Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ух ты! А моя 1904-го была.Я помоложе буду, но у своей бабки 1906 г.р. в области видел.
Не в работе - в сарае. Но взял в руку, помахал. Тяжёлый, сцуко!
Человек был школьным учителем англ., 52 года...Я в шоке от того как на этой неделе на ПШ прямо на переходе сбили человека
Светлая ему память....Человек был школьным учителем англ., 52 года...
Йшов по регульованому пішоходному переходу на своє зелене світло. Пройшов 4 полоси із 6. Ублюдок на бусі просто їхав на червоне і навіть не тормозив....Человек был школьным учителем англ., 52 года...
За тиждень до того чув, теж на ПШ чоловіка навпіл порвав якийсь недошумахер 🤬Йшов по регульованому пішоходному переходу на своє зелене світло. Пройшов 4 полоси із 6. Ублюдок на бусі просто їхав на червоне і навіть не тормозив....
Це як подивиться. Український ***** на бусіку твоє місто чи село в нуль не зрівняє.Что скажешь....
Пока есть такие украинцы и россиян можно не так опасаться
Надеюсь ***** с бусика крепко пожалеет
Останні два роки на дорогах Харкова повний бангладеш! Повний!За тиждень до того чув, теж на ПШ чоловіка навпіл порвав якийсь недошумахер 🤬
Два опасніх перекрестка - возле Роста и возле Класса.Я в шоке от того как на этой неделе на ПШ прямо на переходе сбили человека. Погибнуть в войну под колесами....*****.Поэтьому да, Будьте все внимательны на трассе.
У цьому аспекті (хіба що) весна-літо '22 з ностальгією виринають з пам'яті.Останні два роки на дорогах Харкова повний бангладеш! Повний!
ПДР майже нікому не потрібні. Знаки, розмітка, червоне світло - пох!
Абсолютно пох....
Але для цієї теми це флуд.
Закінчую тут флудити. Ось сьогоднішне.Останні два роки на дорогах Харкова повний бангладеш! Повний!
Абсолютно пох....
Але для цієї теми це флуд.
Ну его на*** таку ностальгію.весна-літо '22 з ностальгією виринають з пам'яті.
Дм. Зильбербыков рассказал, его студентка грит: блин, как мы (американцы) вам завидуем - у вас каждое поколение за 70 лет жизни своими глазами видит полный цикл истории, а тут - скукотища... ну, сменяет айфон номер N айфон номер N-1, и шо? Вот, благо, рыжий дед таки взболтнул болото - при всём, понятно чём, тем не менее - движуха !Ну его на*** таку ностальгію.![]()
хз ... я когда выезжал в 2022 даже светофоры выключили, ото был треш.Останні два роки на дорогах Харкова повний бангладеш! Повний!
Абсолютно пох....
Ну так само може ***** чи самого чи близьку людину.Це як подивиться. Український ***** на бусіку твоє місто чи село в нуль не зрівняє.
Ну как по мне Ковид был слишком перувеличен. Так или иначе им переболело большинство людей несмотря на все масочные режимы.У цьому аспекті (хіба що) весна-літо '22 з ностальгією виринають з пам'яті.
А "ковідні сезони" ... Ах, ковідні сезони... Втіха, насолода... Бальзам на душу мізантропа!
Та да. Мой дом как раз на оживленном проспекте ведущем на выезд из города. 24 февраля одна машина вьехала другой в зад. Вышел водитель пострадавший, выматюкал невнимательного сзади и ...поехал дальше. Не до оформления былохз ... я когда выезжал в 2022 даже светофоры выключили, ото был треш.
а так ... по приездам - да вроде ничего так ... тьфу-тьфу-тьфу ...
може для загиблого різниці й немає, але ви зараз ставите на один щабель ненавмисне вбивство з тим, коли навмисно і масово знищують цивільних українців. Без каяття та жалю через скоєне, а навпаки - з радістю.Ну так само може ***** чи самого чи близьку людину.
Не бачу різниці від чого загинути.
Може тобі якісь індійські травки попити, для настрою) бо ставити = між одним українським *****ом і імперією *****ів - це діагноз.Ну так само може ***** чи самого чи близьку людину.
Не бачу різниці від чого загинути.