Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как закончится война с орками?

🔴 21:17 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:17 Повітряна тривога в Харків.обл.
З таким миром як пропонує Трамп буде подальша міграція на захід України.
Повернуться якраз з грошима. (заробітчани) Ті, хто не влаштував життя закордоном або по віку вже нереально влаштувати. (перспектва вічного зйому, не всі мають кінське здоров'я та не всі є вдахами). Бо хто не молодий іпотеку не дають. Та і чужа мова культура та традиції менталітет. Тому, якраз ті хто все втратив в Україні буде повертатися із закордону з копійкою на захід. (буде страх втратити все знову). Імхо

Географія вирішує, чим дальше територія від москви тим її важче контролювати влаштовувати голод ітд. Бо навіть при совку умовно у Львові дивилися на антену польські канали слухали радіо ітд. Скидання пам'ятники совків звідки почався? Звідти, де кацап далеко.
Возможно, но "кацап далеко" потому что здесь его сдерживают. Люди и войска. И нахера тем, кто здесь, такое счастье? Мы тоже хотим туда, где "кацап далеко". Но если все съебутся на правый берег, для начала, то кацапы просто займут левый без боя, переберутся на правый и полезут дальше. И вот уже снова "кацап близко". Поэтому и нет перспектив у страны в "вечной войне" с настолько неравными силами. Страна закончится.

а от за кермом відчуття, що народу у Ха все більше й більше :незнаю:
Міграіія по обидві сторони, хто куди.
Я не кажу, що багато їде. Для цього грошей треба багато мати, щоб там житло купити, а не на комірному жити.

Міграіія по обидві сторони, хто куди.
Я не кажу, що багато їде. Для цього грошей треба багато мати, щоб там житло купити, а не на комірному жити.
в Ужгороді ціни зараз на нерухомість такі, що у Харкові так на піку 2008го були

в Ужгороді ціни зараз на нерухомість такі, що у Харкові так на піку 2008го були
Як є що продати, то є й за що купити.
Ще й різні філіпморіси.
Навряд чи верхній менеджмент залишився в Харкові і пішов вантажниками по АТБ.

определенное время
ну так: з 14 до 17...
отдельных локациях.
Григоренко-Героїв Ха-Черноглазівська-Сковороди-Сумська-Манька-Нескорених-Ак Павлова-Ландау - Григоренка. отак я вчора їздив, машин багато. у центрі затори навіть

ну так: з 14 до 17...

Григоренко-Героїв Ха-Черноглазівська-Сковороди-Сумська-Манька-Нескорених-Ак Павлова-Ландау - Григоренка. отак я вчора їздив, машин багато. у центрі затори навіть
я бы на твоем месте не сдавал свои координаты передвижения, а то мало ли:D..... враг не дремлет

фантазії про мир то хуйня.
Не буде ніякого миру.
І замороження не буде.
Буде відповідь Підороссії шо ніхуя.

фабрика стоїть неушкоджена. мівіна та взагалі працює...
У нас модно запугивать ипсой. :)
Ипсо - и ты должен отползти, как враг народа.
Есть люди, которые с началом войны выехали в западные области, наладили свой бизнес и вряд ли вернутся.
А то за границу можно миллионами, а в западные области нельзя тонкими ручейками - тоненькими струмочками, как я выше написала.

фантазії про мир то хуйня.
Не буде ніякого миру.
І замороження не буде.
Буде відповідь Підороссії шо ніхуя.
мне тоже так кажется. Пока они не упрутся в стену, чтобы фронт остановился хотя бы на пару месяцев, будут и дальше переть

Назад
Зверху Знизу