Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как вам господин Терехов?)

🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Коней на переправе не меняют а после войны думаю логично сделать перевыборы. Очевидно что терех думает как попилить гранты западных партнеров а отнюдь не о харьковчанах.
міняють навіть командирів бригад і угруповань, якщо треба.

• 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
міняють навіть командирів бригад і угруповань, якщо треба.
проте харʼкавчанє обрали гепу, обрали тереха навіть в мирний час, коли можна було протестувати.. зараз ця теоретична можливість ускладнюється в рази. тож терех буде правити поки ковід не прикончить його. або снаряд. бо самі харʼкавчанє не здатні ні на що.

проте харʼкавчанє обрали гепу, обрали тереха навіть в мирний час, коли можна було протестувати.. зараз ця теоретична можливість ускладнюється в рази. тож терех буде правити поки ковід не прикончить його. або снаряд. бо самі харʼкавчанє не здатні ні на що.
После того, как выбрали труп Кернеса, я уже ничему не удивляюсь.

Коней на переправе не меняют а после войны думаю логично сделать перевыборы. Очевидно что терех думает как попилить гранты западных партнеров а отнюдь не о харьковчанах.
Понимаешь в чем дело . Тереху просто нет особо альтернатив что бы взять за другого голосовать и быть увереным что вот он то будет о харьковчанах думать
И если бы победил бы на прошлых выборах Добкин то я уверен хейт на него был тот же что сейчас вокруг Терехова .Причем речь не про общем негатив , а сами фразы один в один были бы Только замени фамилии. В остальном все одно и тоже

На тих виборах був Немічев ще в кандидатах. Невже гірший за Терехова/Кернеса ?
это тот который 96 года рождения? Я про него мало чего знаю как и большинства прочих кандидатов в мэры . Только тут еще сам возраст настораживает .Сильно уж молодой .

Але він зараз добровільно захищає Харків на відміну від Терехова який розказував що треба почекати поки запроданці з окупантами домовлятися.
От у цьому різниця а не в віці.
Шаг сторону . Кандидатом в президенты можно стать достигнув определенного возраста . И это совсем не я установил .Тоже самое все актуально должно быть и для мэров городов

І при чому віковий ценз на президента до виборів мера?
Так що це саме ваша думка.
При том что и там и там нужно быть компетентным на деле ,а не словах . А это через опыт приходит , а не некий ум или тем более кумовство или деньги

При том что и там и там нужно быть компетентным на деле ,а не словах
для президентів є віковий ценз, для мерів нема (18+)
те що у вас є якісь упередження за віком не значить що це актуально

а актуальність ми і так бачимо: всі ці допи, гепи та терехи не молоді і ну дуже компетентні..

для президентів є віковий ценз, для мерів нема (18+)
те що у вас є якісь упередження за віком не значить що це актуально

а актуальність ми і так бачимо: всі ці допи, гепи та терехи не молоді і ну дуже компетентні..
Я нигде не говорил про Терехова и компетентность .Говорилось что у молодого ее принципе не может быть . Терехова это обще не касается .И как Терехов начале войны разбирал трамвайную линию ,а обездоленных в метро селил я тоже запомнил на всю жизнь

Я нигде не говорил про Терехова и компетентность .Говорилось что у молодого ее принципе не может быть . Терехова это обще не касается .И как Терехов начале войны разбирал трамвайную линию ,а обездоленных в метро селил я тоже запомнил на всю жизнь
ви плутаєте компетентність з досвідом )
хоча і досвід насправді не дуже повʼязаний з віком.

