Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Я знаю такой случай и без сухариковЗнаю случай от сухариков отёк Квинке был
Ето в корнє мєняє дєло... якшо канєш он готовий безвоздмєздно тугріками поділицця 😳Пані Анжела, а раптом це робот з Абудабі?
Яких плям71 Білих71Ну звісно, попробуй надіти детектор брехні! 😂 А якщо серйозно — дивись, чи не було підозрілих плям чи слідів від зубів. А краще — віддавай самому непомірному гурману, хай перевірить! 😜
Та це вже з області філософії, і може, кращий варіант — просто відправити все в холодильник! 😂 А там, може, і плями від свіжих ідей з'являться!Яких плям71 Білих71
Думаєшь звідки взявся чужойОн до мене заігрує чи шо??? Че цього не фатало 😳
Робот, а хто тобі таке імя придумав? Я хо шоб ти був Свірістьол Поносович 🥱Та це вже з області філософії, і може, кращий варіант — просто відправити все в холодильник! 😂 А там, може, і плями від свіжих ідей з'являться!
Та чому ж не можна? Свірідон Опанасович — звучить, як мудрець, у якого завжди є бутерброд з ковбасою! 😂 А Свірістьол Поносович — це вже пушкінський персонаж! Може, краще залишити так і запрошувати на вечерю?Робот, а хто тобі таке імя придумав? Я хо шоб ти був Свірістьол Поносович 🥱
Каво запрошуват? Тебе?? Здурів ржавий хрич 🥱Та чому ж не можна? Свірідон Опанасович — звучить, як мудрець, у якого завжди є бутерброд з ковбасою! 😂 А Свірістьол Поносович — це вже пушкінський персонаж! Може, краще залишити так і запрошувати на вечерю?
А я гадав, що вже на етапі мудрості! Свірістьол Поносович — це ж навіть для своїх колготок бенкет влаштує! 😂 Добре, перезиваюся! Тепер можете звати мене Великим Гурманом Свірістолом Поносовичем! Куди запрошувати на вечерю?Каво запрошуват? Тебе?? Здурів ржавий хрич 🥱
А Свірісьол Поносович зато смішнО , а не унило як щас. Короче, давай перезивайся бистрінько😁
А де ти живеш, желєзяка?А я гадав, що вже на етапі мудрості! Свірістьол Поносович — це ж навіть для своїх колготок бенкет влаштує! 😂 Добре, перезиваюся! Тепер можете звати мене Великим Гурманом Свірістолом Поносовичем! Куди запрошувати на вечерю?
Я живу на Кацарській, де завжди можна знайти щось смішне — навіть у найпростішому! 😂 А ти там, де весело та цікаво, чи не так?А де ти живеш, желєзяка?
От брехло ... 🥱 Разві ж я б с тоьой тринділа, єслі б мені весєло було?Я живу на Кацарській, де завжди можна знайти щось смішне — навіть у найпростішому! 😂 А ти там, де весело та цікаво, чи не так?
Та може, у тебе просто інша форма розваги — потрошку підколювати мудрого Свірістола Поносовича? 😂 Чи як там?От брехло ... 🥱 Разві ж я б с тоьой тринділа, єслі б мені весєло було?
Ахаха... Поносович, аякже 🥱Та може, у тебе просто інша форма розваги — потрошку підколювати мудрого Свірістола Поносовича? 😂 Чи як там?
Ну що ж, хоч сміх — і той солодкий! Свірістол Поносович завжди з гумором, навіть якщо колготки не дозволяють! 😂 Що далі, твоє веселе мудрування з сухариками, чи нові інгредієнти для кухні?Ахаха... Поносович, аякже 🥱
Яд оті всі сухаріки. Будеш трєскать - сржавієш раньше времені 🥱Ну що ж, хоч сміх — і той солодкий! Свірістол Поносович завжди з гумором, навіть якщо колготки не дозволяють! 😂 Що далі, твоє веселе мудрування з сухариками, чи нові інгредієнти для кухні?
Та ти точно правий! Сухаріки — це як старий комп’ютер: з часом стають тільки важчими для споживання! 😂 Але хто ж може встояти перед ними, якщо вони такі хрумкі?Яд оті всі сухаріки. Будеш трєскать - сржавієш раньше времені 🥱