Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как вы представляете себе победу Украины?

• Автор теми Автор теми Padmasambhava
  • Дата створення Дата створення
зачем им общая мобилизация? как рашка воюет против нас без общей мобилизации, так и нато будет воевать против рашки, чисто контрактной армией, которая там несколько лям спецов.
Тобто Польща не в курсі, збільшує армію в два раза, прибалти відновили призов на строкову службу. Небагато у них надії на мільйони абстрактних контрактників.

Як взагалі порівнювати, ці контрактники тупо необстріляні.

Польша и прибалтика вкурсе что они на границе, и они совершенно не хотят у себя бучу. А какие бы не были крутые ф35 и томагавки но им тоже нужно время. За это время орки могут наделать плохих дел.
Ну вот і вломиться 200-300 тисяч, поки НАТО буде чухатись як завжди як би туди не втрутитись, обкопаються там, і будеш їх так само вибивати Томагавками десять років.

в технических журналах много статей по китайским ПЛИС и процам
А кто помог китайцам так подняться и овладеть современнейшими технологиями, которыми даже рашка щас не владеет? Китайцы 30 лет назад доедали последний хуй рис без соли, ходили все поголовно в кедах и одинаковых робах, кто их вытянул на несколько ступеней сразу вверх по технологиям? Явно же не рашка? рашка сама скоро в лаптях лыковых ходить будет

Bild: через повільність західних країн росія нарощує перевагу в танках та бойових машинах піхоти​

Контрнаступ української армії триває вже протягом 13 тижнів. За цей час ЗСУ, атакуючи на півдні та на сході фронту, змогли дещо просунутися у Донецькій та Запорізькій області, звільнивши 12 невеликих населених пунктів.

Скромні успіхи, як вважає військовий оглядач німецького видання BILD Юліан Репке, даються за дорогу ціну – втрати особового складу і як української, так і західної техніки. За час контрнаступу ЗСУ втратили кілька сотень одиниць військової техніки, у тому числі не менше чотирьох бойових машин піхоти «Страйкер», 20 БМП «Бредлі», до 15 танків «Леопард» та понад 100 колісних броньових машин MRAP.

Втрати російської сторони в техніці теж є суттєвими, тому Кремль змінює свою тактику в цьому питанні. Якщо на початку цього року військове керівництво рф відправляло в Україну старі радянські танки (такі, наприклад, як Т-62, випущені понад 60 років тому), то останніми місяцями на фронт надходить нова техніка. Наразі російська військова промисловість виробляє близько 20 сучасних танків Т-72Б3 та Т-90М на місяць – усі вони одразу ж вирушають до України.

Паралельно з цим російська влада розпочала масштабну програму модернізації старих танків: насамперед це стосується машин Т-72 – з радянських часів у росії залишилося близько 7000 таких танків. Таким чином, цього року російська армія може розраховувати ще на 700 нових танків і бойових машин піхоти.

Водночас західні країни з січня 2023 року не поставили в Україну жодного сучасного бойового танка, із 300 обіцяних БМП на сьогодні ЗСУ передано менше ніж 100.

как то там про лапти нет ничего :)))
Хабр - це збірник переведених на кацапську яких завгодно статей з інтернету. В будь-якої статті на хабрі є оригінал англійською, який, зазвичай, актуальніший і повніший.
Дивитись на хабр - взагалі сенсу немає, я давно вже шукаю англійською з фільтром результатів - тільки англійською.

Такшо... хабр - це про лапті, і більше ні про що.

> Наприклад, коли люди, які ні разу не були на фронті, насміхалися з ворога, розказували про «чмонь» і так далі. Це неправда. Я ні разу не бачив недолугих росіян на фронті — з нами воював дуже навчений ворог, це була морська піхота та дагестанці.

От, український інфопростір трохи менше аніж повністю складається з відосів нищення русні з коптера, нищення русні в окопах, інтерв’ю з полоненою руснею, кєкання з м’ясних штурмів, тощо.
Я перестав дивитись цей контент, бо уявляю що пишатись тут нема чим, і такі ж по суті відосіки, історії та кєкання можна дістати зі сторони русні.
Але комусь можливо він піднімає мораль. Тому тут ситуація неочевидна. Кому треба — дізнається все на справі, а інші хай кєкають, головне щоб не розводили зрадоньку.

Питання:
Чи є чайнатаун територією Китаю?

Не має остаточного, універсального вирішення.

Тобто коли ставиться питання — то ви про теріторію чи людей? : ми матимемо несумісні «аксіоми».
Які на практиці вирішуються компромісами та силою.

І комроміс практично ж встановився, після 2014. Де факто Україна відмовилась від силового вирішення питання.

Питання ж з ждунами тому й робить ці війну не за території, гроші.

... Почав дивитись лекції Тімоті Снайдера. Оце історик! Я зі школи вважав хибною типове викладання історії, і уявлення про неї. В його лекціях — історія то жива гамма ідей які рухають спільнотами. І зворотній процес, утворення спільнот яке йде непомітно, а потім декларує своє існування — ідеями.

Ну і на прикладі історії України він показує, як те працює.
і одне з питань від так ставить — чому віками Україна була так приваблива для сусідів? Чому вона «серце пітьми»?

Тому... Корейській варіант неможливий.

Хоча якщо узагальнювати — де воюючі зупинились надовго, то й все воно — «корейській варіант».
Практично всі кордони такі — результати війн.

ждуни
в них позиція (знаю з реалу, а не тільки з інету)
а чого я повинен їхати звідси? це — моя земля! це ви їдьте звідси на свою «оукраину» кудись туди, під «тернопіль»
і ор з Московії — так, так. це — Наша земля!

