Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как там Саакашвили? Секта свидетелей Саакашвили

• Автор теми Автор теми worlon
  • Дата створення Дата створення

Категоричные ответы на категоричные вопросы.

• Панду геть. Чемодан, вокзал и давай до свиданья.

Голосів: 66 17.9%
  • Ахмета и других олиграхов еще глубже во власть. Выше тарифыу. На олигарах все стоит. Отодвинешь в ст

Голосів: 11 3.0%
  • Порошенко - наш президент. Поддержим ради национального единства. Не будем верить лживым обвинениям

Голосів: 49 13.3%
  • Саакашвили - наш следующий президент. Хватит уже коррупционерам вешать нам лапшу под красивыми лозун

Голосів: 69 18.7%
  • Цирк уехал несколько лет назад, а клоуны остались и прошли курсы повышения квалификации

Голосів: 97 26.3%
  • Гепу в президенты, новый уровень игры в н. Будет больше спортплощадок. Про откаты не знаю и не верю.

Голосів: 32 8.7%
  • Все на поддержку Михо, присоединимся к Соболеву, Добродомову, Садовому и даже Юле. Пока уже мирно за

Голосів: 34 9.2%
  • Товарищи, выступим протестом против грузинской оккупации Михо! Депортируем чужеродный элемент!

Голосів: 34 9.2%
  • Не верю фейковым пранкерам от Кучеренко и титушни

Голосів: 45 12.2%
  • Категорически поддерживаю обвинения в адрес Михо, там все коррумпировано, я не бот и не вата, честно

Голосів: 19 5.1%
  • Михо - это заказуха Москвы

Голосів: 42 11.4%
  • Михо против оккупации *******ей

Голосів: 29 7.9%
  • В Украине стало меньше коррупции, только слепой и вата этого не видит

Голосів: 24 6.5%
  • В Украине стало больше коррупции, подвижки очень небольшие

Голосів: 88 23.8%
  • Я вообще не понимаю, что происходит, но голосую как большинство

Голосів: 5 1.4%
  • Что вообще происходит?

Голосів: 84 22.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    369
Как грится, чем могу!

Генпрокурор не имеющий юридического образования и бегающий по ночам пьяный с топором

Я понимаю, что у балаболов просить доказательств смешно, но дай как я угадаю... Ни одного фото или видео подобного нет. Хотя казалось бы, был бы аргумент.

Міо всім *****. Ти кому непохуй їм незручно з росєі добиратися. Оті ваші три десятка дебілів у балаклавах з расєйскіми фанатскими кричалками - ото і весь ваш актив. Люмпени з задоволенням берут грощі за потримати плакат але на штурм не підуть бо ссикливі.
:клас:

Тячивский мордоворот вчера Парубию на 10-00 стрелку забивал. парубий его послал ?

Я понимаю, что у балаболов просить доказательств смешно, но дай как я угадаю... Ни одного фото или видео подобного нет. Хотя казалось бы, был бы аргумент.

Смешно, точно. Ни одного фото диплома или видео с его получением. Какой аргумент, если его не существует в природе? Хотя можно было за эти годы в юрку поступить, заочно учиться и получить образование.:незнаю:

За топор ничё не знаю.

Вечно вы какие-то ссылки требуете. Ну, вот - погуглила:

Пьяный генпрокурор Луценко с топором напал на активистов Саакашвили.

Смешно, точно. Ни одного фото диплома или видео с его получением. Какой аргумент, если его не существует в природе? Хотя можно было за эти годы в юрку поступить, заочно учиться и получить образование.:незнаю:

За топор ничё не знаю.

То есть сделал вид, что не поняла о чем речь.

За топор ничё не знаю.

Вечно вы какие-то ссылки требуете. Ну, вот - погуглила:

Пьяный генпрокурор Луценко с топором напал на активистов Саакашвили.

І шо там, тіло розказує як на них напали :D типа так одразу за правду сойде? :D

Я бы давно этот сброд разогнал бы.

З них ніхто не буде робити «жертв режіму» та мучеників, ну а коли їх не чіпати то вони самі себе шкварять будь здоров, вон его рак зімін вже сам намети з люмпенами прибирати зібрався

Лилия Сулейманова
7 ч ·
На підтримку табору прийшла мама загиблого бійця Моріачи (Кості Малухіна) - Ольга Григорівна! Я не знаю, звідкі ця нацгвардія, яка нас оточила, якщо вони йдуть проти нас!!!!!!!!

4dbbgb.webp

Юрій Дерев'янкоНравится Страница
6 ч ·
Шулерство Президента не пройшло непомітним. Спочатку він хотів просто створити антикорупційну палату в суді, потім довго «не могли» відкликати депутатський законопроект і лише напередодні нового року Президент вніс свій варіант законопроекту.

Згідно з положеннями поданого Президентом законопроекту практично нереально створити ефективний та незалежний від Президента Антикорупційний суд. І це розуміють всі: депутати та міжнародні партнери. Але щоб розблокувати процес прийняття закону про Антикорупційний суд сьогодні Верховна Рада схвалила його у першому читанні. До другого читання нам необхідно вирішити низку критично важливих моментів.

А це:

- іноземні учасники конкурсної комісії мають отримати вирішальний голос у затвердженні кандидатів до новоствореного Антикорпційного суду. І до конкурсної комісії мають входити міжнародні організації, з якими Україна співпрацює в галузі боротьби з корупцією, так і іноземні агентства, які надають технічну підтримку та фінансують антикорупційні реформи;

- юрисдикція суду має повністю охоплювати справи розслідувані НАБУ та САП, та виключити із законопроекту юридичний «спам» - справи, які можуть перевантажити антикорупційний суд;

- потрібно встановити реалістичні вимоги до кандидатів в судді. Нинішні вимоги, що передбачені в законопроекті значно обмежує коло кандидатів, що призведе з неукомплектованністю суду, а фактично він не буде працювати довгі роки;

Без тиску громадськості та наших міжнародних партнерів Президент заблокувавав би створення Антикорупційного суду.

Нам потрібно бути пильними і широким фронтом громадськості та чесних народних депутатів тиснути з вимогою прийняти закон про Антикорупційний суд, що завершить формування антикорупційної вертикалі в Україні.

У вас сотні Porsche на вулицях, тоді як більшість населення намагається вижити, - Мінгареллі

Рівень нерівності в Україні просто неприйнятний, оскільки в такій ситуації досягти стійкого економічного зростання неможливо. Про це заявив голова Представництва Європейського Союзу в Україні Хьюг Мінгареллі на інвестиційній конференції Dragon Capital у Києві. "Багато хто з вас ультраліберали, я - ні. Я вірю, що після певного рівня соціальної нерівності неможливо досягти стійкого зростання. У цій країні рівень нерівності просто неприйнятний", — заявив він. Пише Тиждень. Мінгареллі наголосив на важливості соціальної згуртованості. "Ви не можете бути країною, де більшість населення намагається вижити на менш ніж 200 доларів, коли у вас сотні Porsche, Ferrari та Lamborghini на вулицях. Так не може продовжуватися. Соціальна згуртованість дуже важлива", — заявив представник ЄС.
Читайте більше тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

зрада для порохоботов? :confused:

як там шкидливий кит сакакашвили , на кордони не шкребется ?

Назад
Зверху Знизу