Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Крым сам попросится после окончания войны в состав Украины, наверно надоест нищета с кацапиейВсе будет деоккупировано, кроме Крыма. Война закончится поздняя осень или начало зимы. Но хуйло еще нервы потрепает всей Украине.
Вони йобнуті. То що нам на тих йобнутих покладатись? Можуть ще одного Владіміра рядом покласти. Тоді що, ніколи?
Все будет деоккупировано, кроме Крыма. Война закончится поздняя осень или начало зимы. Но хуйло еще нервы потрепает всей Украине.
Це звідки відомо?
Настрадамус, Барнет почитай. Я думаю к весне война закончитсяЦе звідки відомо?
Настрадамуса, Бартона почитай. Я думаю к весне война закончится
Північн Корея не проситься. Це при тому що в них кожен рік голод і мруть люди бо вродило не дуже і навіть коли вродило рекордно всеодно впроголодь живуть.
Попрохати можно тільки щоб оділи ярмо. А зняти ярмо проханнями вже не вийде.
Хто це такі?
Це звідки відомо?
Експерти. Спочатку з питань кінця світу, потім з COVID, тепер у військових експертів перекваліфікувались.
Пизда параше будет.
Все закончится этой осенью. Ноябрь.
О, топ писатель.
Эсть уверенность шо кацапы запустят ядерные головки?)
Да-дА...жду в марте...а многие не поверят. Так и будут собачек выгуливать.
Лично я убегу на западную 22.02.2023
напоминает румінов под сралінградомПотом пидары в херсонской области начнут замерзать без снабжения в летней снаряге.
Ви така вумна, у вас чоловiк э? там ще американский священик став експердом який живе в украине з 2000
Крым у конце будет, самый последнийвойна закончится летом 2023г. Большая война начнется весной 2023г. За Крым