Тобто — типова базова позиція — для війни.

І на питання для мене — чи винні самі українці у війні?
у мене — ні, українці не винні.
а от росіяни с паспортами з тризубом — так, винні. як і любі інші росіяни позиція яких і є — підргунтям для ідеології війни.
бо вони — не були і не є українцями. вони — просто ворогі України.
і все що вони кажуть — от якби не майдан, не бЕндерівці — брехня.
вони — росіяни, для них України не існує — ніякої. ні «нарвано-бЕндерівської», ні європейської. малороский край, по аналогії з краснодарським. от що вони відчувають під назвою — Україна.

я був 1го березня 14го, і бачив як летів україньский прапор на землю. і як оці росіяни раділи коли над ХОГА піднявся триколор.

...ну а знайомі що воювали тоді на Донбасі, теж були без ілюзій, щодо російського населення там.
вони казали — воюємо не за дамбас, нафік він здався. а за те щоб москалі далі не пішли.

ілюзія у тих, хто думає що самоідентичність можна перевиховувати.

якщо можна — то у чому проблема перестати бути українцем?
ну і стань собі, та й живи далі. але багато українців не змогли — і тому — виїхали з Донбасу тоді.

P.S.
свіженьке, з новин, про росіян з нашими паспортами:
На питання лучанки до власниці магазину чи та з України, жінка відповіла наступне: «Да, из русского города Днепропетровск. А ты чьих будешь. Смотри, девочка моя, ты там из Луцка, Волынская область... Смотри, это западная Украина — это вообще к Днепропетровску и к русскому языку не имеет никакого отношения».

типова відповідь росіянки.
це не «вата зазомбована», якби ж то. це — росіяни. москалі з малороской губернії. вони так себе — відчувають. самоідентифікують.

це не «вата зазомбована», якби ж то. це — росіяни. москалі з малороской губернії. вони так себе — відчувають. самоідентифікують.
Ні той, ні цей президент не виявили політичної волі це вирішити.
Для цього не потрібно ні кого відволікати з силовиків - проста дати індульгенцію на випилювання вати лобзіком. І народ сам це зробить.

Щодо перемоги за будь-яку ціну. Звісно ні.Я підтримую військових та людей які хочуть боротися за Україну. Нажаль, ми опинились у ситуації — або вони або ми. І якщо рашка не лусне до того, як у нас закінчиться бажання боротись і підемо на переговори тут тупо жити буде небезпечно. Це теж треба розуміти.
До кінця йти не можна, але треба підтримувати тих хто бореться. А там подивимось що буде. Інших варіантів всеодно нема.

Щодо перемоги за будь-яку ціну. Звісно ні.Я підтримую військових та людей які хочуть боротися за Україну. Нажаль, ми опинились у ситуації — або вони або ми. І якщо рашка не лусне до того, як у нас закінчиться бажання боротись і підемо на переговори тут тупо жити буде небезпечно. Це теж треба розуміти.
До кінця йти не можна, але треба підтримувати тих хто бореться. А там подивимось що буде. Інших варіантів всеодно нема.
А сказати то шо хотів?

Байден пояснив, чому країни G20 не назвали Росію агресоркою в декларації​

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Що хотів сказати Байден він і сам напевно не зрозумів. Чесно відповів Макрон. На G20 зібрались ті що ділять бабало світу. І вони саме цим займались. Ділили сфери впливу і прибутки світової економіки. А якась там Україна . котра у світовій економіці нічого не варта, їм була тут не цікава. Для проформи щось там включили в Декларацію. Аби було. Тепер усі дружно розповідають що ні ми не забули . ми підтвердили підтримку. Це як у будапештському меморандумі. Усі за тільки ніхто нічого робити не буде. G20 ніяк не можуть вголос та відкрито висловитись про те, що зацікавлені у Росії та співробітництві з нею набагато більше, ніж в Україні. Коли не можем сказати про щось чесно, вигадуєш пояснення.

//

За поточних обставин, перемогу України я собі взагалі не уявляю.
Навпаки, задумуюся, наскільки болючою та нищівною буде поразка

Те консервы которые наши бойцы в окопах кушают в америках и европах делаються и почему национальный производитель там слегка хреново представлен?
Ха! Оце насмішив!
Сухпаї в ЗСУ вітчизняні, за 8 місяців тут я лише раз бачив, здається, шведські.
І ті консерви, що кухарям для приготування їжі надходять, також українські.

Шо значить поразка?
Ось Ви собі перемогу якось уявляєте?

Так ось нижче, це коли не всі пункти Вашої уяви здійснюються:
За поточних обставин, перемогу України я собі взагалі не уявляю.
А ось тут залежить від того скільки пунктів із Вашої уяви викреслюється:
Навпаки, задумуюся, наскільки болючою та нищівною буде поразка
😔

А без підйобок? Ти кажеш за поразку то шо маєш на увазі?
Например, не будем купаться в Крыму этим летом. А новые самолеты увидим, дай бог, следующим летом. А страна-бензоколонка тем временем готовится обстреливать новые объекты этой зимой, а хуйло не собирается дохнуть. А G20 повиляли задом и притихли - ну очень им не хочется вкладываться в военную промышленность, а тут еще в Африке сюрпризы, поскорее бы Украина решилась на какие-то переговоры - все бы вздохнули с облегчением. Ну вы поняли же все, зачем вопросы лишние задавать.

Назад
Зверху Знизу