Фейкова пропаганда!
Фільм ТРК Україна « Слідами гастролерів».
І моя участь у цьому лайні.
Ніколи не думав, що мене використають у брудній грі. Але оскільки так сталося, вимушений відреагувати і розповісти як все було насправді.
У п`ятницю зранку під одним з моїх постів з’явився коментар : «Пане Андрію, ми готуємо матеріал про годинники чиновників, не могли б ви оцінити».
З кінця 90-х я оцінюю для ЗМІ годинники, тому й відповів : «Звичайно, кидайте фото».
Через десять хвилин отримую фотографії і називаю ціни.
Раптом дзвінок. «А могли б ви зробити оцінку на камеру, бо це дуже важливо».
- «Звичайно, приїжджайте, без проблем».
На інтерв`ю приїжджає молода дівчинка з оператором. В руках аркуші формату А-4 з зображеннями Михайла Саакашвілі і окремо фотографііі годинників, які я отримав раніше в приватну пошту.
Уважно розглядаю фотографії і кажу - я не можу за цими фото ідентифікувати годинники, дуже погана якість.
Відповідь - це годинники пана Саакашвілі, це з його деклараціі.
Добре, кажу, оціню.
Повторюю те, що писав раніше. Роблю аналіз годинників і даю характеристику власникові.
Особливо підкреслюю, вважаючи, що це має увійти в інтерв`ю - вказані годинники свідчать про те, що їх власник не має великих статків, але розбирається в годинниковій індустрії. Всі екземпляри - годинники для середнього класу, відомих світових виробників - Rolex та Breitling, такі носять впевнені в собі люди, що цінують кожну зароблену гривню. Це своєрідний банк, оскільки ці годинники легко продати через певний термін, і при цьому втрати ціни будуть мінімальними.
Звертаю увагу журналістки, що на фото Саакашвілі не бачу золотого Ролекса ( фото нижче), тому не бачу сенсу його оцінювати.
- Просто оцініть, може знадобиться.
Добре, вказую ціну і на нього.
Єдиний годинник, який можу більш-менш точно ідентифікувати по фото - Panerai. Про що й кажу.
- У Міхаїла Саакашвілі є ще й Hublot - знаємо точно - каже журналістка. Не можете знайти по фото.
Знаходжу щось подібне, попередньо зазначивши, що це не точна інформація, бо фото дуже низької якості. Допускаю, що це лімітована модель Аертон Сєнна, оскільки одна з кнопок хронографа має червоний колір ( у фірми більшість моделей лімітовані).
Майже годину я розповідав журналістам телеканалу Україна ( як довідався в кінці інтерв`ю) про годинники, про традиції носіння цих речей, про правила і етикет. Про норми і застереження.
Згадав про годинники Порошенка і нашої української еліти.
Зокрема показую фото пана Порошенка з годинником, який коштує дорожче, ніж усі показані мені годинники Саакашвілі разом узяті.
І що я маю в підсумку?
А в підсумку - нечистоплотні покидьки, які не мають до журналістики жодного відношення, як їм веліли, роблять з мого інтерв`ю кілька нарізок, і маніпулюючи фактами і моїми висновками, роблять з Президента Грузії любителя дорогих годинників.
Все це схоже на плівки Луценка, в яких генпрокурор розповідає про розмову Саакашвілі і Курченка.
Голоси ніби справжні, а розмова клеєна, як «клеєна» і порядність самого генпрокурора.
Крім того, в цьому так званому журналістському розслідуванні ахметівський телеканал зумів зібрати найогидніших порошенківських вилупків і сраколизів, які тільки є в нашій державі.
Поярков, Цибулько, Олешко, Фесенко і Палій - негідницька «еліта» , з якою, вибачте, чесна людина і «срати не сяде на одному квадратному кілометрі».
Якщо висловлюватися культурніше - я побридую з ними навіть привітатися. Саме ці «діячі» очолюють рух очорнення пана Саакашвілі.
Щоб не було сумнівів у правдивості того, що я написав, подаю скріни переписки.
Дуже шкодую, що мене використали у брудній грі і прошу пробачення за це у Михайла Саакашвілі, у «Руха нових сил» та всіх чесних людей України.
Натомість обіцяю - дуже скоро ви прочитаєте моє справжнє розслідування щодо тих, хто дійсно нічого не тямить у годинниках і використовує їх лише для фейкового возвеличення себе любимого. Я розповім про годинники Петра Порошенка і Рината Ахметова. З реальними чіткими фото і з посиланнями на ціну в світовій пресі.
Дочекайтеся. Вам буде весело і цікаво!