пидор

На тих виборах був Немічев ще в кандидатах. Невже гірший за Терехова/Кернеса ?
Совсем мало набрал кстати Немичев. Я за него голосовал. Он сейчас с Кракеном Харьков защищает. Но если выборы после победы замутят - то не думаю что он победит. Может немного больше голосов будет и то не факт

А Терехов - ну хз, мне он не нравится. Сука даже не пытается на Украинском говорить. Гепа и то понемногу начал в конце своем. Ну гепа то дохтар наук :D а терехов только хади закончил. Ну бля прожить всю жизнь в Харькове и не говорить на Украинском - это похоже на позицию

Сука даже не пытается на Украинском говорить.
а я нагадаю:
в 20 році нагадаю перші два місця в мери зайняв сепар та бандит гепа та сепар фельдман разом 74.66% та 241322 голосів.

А в 21 році:
Ігор Терехов набрав 50,66 % (146 240 голосів виборців),
Михайло Добкін — 28,4 % (82 008 голосів),
Олександр Скорик — 5,36 %
(15 462),
Костянтин Немічев — 4,26 % (12 295),
інші кандидати — менше 10 000 голосів.
©

тобто 50.66 віддали голос за сепара та бандида гепу (його наступника), а 28.4 за сепара та довбойоба допу. разом це 79.06% або 228248 виборців які в 2021 році голосували за сепарів.

ну то нахріна їм українською говорити? для кого?
шо виборці шо обранці чекали на руський мір і досі не проти його дочекатись..

Останнє редагування:
слух, ну харьковчане то понятно, снизу днища. Назови за 32 года независимости хоть в одном областном центре или районном или поселковом честного мера? Где живут эти умные образованные и сознательные люди, которые выбирают правильных руководителей? Ну ведь за 5-6 х 25 областей кто то один "выстрелить" то должен был, там где концентрация правильных людей повыше.

или поселковом честного мера

Введенська селищна рада і Ганна Геращенко :)
проте як це у нас водиться -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

а так да повно. чим поганий Сімчишин в Хмельницькому? навіть ті хто йому не симптазують не можуть сказати нічого поганого

Останнє редагування:
это тот который 96 года рождения? Я про него мало чего знаю как и большинства прочих кандидатов в мэры . Только тут еще сам возраст настораживает .Сильно уж молодой .
Возраст не мешает Немичеву вместе с Кракеном хуярить кацапив

Введенська селищна рада і Ганна Геращенко :)
проте як це у нас водиться -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

а так да повно. чим поганий Сімчишин в Хмельницькому? навіть ті хто йому не симптазують не можуть сказати нічого поганого
добре. 2 з 1000. По результатам его работы, было ли у тебя желание уехать из Харькова в Хмельницкий ?

добре. 2 з 1000. По результатам его работы, было ли у тебя желание уехать из Харькова в Хмельницкий ?
Давай так, за інших рівних умов є бажання не повертатись в Харків. Але інші умови не рівні.
Ти ж розумієш що питання де жити стосується не тільки мера, а ще купи умов, а тому відповідь на твоє питання мало що означає.

Давай так, за інших рівних умов є бажання не повертатись в Харків. Але інші умови не рівні.
Ти ж розумієш що питання де жити стосується не тільки мера, а ще купи умов, а тому відповідь на твоє питання мало що означає.
ну то не возвращайся, продай имущество, купи новое, дети уже в следующий класс пошли в школу. Все факторы нивелированы. То что жить везде можно конечно факт. Люди ж живут. Но давай объективно, для жизни, не туризма, Харьков не хуже восточноевропейских городов в том числе из-за парковой рекреационной инфраструктуры(кк бы я не был против переплат из бюджета и желал им с допой тюрьмы). В других городах вообще блевота, жить можно. И именно из-за работы там и живут.

для жизни, не туризма, Харьков не хуже восточноевропейских городов в том числе из-за парковой рекреационной инфраструктуры
Ну Харків ще можна якось пробувати порівнювати з іншими містами України другого і третього ешелона, бо всі вони мають плюс мінус одні й ті самі проблеми. А парки є не тільки в Харкові.

Зі східноєвропейськими містами порівнювати Харків ну це навіть не смішно.. Харків надто занедбаний та понівечений недолугим керівництвом, незручний та некомфортний. А всі амбіції абсолютно на рівному місці.

Назад
Зверху Знизу