Andreev RomaПодписаться
13 ч ·
Степан Хмара: Чого ви чекаєте від Порошенка, якщо він заради грошей з дияволом угоду укладе?! Якщо ми мовчимо і не обороняємося - значить здаємося!!!
Порошенко хоче завести в Україні точно таку поліцейську систему, як у Росії. Постійно насаджує думку: мовляв, війна ж, отже, не можна виступати проти президента! І частина патріотичного руху на це клює. Наша верхівка постійно спекулює на темі війни, а громадяни ведуться, тому що не можуть аналізувати і зрозуміти очевидне: президент здає і знищує Україну.
Ті, хто зараз при владі, діють усупереч принципам, якими ми керувалися в 90–91 роках. Ми зробили все для незалежності України, заклали основи державності. А нинішні "господа" при владі руйнують державу, знищують Україну своєю жадібністю, брехливістю, цинізмом і непрофесіоналізмом. Ви ж бачите: ситуація не поліпшується, загрози не зменшуються, російська агресія триває вже четвертий рік. А її ж могло й не бути, якби в Кремлі побачили: Україна здатна дати по зубах і чинити жорсткий опір. Згадайте російську авантюру 2003 року!
Моя заслуга перед Україною в тому, що на початку 1990-х я зберіг аеромобільні війська і не дав московській агентурі їх розвалити. Особисто я! Хоча українське Міністерство оборони та Головний штаб (він тоді не Генеральним, а саме Головним називався) були наповнені російськими агентами.
Усякі паршиві пашинські брешуть, що у 2014-му в України не було армії. Брехня! Армія була. Ослаблена, але була! Не треба поширювати брехню й ображати наших військових такою брехнею. Армія була, але у виконувача обов'язків президента Турчинова і його камарильї не вистачило мізків і волі захищати країну! Ви знаєте, що житомирська аеромобільна бригада мала вилетіти до Криму, щойно там з'явилися перші "зелені чоловічки"? Її навіть у повітря тоді підняли, але... надійшов наказ повернутися на базу. Державу можуть будувати і захищати люди, готові проявити волю і піти на ризик, а не нинішні пігмеї, які ні на що, окрім крадіжки, не здатні! А Маннергейм не злякався і взяв відповідальність на себе, коли в 1939 році на його крихітну Фінляндію напав Радянський Союз.
Жоден Майдан так і не зміг створити альтернативну силу, яка готова була взяти всю відповідальність у державі на себе.
Ну як можна було обрати Порошенка, який із 1996 року постійно був при владі й розбагатів за допомогою політичного впливу і шахрайства? Ну невже нікому не було відомо, як Порошенко став секретарем РНБО після обрання Ющенка президентом? Чого ви чекаєте від Порошенка, якщо він заради грошей із дияволом угоду укладе?!
Не готові вийти на третій Майдан, втомилися?! А я не втомився! Мені 80 років і я не втомився! Але мене трусить, коли дивлюся на безлад, злодійство і зраду у владі! Трусить, коли бачу, як знищують державу, якій я віддав усе життя. Єдине, чого не можна - сидіти і мовчати. Тому що якщо ми мовчимо й не обороняємося від зовнішнього і внутрішнього ворога - отже, здаємося.
Хмара: Не готові вийти на третій Майдан, втомилися?! А я ні! Мені 80 років і я не втомився!