Статус:
Повідом.: 1134
Повідом.: 1134

- 🟢 13:16 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Ще раз, тупа істота, саме ти натякаєшь постійно, "що потрібно це завершувати", бо все зруйнують і всіх вбьють.Пропоную припинити істерику і наклепи. Скиглиш тут ти. Пропоную на ніч не читати "конституцію Московії та які області туди занесені". І хто шо там повинен. На паркані теж щось написано.
Пропоную ТОБі запропонувати, як перемогти, враховуючи обстановку чи хоча би зупинити вбивства "мірняка" ворогом. А не волати дурниною "капітуляція та окупація!!!", не розганяти, як скажений та не брехати. Пропоную прийняти заспокійливе.
Тобі моя хата теж спокою не дає? Чому це, зненацька? Хата як хата, звичайна. І я за неї не казала взагалі. Твоє яке собаче діло до моєї хати? "Мої люди" не там, де ти, гучноголосий. Частина - зі мною, а не в безпечному місці.
Так, я хочу зберегти всіх їх і себе. Як всяка нормальна людина, це природньо. По-перше, тому шо мені моє життя дороге, в по-друге, шо є ті, хто від мене залежить або ж кому я потрібна. Бажано, жива. А там - як вийде. Ніяких гарантій. Але вирогідність цього підвищується, якщо не будуть літати ракети, каби та шахеди. Чи не так? Тому мене це турбує.
Про "кінець" - не треба таке ляпати на себе. Але ти ж вирішив (з якогось дідька), шо раз так, то усьому повинен прийти кінець-пиздець й після тебе хоч потоп. Ні. Обійдешся.
Можеш не відповідати. В ігнор.
Терористи висунули умови - руськьім, блядь, язьіком. Капітулювати. Віддати 4 області. (І гарантії на подальше - які, від терористів ?)
Що ти маєшь на увазі, блядь, під "потрібно це завершувати" ?
Я пропоную "відступати з боєм", немає людей - відступили. Але не підписувати капітуляцію.
Ти що пропонуєшь, ґа ?