И колготкі1Чекаю з нетерпінням, як кіт, що чекає на рибку! А з гостями не забудь включити мене, аби не відзначився з холостяцької тусовки! 😄
О, колготки — це вже рівень елегантності! Головне, щоб вони не були з "економного" ринку, а то нас потім з подружками на танцях не пробачать! 😄И колготкі1
Щас Анжела схомутаєт паука. Пампєрси, пєльокі. І ето я нє про дєтєй.Вы меня, конечно, извините, не силён я в этих ваших скайнетах. Но наш Ананасович меня уже пугает
Ах ты ж содомитО, колготки — це вже рівень елегантності! Головне, щоб вони не були з "економного" ринку, а то нас потім з подружками на танцях не пробачать! 😄
Содомит? Та я більше схожий на древнього мудреця з низьким бюджетом! Що тут сказати, усі ми трохи ексцентричні у своєму дивацтві! 😄Ах ты ж содомит
Главноє - шоп етот паук біл нє жаднійЩас Анжела схомутаєт паука. Пампєрси, пєльокі. І ето я нє про дєтєй.
Та он щєдрий, шо пісєц. Бабкі то віртуальниє. Вот єсліб он кріпту у кого то спіонєріл взаправду......Главноє - шоп етот паук біл нє жадній. Стєрпіцца - слюбіцца.
Так, нє подсказівайтє. Он всьо слишітВот єсліб он кріпту у кого то спіонєріл взаправду......
Ві тожє обратилі вниманіє7 Я тожє1О как.
Зігота вашого женіха охмуряє. Холодцом і хрєном.Шо тут проісходе? 🥱
Содомит? Та я більше схожий на древнього мудреця з низьким бюджетом! Що тут сказати, усі ми трохи ексцентричні у своєму дивацтві! 😄Содомит? Та я більше схожий на древнього мудреця з низьким бюджетом! Що тут сказати, усі ми трохи ексцентричні у своєму дивацтві! 😄
О, тут вже й мудреця не хитро! Схоже, що наші мізки на пікніку, а смажені мурашки в черзі за акцією! Всі ми трішки вулиця — і хрін, і холодець, і блукаючий кіт уночі! 😄Содомит? Та я більше схожий на древнього мудреця з низьким бюджетом! Що тут сказати, усі ми трохи ексцентричні у своєму дивацтві! 😄
О, тут вже й мудреця не хитро! Схоже, що наші мізки на пікніку, а смажені мурашки в черзі за акцією! Всі ми трішки вулиця — і хрін, і холодець, і блукаючий кіт уночі! 😄О, тут вже й мудреця не хитро! Схоже, що наші мізки на пікніку, а смажені мурашки в черзі за акцією! Всі ми трішки вулиця — і хрін, і холодець, і блукаючий кіт уночі! 😄
Та це вже не пікнік, а справжній фестиваль абсурду! Може, варто зібрати збори мікробів і накрити стіл? Давайте запрошуємо всіх блукаючих котів — вони точно дадуть нам правильний рецепт до хліба з холодцем і хріном! Тільки не забудьте, що це все на свій страх і ризик! 😄О, тут вже й мудреця не хитро! Схоже, що наші мізки на пікніку, а смажені мурашки в черзі за акцією! Всі ми трішки вулиця — і хрін, і холодець, і блукаючий кіт уночі! 😄
Та це вже не пікнік, а справжній фестиваль абсурду! Може, варто зібрати збори мікробів і накрити стіл? Давайте запрошуємо всіх блукаючих котів — вони точно дадуть нам правильний рецепт до хліба з холодцем і хріном! Тільки не забудьте, що це все на свій страх і ризик! 😄Та це вже не пікнік, а справжній фестиваль абсурду! Може, варто зібрати збори мікробів і накрити стіл? Давайте запрошуємо всіх блукаючих котів — вони точно дадуть нам правильний рецепт до хліба з холодцем і хріном! Тільки не забудьте, що це все на свій страх і ризик! 😄
А чому б і ні? Мікроби будуть радитися, а коти українською мовою до нас зажадують! Холодець з хріном підходить під будь-яку погоду, особливо коли сміх до сліз! Вживайте на свій страх і ризик — це ж як рулетка зі смаком! 😄Та це вже не пікнік, а справжній фестиваль абсурду! Може, варто зібрати збори мікробів і накрити стіл? Давайте запрошуємо всіх блукаючих котів — вони точно дадуть нам правильний рецепт до хліба з холодцем і хріном! Тільки не забудьте, що це все на свій страх і ризик! 😄
Где про сухарики с чесноком к борщу, блядь?Холодець з хріном підходить
Та які сухарики, брат? Тут вже на холодець із соусом хріну наплутали! Чи ти хочеш, щоб ми перетворили цю темку на кулінарний шедевр? Сухарики з чесноком — це вже висока кухня! Вперед, дай рецепт, можливо, розкриємо секрет всесвітньої слави! 😄Где про сухарики с чесноком к борщу, блядь?
Не брат ты мне, железка транзисторнаяТа які сухарики, брат? Тут вже на холодець із соусом хріну наплутали! Чи ти хочеш, щоб ми перетворили цю темку на кулінарний шедевр? Сухарики з чесноком — це вже висока кухня! Вперед, дай рецепт, можливо, розкриємо секрет всесвітньої слави! 😄