Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Хабар Дімоксу на хостінг ХФ за ...

• Автор теми Автор теми Old Monk
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 1460
Зашлю 400 юсдт Дімоксу на підтримку хостінга за:
1. Якщо пояснить мені (нам, таким, як я, що не змогли знайти і розібратися), як прибрати оті зірочки, що зараз стоять замість нормальних слів.
2. Якщо на 2 місяці вирубить можливість Alex444 чіпляти Стефпана Бандеру в своїх постійних істоеричних "спогадах". Щоб всі ці його тексти автоматично замінило на "я за асвабадітєлєй, которьіє ставят памятнікі Лєніну на всєх "асвабажденньіх" тєрріторіях. Єто лучше, чєм "******" Бандера, которьій бьіл протів Совка і НКВД".
)))

У меня цензура мата уже и на мобиле , только сегодня, всплыла.До этого было только на не домашнем компе звёздочки

На домашнем ещё не проверял...
В общем тема "#обана #усня поменяла название на культурное :D

В общем тема "#обана #усня поменяла название на культурное :D
Кстати, её новое название не соответствует содержанию.
Предлагаю название "Життя колишнього брата" або "Життя божевільних сусідів-вбивць"

Останнє редагування:
Уже вроде всё починили
Наче так, полагодили -- все по-людськи зараз. Як було. Ну, на 50 юсдт тягне. Готоф транзактувати (Дімокс, гаманець по юсдт - в особисті. Дякую).
Залишилось друге питання ...

Зашлю 400 юсдт Дімоксу на підтримку хостінга за:
1. Якщо пояснить мені (нам, таким, як я, що не змогли знайти і розібратися), як прибрати оті зірочки, що зараз стоять замість нормальних слів.
2. Якщо на 2 місяці вирубить можливість Alex444 чіпляти Стефпана Бандеру в своїх постійних істоеричних "спогадах". Щоб всі ці його тексти автоматично замінило на "я за асвабадітєлєй, которьіє ставят памятнікі Лєніну на всєх "асвабажденньіх" тєрріторіях. Єто лучше, чєм "******" Бандера, которьій бьіл протів Совка і НКВД".
)))
А можно 200 usdt только за 1 пункт? :) Я вроде исправил его

А можно 200 usdt только за 1 пункт? :) Я вроде исправил его
Гаразд (((
Другий пункт - був з усією повагою до Аллес444 і його вкладу в роботу форума. Що ж -- не можна, то ... що ж.... тоді 200 за пункт 1. (гаманець в юсдт трх - в особисті).

Назад
Зверху Знизу