Stanislav Nowik
Вчера в 11:08 ·
ЗВЕРНЕННЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ,ПЕТРА ОЛЕКСIЙОВИЧА ПОРОШЕНКА!
Я,громадянин України,помiчник Народного депутата,Учасник бойових дiй,який брав безпосередню участь в росiйсько-Українськiй вiйнi на Сходi країни,проти незаконних банд-формувань в перiод 2015-2016 р.,в складi 17 батальйону,легендарної 57 окремої мото-пiхотної бригади.
В зв'язку з подiями,якi мали мiсце,3 березня 2018року,бiля стiн Верховної Ради,пiд час штурму силовиками наметового мiстечка,де були жорстоко побитi та принизливо поставленi на колiна мої побратими,де зазнали побиття волонтери,жiнки,кореспонденти та пересiчнi громадяни,вважаю своїм обов'язком повернути вам,Петро Олексiйович,нагороду,а саме медаль "ЗАХИСНИКУ ВIТЧИЗНИ",якою я був нагороджений за вашим указом.
Вважаю за недоцільне носити державну нагороду вiд влади,на якiй кров та приниження моїх побратимiв,людей,якi бачили смерть та проводили в останнiй шлях своiх друзiв,захищаючи Україну,Український народ та Вас зокрема!
Дана нагорода буде передана в Адмiнiстрацiю Президента на найближчiй сесiї Золотонiської мiської ради,депутатам БПП та мiському головi м.Золотоноша-Войцехiвському Вiталiю Олександровичу.
СЛАВА УКРАЇНI !