Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как защищаете от угона ваш велосипед?

• Автор теми Автор теми DarkDrums
  • Дата створення Дата створення
Может и так, но у меня там тормоз. Конечно, если есть ключи снять его можно за тридцать секунд, но ХЗ, пока попыток небыло. Хотя, думаю, надо будет заменить эксцентрики на нестандартные гайки.

якшо в тебе там тормозний гак, то нахую ексцентрики, якщо всеодно ключ треба?
щоб зменшити міцність вісі?

Думаешь может ось сломатся? А я думаю всё будет нормально.

звичайно може, у мене ламалася. на ашані давно щоправда, але загугливши, можна знайти багато історій, як ламалися і нормальні.

до того ж у вісей під ексцентрик є ще один мінус - відсутність насічки для шайб. такі колеса незручно збирати. на моєму мтб добрі покришки, за два роки лише один прокол і відповідно лише 1 зйом колеса, а от розбірок втулок було 3 - 2 штатні на сезон і одна після потопу минулого літа.

пс - чекаю філів, що розкажуть що тіфо ***, бо без втулок на промах

а як це корелюється?

Shulman сказав(ла):
Да причём тут втулки на промах - может ты просто жиртрест?
"Жиртрест" - это я, не нада путать! И у меня - втулки тоже не на промах. Простые деоры, как с магазина поставили - так и стоят, только конуса в прошлом году шлифонуть малость пришлось...

tifo сказав(ла):
на моєму мтб добрі покришки, за два роки лише один прокол і відповідно...
То, либонь, ДУЖЕ добрі :)
В мене поки що "персональний рекорд" - вісім дірок за одну поїздку, хоча резина, здається, теж непогана. Дуже, дуже ганебні колючки ростуть на луках Зміївського та Ізюмського районів.

Вчера ели-ели сдержался. Гуляю с собаком, подхожу к банкомату возле АТБ (Новые Дома, Танкопия/Маршала Жукова). И вот, получите-распишитесь - стоит Fort, тёмный, с регидной вилкой. Пристёгнут к перилам за раму. На руле красуются похожая на сигмовскую фара, велокомп и фа-факалка. Добрый, наивный человек, пока ты был в супермаркете у меня чесались руки снять всю навеску с руля, открутить колёса и подседельник с седлом. Ну и выложить рядом разумеется :)...

а может это ловля на "живца" была? :rolleyes:

є ще один мінус - глибоке занурення
після їзди із зануреною у калюжу втулкою останню треба перебирати

пс - у мене на мтб взагалі чи не найдешевші шиманівські втулки, польот нормальний. ставив якось передньє колесо з іншого вела зі втулкою якоюсь на промах - різниці не почув. багато їздив на чужих велах з дорожчими втулкками - теж особливо різниці не побачив. але я їзджу на мтб дуже мало і там, де ну просто фізично не пройде мій основний вел - то повним єбєням тобто.

думай головою село - у калюжах не тілько вода, а ще й пісок і усіляке лайно

Это же по каким ****ам нужно ездить - чтоб во втулку натекло? По-хорошему - максимальная глубина проходимой лужи = расстояние от шатуна в нижнем положении до земли. А глубже заезжать - нафиг-нафиг :)

звичайно нафіг, не люблю я купатися з велом, але от минулого літа під час потопу прийшлося їхати так, що на 10 см вище втулок було, диски гальмівні навіть не було видно

Ну и кто из нас село?В моём городе таких луж нету а пруды можно и объехать. :іржач:

але от минулого літа під час потопу прийшлося їхати так, що на 10 см вище втулок було, диски гальмівні навіть не було видно
На рисовые поля ездил работать?Как там китайская стена, стоит ещё? :іржач:

то у вас на селі просто асфальту немає
а у харкові у низинах і метр води було

Когда-то тоже умудрился влететь выше втулок. На лесной песчаной дороге. Причем знал, что лужа неглубокая - ТУДА проехал без проблем, сантиметров 25 была глубина. Но вот когда ехал назад - передо мной эту лужу "пятерка"-жигуль "форсировала", и разворотила песок на дне, зараза. Вгруз конкретно - хотошо еще, что не застрял, десантироваться не пришлось :)

є у мене лодка
що ще запропонуєш?

Назад
Зверху Знизу