пытающиеся найти на Украине чистокровного украинца, просто шарлатаны от истории и от других общественных наук. Или коммерсанты - превращающие трепологию в деньги.

Не знаю. Но его ненависть к полякам, ***ам и комунякам, говорит, что скорей всего таки да, Бандера был этнически чистым, классическим украинцем
я тоже не знаю, не знаком был ни с кем из его окружения, но биография у него не однозначная.. так что нет смысла даже дискутировать , получается так.

я понимаю, что у вас своя история, ваши псевдо-историки да же к скифам пытаются примазаться, но пока в школах, ...

менять название проспекта в угоду шизонутым нацикам, которые своим псевдо-патриотизмом только раскалывают наше общество, считаю очередным маразмом, типа памятника бандюгану Серку,

Если уже и ставить памятник, до бедным детям, героям Крут, которых мерзопакостная сволота, правившая тогда в Киеве, на верную смерть отправила, ...

a де саме власне у моєму дописі "своя история, ваши псевдо-историки":незнаю::D
ви ж усі "поведені" на ВОВі - отож скажи но, Катон, чи був би можливим Берлінський проспект у Москві по 1941 р.:eek:

ти є дійсно з Марсу, бо ще не допетрив, що суспільство остаточне розколоте ще з 2014 р. й цей розлом триватиме аж поки homo sovieticus не повиздихають чи/та не здриснуть "на родінуЪ с вєшьчямі":D

так я теж був проти пам'тника Сіркові, бо вважаю отих "козаченьок" разом з їхнім отаманом Хмельницьким бандою, котра запроторила Україну до рабства Москви. Й ставляти пам'ятники будь-яким історичним особам як на мене - є per se хибним, так само як й називати їхніми іменами вулиці та міста/селища!

А що до героїв Крут - ти знов´ перекручуєш! оті хлопці лягли за те, щоб виграти час, щоб довести перемовини до кінця, щоб Україну визнали у світі. Але ти та такі як ти в усьому, що робили, роблять та будуть робити українці, вбачаєш ті´ки гівно та збочення.

После войны он назывался проспект Сталина. Может это название вернём ?

Назад
Зверху Знизу