Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Канал "Наш" всё.

• Автор теми Автор теми Zerok
  • Дата створення Дата створення
Re: Канал "Наш" всё.

Цікаво де весь персонал з цих каналів працевлаштувався? Дофіга ж народу працювало.

там же и работают, вещают в интернет, это же не коммерческие каналы, на них реклама практически отсутствовала, доноры щедро башляют...

Вот я и прочитал ответ на чей-то вопрос «у кого что есть?», теперь, думаю, дойдёт очередь и до моего вопроса.
Дошла. Вывод один: санкции против России приняты противоправным способом. :незнаю:

Взагалі не зрозуміло чому скільки часу існують усілякі структури та діячі що працюють на ворога? Якісь киви та "гауляйтери" розповідають плебсу усіляку ***ню, і нічого не бояться.
Закон про антидержавну діяльність повинен бути, але реалії судочинства у нашій країні можуть здивувати використанням такого закону.

На який ляд Закон, коли Зеленський через своє РНБО може за 5 хвилин ввести санкції. Або прокуратура за 5 хвилин може написати підозру і суд за 10 хвилин може дати запобіжний захід тримання за гратами. І сидітимуть вони за гратами до наступного президента. А закон потребує доказів, що затягнеться на роки, а потім закінчиться нічим.

А я про що, у нас вибірковість правосуддя вражає.:рл:

Отже і я кажу, в Україні РНБО за 5 хвилин дає санкції, або прокуратура за 5 хвилін висуває підозру і суд дає запобіжний захід тримання за гратами. А закони в Україні, це дурня, Трухін і ДТП скоїв і давав взятку поліцейському, а закони не можуть розібратися між собою. Понаробили законники цих законів, і ковиряються в них, наче в дупі.

Нічого дивного, чекаємо висунення звинувачення поліціянту. От дивний, узяв би хабар став би своїм.

Назад
Зверху Знизу