4000 грн на місяць

Карточка Ощад Банка зіпсувалась!

• Автор теми Автор теми mogol4
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 4113
Карточка Ощад Банка зіпсувалась!

Карточка Ощад банка которую дают бесплатно на четыре года, не выдержала и одного .Оторвались плёнки и чуть не оторвался чип.Еле вытащил из банкомата,плёнка растопоршилась и банкомат не хотел её возвращать.Раньше карты давали каждый год,а потом решили на четыре,сделав её по сути платной,но это не всё.Чтобы получить новую нужно заказать в Киеве и оплатить 30гр,но это не самое гланое мытарство.Ждал месяц, СМС так и не было.Решил пойти в контору банка на проспекте Юбилейном 56.Там запись и я 40,а получает только пятый и это уже до закрытия час.Выдают по 40 минут одному человеку,оформляя пачку каких то бумаг.Думаю ,а зачем это я же уже проходил такую протцедуру и не раз.Не дождался я очереди и ушёл ни с чем.Банк закрылся в 14 часов.Звонил в Киев по горячеей линии Ощад банка.Девочка ответила что карточка будет лежать до окончания войны.Меня это обрадовало.Заклеил скотчем старую.

Re: Карточка Ощад Банка зіпсувалась!

ОщадБанк - це стара совєтська сбєркаса у новому дизайні. Там завжди черги, завжди купа пенсіонерів, які туплять та скандалять. Там у відділеннях раніше навіть ремонт був "совєтський" і планування приміщень теж "совєтське". Тобто, було службове приміщення, були каси з гратками та віконцями, а за перегородкою невеличка зала для клієнтів, де на купу людей штук п'ять стільців і більш нічого. За всіма питаннями треба відстояти чергу до каси. І лише років 10 тому у відділеннях почали робити ремонти та змінювати планування приміщень, встановивши відкриті столи з операціоністами, менеджерами та довідковою службою. Але це все одно, що стару бабцю із села вдягнути у сучасне платтячко "від кутюр" та намазати їй губи дорогою помадою. Від цього вона молодою інтелігентною дівкою не стане.
До речі, в мене досі викликає сміх оголошення на дверях відділення "Зона 24/7 працює з 9 до 17 з понеділка по п'ятницю". Я гадаю, що начальникам відділень ніхто не пояснив, що означає те "24/7" :)

До речі, в мене досі викликає сміх оголошення на дверях відділення "Зона 24/7 працює з 9 до 17 з понеділка по п'ятницю". Я гадаю, що начальникам відділень ніхто не пояснив, що означає те "24/7"
Там у тій касі декілька віконець,працювали лише два і то одне для пенсіонерів друге для платежів.Надо ще брати до уваги те що більщість відділень ощадбанку закриті на период війни.

ну зміни банк
в моно дві картки нещодавно оновлював та обидві новою поштою днів за 5 приїхали з урахуванням їх виготовлення( тобто їх печатають з моїми данними спочатку, а потім відправляють).

Так, це платно, й це правильно. Ви ж не думаєте, що банк є меценатом та по приколу ото вам картки робить, обслуговує та все інше? Банк на вас заробляє. Але приховано.
Переважно через комісії при безготівковій оплаті - там біля 2%. Тобто при кожній оплаті в атб біля 2% з неї отримує банк. Атб платить йому, а ви платите атб, який на ці 2% логічно підвищує ціни. Ви цього не бачите й не замислюєтесь якого хєра ви платите ці додаткові 2%, коли в цивілізованому світі 0.2%.
Плюс до цього банк вам розповідає як в нього все безкоштовно, навіть частину повертає кешбеком, але все одно ви платите, й платите значно більше, ніж повинно бути.
Рівно така ж хня, як з прихованими податками в нас - ти їх прямо не бачиш, а тому вважаєш, що їх нема. А їх 70%.

Всі послуги повинні бути платні явно. Відкриття рахунку й його обслуговування - платно. Картка - платно. Переказ - платно. Щоб бачити скільти ти платиш та за що конкретно. А якщо це дорого, як на тебе, то валиш туди, де вважаєш ціни адекватними.

Назад
Зверху Знизу