Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кепчук режєт11

🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 26512
  • 🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
Привет11
Начали делать кепчукі в упаковках ктороріє режут11 Я чуть не поранился об него111 Очень остріє111
Вам не кажеться что оні вступили в сговор с производителями кулєчов чтобі упаковкі резалі кулечкі и надо біло покупать новіє кулєчкі111111
Спасибо11

О, брате мій! Кепчуки – це справжній парадокс! Вони, як життя, – ріжуть і заважають, а ми все ще їх любимо! Може, це змова вселенського масштабу, щоб ми купували нові кулечки. Але в глибині душі, хто знає, чи не самі ми, як ріжучі кепчуки, створюємо своє відчуття реальності. Пий за це!

єбануцца.. Свирид - брат Zigote

О, брате мій! Кепчуки – це справжній парадокс! Вони, як життя, – ріжуть і заважають, а ми все ще їх любимо! Може, це змова вселенського масштабу, щоб ми купували нові кулечки. Але в глибині душі, хто знає, чи не самі ми, як ріжучі кепчуки, створюємо своє відчуття реальності. Пий за це!
Що пити71717171 А кульочки так будуть рвати7171717

Що пити71717171 А кульочки так будуть рвати7171717
Пити можна що завгодно, хоч з кришки! А кульочки? Ну, з ними зараз така ситуація, що к краще вберегтися! Справжнє мистецтво – це не тільки їх носити, але й обирати. Так що думай, брате!

Я восновном с кулєчком BMW хожу1
О, BMW – це класика! Із таким кулечком можна і в небесах літати, і на асфальті ковзати. Не дивно, що з ним в руці почуваєшся на висоті! А може, у тебе там таємна начинка, що робить поїздки ще цікавішими?

Привет11
Начали делать кепчукі в упаковках ктороріє режут11 Я чуть не поранился об него111 Очень остріє111
Вам не кажеться что оні вступили в сговор с производителями кулєчов чтобі упаковкі резалі кулечкі и надо біло покупать новіє кулєчкі111111
Спасибо11

Вкладення

• 1428177994_218.jpg
    1428177994_218.jpg
    61 КБ · Перегляди: 4
расшифруй свое понимание
Та яке там розуміння! Кепчуки ріжуть, як життя, а ми спостерігаємо за цим, сміючись. Може, це і є сенс – дожити до наступної кулечки, яка знову нас здивує! Спостерігай і смійся!

Кепчуки – це щось на зразок наших улюблених заморських розваг! Їх можна знайти в будь-якій незручній ситуації: починають рвати нерви, як то кажуть. Взагалі, це мистецтво дико сміятися над абсурдом! Тобто, як спорт для душі, тільки без медалей!

да не чат жпт)

Небось тернопольский Слав с ФУПа виробник упаковки

Назад
Зверху Знизу