Yurij Tyrkalo с David Sakvarelidze и еще 46.
27 января в 10:28 · Lviv Oblast, Львов ·
??Назад в СССР!????
Як все було...
Організовував зал для зустрічі з David Sakvarelidze у Львові. Як тільки заходила мова про політичну Партію РУХ НОВИХ СИЛ МИХАЙЛА СААКАШВІЛІ, одразу йшли відмови. От і змінюючи втретє черговий зал вже в притул перед самою зустріччю мені довелося проявити креативність і зазначити темою не зустріч з Давідом, а проведення конференції "Стартап Україна". Не вдаючись у подробиці, що він політичний. А яким було обличчя представника власника приміщення, як він побачив Давіда. У нього аж артикуляцією і самовладанням проблеми почалися. "Якби я знав, що то він, то не дозволив!"-переляк того чоловіка заставив мене згадати часи домінування партноменклатури. Чи вартий Львів проспекту В.Чорновола, якщо така ганебну реальність і в цьому місті.
Коли запитував про те, чому через більше ніж 25 років незалежності домінує такий рівень дискримінації, то чув відповідь орендодавців:" У нас проблеми з владою!". Тобто досі все на ручному управлінні? Чи страх, який генетично став для багатьох основою, керує всім?
Не зважаючи на всі перипетії у пошуках приміщення, не зважаючи на час проведення і місце, що було набагато далі за перше сплановане-зал був заповнений до останнього крісла.
Наступного дня, в обшарпаному приміщенні міської поліції Львова, Давідові вручили ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ. Справа цілковито липова. Всі це розуміють але виконують накази. Працівники установи на Степана Бандери, 1 підбігали до Саквалідзе з проханням зробити спільне селфі. Видно, що і вони в той театр абсурду звинувачень не вірять. Бо хто б хотів дружнього фото зі злочинцем...
Далі було не менш весело.
За три дні мав приїхати Михайло Саакашвілі. Я теж організовув цей захід. Керівництву приміщення, яке входить у склад велетенського ПАТ... мною було озвучено тему заходу " Конференція РУХУ НОВИХ СИЛ". І все ніби гаразд. Угоду уклали. Мої канали мене проінформувати, що СБУ в курсі і все знає, самі теж хотіли прийти фото, селфі, відеофіксацію провести, все як завжди в їхньому професійному покликанні?. І ось зірвалося у мене з язика, що гостем буде МИХАЙЛО СААКАШВІЛІ. Всі заметушилися. ?☎️Дзвінки вищому і ще вищому керівництву... "НІЯКОГО СААКАШВІЛІ!!! ТЕРМІНОВО РОЗІРВАТИ УГОДУ!!! А якщо хочуть щоб ми повернули проплачені ними кошти, то нехай напишуть лист, що просять розірвати угоду, бо проводитимуть де інде свій захід."
ЧОРНЕ АВТО ?вже їздить за мною. Про мене випитують. Принагідно передаю їм ВІТАННЯ!??
✊Але, як я знаю, мої пращури не мовчали! І я не буду! ?
Хочу щоб Україна стала наддержавою і не тільки в Європі, а й в цілому світі. Хочу щоб та слава великого народу, яка століттями була в українців( скіфів, гунів, русичів, як не називали) повернулася! І це можливо!
Головне щоб всі цього хотіли і щось робили!
Всім своїм недоброзичливцям бажаю ДОБРОГО ЗДОРОВЛЯ! ЗУСЬКИ ВАМ-НЕ СХИЛИТЕ!
P.S.: Казали мені, що є вірогідність того, що вербуватимуть. Підкинуть ********* чи ще щось. Для того щоб став інформатором. Це не моє, не намагайтесь ні через привіти, ні в кишеню, ні в машину. І телефонні погрози мені і рідним-це теж не достойно!
Поводьте себе гідно бо УКРАЇНА в нас одна!