Ви обрали Дональда Трампа своїм президентом.А сьогодні ваш президент взяв трубку і зателефонував до терориста номер один у світі.Не вимагати справедливості.Не притягнути його до відповідальності.Але поговорити. До перемовин.Ставитися до нього як до законного лідера.От скажіть мені - як ви до цього ставитеся?Ви б прийняли президента, який дзвонив Бен Ладену після 11/11? Ви б виправдали сидіння з ІДІЛ? Тому що саме це і сталося.Я поховав братів через Путіна.Я бачив, як стр@тили мирних жителів, дітей розбито під завалами, цілі сім'ї стерлі з землі І все ж Трамп - ваш лідер - щойно дав цьому монстру місце за столом, запросив до Білого дому.Коли Америка програла Путіну?Вже три роки Україна бореться за виживання, стоячи на передовій свободи.Американський народ став з нами і я завжди буду вдячний за це.Але зараз ваш президент стоїть з нашим ворогом.То я ще раз спитаю - Америка, як ти до цього ставишся?
Тепер світовий тероризм, офіційно виправдали.Президент трамп, ясно дав зрозуміти: все в політиці продається! Головне, не продешивити, та назвати бажану ціну