Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как закончится война с орками?

🟢 13:16 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 13:16 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Пропоную припинити істерику і наклепи. Скиглиш тут ти. Пропоную на ніч не читати "конституцію Московії та які області туди занесені". І хто шо там повинен. На паркані теж щось написано.
Пропоную ТОБі запропонувати, як перемогти, враховуючи обстановку чи хоча би зупинити вбивства "мірняка" ворогом. А не волати дурниною "капітуляція та окупація!!!", не розганяти, як скажений та не брехати. Пропоную прийняти заспокійливе.

Тобі моя хата теж спокою не дає? Чому це, зненацька? Хата як хата, звичайна. І я за неї не казала взагалі. Твоє яке собаче діло до моєї хати? "Мої люди" не там, де ти, гучноголосий. Частина - зі мною, а не в безпечному місці.

Так, я хочу зберегти всіх їх і себе. Як всяка нормальна людина, це природньо. По-перше, тому шо мені моє життя дороге, в по-друге, шо є ті, хто від мене залежить або ж кому я потрібна. Бажано, жива. А там - як вийде. Ніяких гарантій. Але вирогідність цього підвищується, якщо не будуть літати ракети, каби та шахеди. Чи не так? Тому мене це турбує.

Про "кінець" - не треба таке ляпати на себе. Але ти ж вирішив (з якогось дідька), шо раз так, то усьому повинен прийти кінець-пиздець й після тебе хоч потоп. Ні. Обійдешся.

Можеш не відповідати. В ігнор.
Ще раз, тупа істота, саме ти натякаєшь постійно, "що потрібно це завершувати", бо все зруйнують і всіх вбьють.
Терористи висунули умови - руськьім, блядь, язьіком. Капітулювати. Віддати 4 області. (І гарантії на подальше - які, від терористів ?)
Що ти маєшь на увазі, блядь, під "потрібно це завершувати" ?
Я пропоную "відступати з боєм", немає людей - відступили. Але не підписувати капітуляцію.
Ти що пропонуєшь, ґа ?

• 🟢 13:16 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Не верит в ЗСУ? Как так?
Бути готовим - корисна навичка. І вірити в ЗСУ не заважає. ;)
1000056456.jpg

Вате в Нарве есть, что терять. Попиздеть, даже, на камеру о поодержке кацапстана это им реально, а предпринимать конкретные действия для присоединения к кацапам это уже вряд ли.
Про Крим теж так думали. Що є ж здоровий глузд. Але "зелені чоловічки" без розпізнавальних знаків все вирішили за всіх. І закрутилося ...

Политолог Борис Межуев: Мир на Украине будет заключен по корейскому сценарию
«Я по-прежнему считаю, что конфликт завершится по "корейскому сценарию" — возможно, с определенными оговорками. Это единственный реальный вариант, даже несмотря на успехи Российской армии», — спрогнозировал он.
По словам политолога, к этому решению в какой-то момент придет россия. На данный момент неясно, где именно остановится линия фронта и какими будут издержки. «Там, где остановятся наши войска — там и пройдет граница росиии», — указал эксперт.
Под «корейским сценарием» обычно понимается проведение демаркационной линии по линии соприкосновения и создание вокруг нее демилитаризованной зоны, а также последующее заключение соглашения о прекращении огня (но не полноценного мирного договора). При этом обе стороны конфликта посчитали себя победителями.
З кацапо помийки.

От вище я написала про бути готовим.
Пишу по дорозі, через 5 хв пробігаю мимо пам'ятника. Гуглю шо за цікава людина, раз їй книголюби за свої кошти пам'ятник зробили, ну і рік смерті 1938 красномовний.
Гугл каже, шо цей український поет жив за часів Польщі (20-ті роки) у Львові, заразився комуняцькими промосковськими настроями, за шо його у Львові почали утискати і він переїхав до Харкова.
Але будучи комуністом, залишився українцем, за що загинув в таборі гулагу.
Дружина померла в 40-х, лишився син Борис, який також за часів СРСР відсидів в таборах.
В цього Бориса була дружина і діти. Дружина доживала віку у Львові. Діти хто де.
Потім діти накинули оком на материну квартиру. Стару жінку відправили в дурку, шоб не заважала. Шо було далі з квартирою, не прочитала. Але львівський історик був свідком, як ці діти викидали на смітник архіви свого батька, може й діда.

Отаке воно життя. Хотів Василь Бобинський як краще, але якби лишився у Львові, може б і довше пожив.

А любовна лірика у нього хороша, до речі. Хто хоче відволіктись та почитати легеньке приємне, погугліть Ніч кохання)
IMG_20250804_110335.jpg

Ще раз, тупа істота, саме ти натякаєшь постійно, "що потрібно це завершувати", бо все зруйнують і всіх вбьють.
Терористи висунули умови - руськьім, блядь, язьіком. Капітулювати. Віддати 4 області. (І гарантії на подальше - які, від терористів ?)
Що ти маєшь на увазі, блядь, під "потрібно це завершувати" ?
Я пропоную "відступати з боєм", немає людей - відступили. Але не підписувати капітуляцію.
Ти що пропонуєшь, ґа ?
От жеж, чортило-провокатор. "Немає людей - відступили". Ти пропонуєш те, що й так робиться, ніхто на амбразуру не кидаєцця по-дурному. І до якої межі ти пропонуєш відступати з боєм, якщо не буде зброї чи людей, ґа?
Зброя-то, може, й буде, а про людей - в тцк запитай.

Знов про капітуляцію шарманку завів.
Ти дибіл? Хто тобі пропонує підписувати капітуляцію?

Маю на увазі - завершувати гарячу фазу. Зупинка вогню - це не є капітуляція. І її треба добиватися, водночас представляти свої зустрічні умови, можливо, поступки в чомусь. Бо перевага зараз, звісно, не на нашому боці. Тягнути, поки ситуація не зміниться накраще. Ми ж не тільки відступаємо, вміємо і наступати. Тоді - інші умови... і так далі.
Дипломати та інші фахівці повинні це робити. В інтересах держави.

От жеж, чортило-провокатор. "Немає людей - відступили". Ти пропонуєш те, що й так робиться, ніхто на амбразуру не кидаєцця по-дурному. І до якої межі ти пропонуєш відступати з боєм, якщо не буде зброї чи людей, ґа?
Зброя-то, може, й буде, а про людей - в тцк запитай.

Знов про капітуляцію шарманку завів.
Ти дибіл? Хто тобі пропонує підписувати капітуляцію?

Маю на увазі - завершувати гарячу фазу. Зупинка вогню - це не є капітуляція. І її треба добиватися, водночас представляти свої зустрічні умови, можливо, поступки в чомусь. Бо перевага зараз, звісно, не на нашому боці. Тягнути, поки ситуація не зміниться накраще. Ми ж не тільки відступаємо, вміємо і наступати. Тоді - інші умови... і так далі.
Дипломати та інші фахівці повинні це робити. В інтересах держави.
Фуххх. А як можна "завершити гарячу фазу", якщо тебе атакуюють ?!? Сказати терористам - "стійте, ані руш, закінчуємо гарячу фазу" ?
Я вже не знаю, як достучатися до логіки у таких от "потрібноцезавершувателей".

Возможно, там как-то конструктив моста связан :незнаю:
Несущий элемент? ОЧЕНЬ маловероятно. Те же четыре коня Апока... Клодта Аничков мост никак не удерживают.

Бути готовим - корисна навичка. І вірити в ЗСУ не заважає. ;)
1000056456.jpg
Такі білборди і в Харкові є.

Назад
Зверху Знизу