Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

какие колеса выбрать? 26 или 29

• Автор теми Автор теми cawa77
  • Дата створення Дата створення

какие колеса выбрать?

• 29 колеса

Голосів: 36 60.0%
  • 26 колеса

Голосів: 24 40.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    60
Добрый день может не много не в тему, у меня стоят 29 гавнодавы хочу слик или полусклик. но как то в городе и в инет магазинах 29 не встречал максимум 28. Остановился на Schwalbe - HURRICANE RaceGuard 28x1.60

Та ладно тобі. 29 дуже популярні зараз та вони є у всіх. Вибір звичайно менший за 26, але вибрати можна. Ціла зима у тебе попереду.

28-й обід ***ня, їдеш як на велосипеді 19-го віку, маневреності не вистачає

28-й обід ***ня, їдеш як на велосипеді 19-го віку, маневреності не вистачає

Я не совсем понял Вас, обод он остается одинаковым что при 28 что при 29 дюймах. Я только про шины имел ввиду. Нашел слики 29 только на ebay, но стоимость покрышки + доставка 70 баксов, второе вес шины почти в 2 раза больше нынешних

легше купити 2 28 колеса і не морочити те що на паску їдять + я ви плануєте на більший діаметр натягнути менший , це що стосується питання вище. а стосовно того що я висловився- ще раз підкреслю- 26 ті колеса для попригух і інших речей якнайкраще підходять

Так вот я как раз и планирую взять 2 28 покрышки, Кстати диаметр обода одинаковый как для 28 и 29 резины - 622 (если обод конечно не какой нибудь специфический). Так что натягивать ничего не надо, диаметр это всего лишь высота резины

я мав на увазі обода

Зайшов на три сайти харківських веломагазинів - усі мають 29 покрихи.
Йди гугли чи одразу їдь у магаз/ на барабан та не єби нам мізки.

Зайшов на три сайти харківських веломагазинів - усі мають 29 покрихи.
Йди гугли чи одразу їдь у магаз/ на барабан та не єби нам мізки.

гамнодавы да есть (они и у меня стоят сейчас) нужны слики или хотя бы полуслики. Ну собственно говоря от людей ХФ другого ответа особо и не ожидал

29 не можуть бути сліками бо вони величезні за визначенням. 28 сліків валом.

Про що те саме?
Не може бути 29 сліків. Ну 3.00 товщиною якщо лише.

Назад
Зверху Знизу