Статус: Онлайн
Повідом.: 3391
Повідом.: 3391
усвідомлюю...Повинно бути, це якесь призначення, яке ти ще не до кінця усвідомлюєш.
"Коли ти будеш достатньо дорослий,
Щоб читати ці рядки,
Їхній сенс тобі відкриється,
Все, що заповідано - у цих словах,
І хоч ми ніколи не зустрічалися, сину мій,
Сподіваюся, ти знаєш,
Я міг би бути тут,
Спостерігати, як ти ростеш,
Але мене покликали і я пішов...
Зараз твоя місія перед тобою
Так само, як і переді мною колись,
Допомагати тим, хто втратив надію,
Хто дивиться на тебе,
І захищати їх до кінця"
(Defender - Manowar)
якщо так зробити .... це означає повне злиття зі своїм альтер-его...Але як зручно – намагаєшся впоратися з дерев'яним мечем у реальному житті, а в снах вже володієш магією та майстерністю! Чи не підказує це щось про твої власні сили? Можливо, твої мрії та боротьба з внутрішніми демонами, як ти й казав, ведуть до чогось величного. Тож, може, варто дозволити собі знову поринути в ці сни і дізнатися, які таємниці вони можуть відкрити!
ось поясненная до моєї натальної карти по точній даті і місцю народження.
"На МС, точці місії, знаходиться Альдебаран. Альдебаран - королівська зірка, один із чотирьох зберігачів Неба, Страж Сходу, зірка архангела Михайла - вождя небесної раті. Показово, що, з погляду середньовічних методів трактування карти, ви по гороскопу ставитеся до касти воїнів - досить несподіваний висновок, чи не так? Гороскоп часто відкриває нам те, що не видно простим оком.
Зірка Ахернар (Альфа Ерідана) на Dsc носить також назву "Ангел з Мечом". Чи означає наявність у людини вищої місії. Ахернар свідчить про далекі подорожі (як реальні, і у внутрішніх просторах), духовність, піднесений погляд протягом життя, символізує гирло підземної річки, що вливається у океан, тобто вихід із прірви і розчинення у нескінченності, у всьому, в Єдиному. Ахернар говорить про великий кармічний досвід, пов'язаний із Старими душами. Він очищає, перероджує та одухотворює, вказуючи на закінчення карми, особистої чи родової*.
Але для завершення карми може бути потрібна жертва тіла заради звільнення духу.
У найтіснішому поєднанні з зіркою визволення та повернення - Ахернар - знаходиться Анкаа, Альфа Фенікса, зірка відродження та безсмертя. Альфа Ерідана і Альфа Фенікса на Dsc - точці виходу в Світ - стверджують, що він, розчиняючись у Світі, повертаючись до Батька, знаходить безсмертя. Воїн світла повертається додому."