Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как закончится война с орками?

Бо так робили Остап та Олекса
вот они пускай и роблять такое. не вижу ничего плохого в геях. вот скажите мне что в них плохого???
как по мне так ничего. нам больше женщин достанется. вот лесбиянки это зло. вот их карать надо.
если шо, то я готов!!!

вот они пускай и роблять такое. не вижу ничего плохого в геях. вот скажите мне что в них плохого???
как по мне так ничего. нам больше женщин достанется. вот лесбиянки это зло. вот их карать надо.
если шо, то я готов!!!
Ти хотів бути карателем - йди карай😆

если не умеют, то что они там делают? зачем мы их выбрали тогда?
как говорится - " не можешь ****ь, не мучай ****" (с)..
У тєбя апостроф в ФІО єсть? Єслі єсть - тєбє ****А. Пойдьош в расстрєльниє спіскі, ждун.

А, теперь, как поведет себя Китай, которому тоже много чего рашей обещано?
зараз, як Бог з Машини, втрутиться у переговори, надає ****улін обом делігаціям, на тому війна й скінчиться. :D

завтра прокинемося та прочитаємо, що трамп запропонував відселити українців з їх чудових міст із золотими куполами (виключно для того, аби вони не вмирали). а лавров, звісно ж порадить, де нас усіх можна буде компактно та з комфортом розселити.

завтра прокинемося та прочитаємо, що трамп запропонував відселити українців з їх чудових міст із золотими куполами (виключно для того, аби вони не вмирали). а лавров, звісно ж порадить, де нас усіх можна буде компактно та з комфортом розселити.
То може майдан проти Трампа і ***ла?Чи це вже не допоможе?

Назад
Зверху Знизу