Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как там Саакашвили? Секта свидетелей Саакашвили

🔴 21:32 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район

Категоричные ответы на категоричные вопросы.

• Панду геть. Чемодан, вокзал и давай до свиданья.

Голосів: 66 17.9%
  • Ахмета и других олиграхов еще глубже во власть. Выше тарифыу. На олигарах все стоит. Отодвинешь в ст

Голосів: 11 3.0%
  • Порошенко - наш президент. Поддержим ради национального единства. Не будем верить лживым обвинениям

Голосів: 49 13.3%
  • Саакашвили - наш следующий президент. Хватит уже коррупционерам вешать нам лапшу под красивыми лозун

Голосів: 69 18.7%
  • Цирк уехал несколько лет назад, а клоуны остались и прошли курсы повышения квалификации

Голосів: 97 26.3%
  • Гепу в президенты, новый уровень игры в н. Будет больше спортплощадок. Про откаты не знаю и не верю.

Голосів: 32 8.7%
  • Все на поддержку Михо, присоединимся к Соболеву, Добродомову, Садовому и даже Юле. Пока уже мирно за

Голосів: 34 9.2%
  • Товарищи, выступим протестом против грузинской оккупации Михо! Депортируем чужеродный элемент!

Голосів: 34 9.2%
  • Не верю фейковым пранкерам от Кучеренко и титушни

Голосів: 45 12.2%
  • Категорически поддерживаю обвинения в адрес Михо, там все коррумпировано, я не бот и не вата, честно

Голосів: 19 5.1%
  • Михо - это заказуха Москвы

Голосів: 42 11.4%
  • Михо против оккупации Московией

Голосів: 29 7.9%
  • В Украине стало меньше коррупции, только слепой и вата этого не видит

Голосів: 24 6.5%
  • В Украине стало больше коррупции, подвижки очень небольшие

Голосів: 88 23.8%
  • Я вообще не понимаю, что происходит, но голосую как большинство

Голосів: 5 1.4%
  • Что вообще происходит?

Голосів: 84 22.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    369
  • 🔴 21:32 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
Ось ще приклад "усталості" Заходу від України:

Участники поставки турбин Siemens в Крым подпали под санкции США
Минфин США ввел санкции в отношении россиян и компаний, которые участвовали в поставке турбин Siemens в Крым. В санкционный список также попали трейдеры, которые, по словам источников РБК, поставляют сырье из Донбасса в Россию

Подробнее на РБК:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

• 🔴 21:32 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
Англичанин гордо говорит: «Мое имя Джон» или просто «Я — Джон». Так представляется свободный человек, имеющий имя, которым он дорожит.
А русский говорит: «Меня зовут Иван». Кто его зовет? Куда зовет? Ведь если пораскинуть мозгами, именно так должен представляться холоп.]

:клас:

Это ж у тебя нет, но я уверен что такие как Быкадоров уже давно заготовили плакаты "Хуйло введи".
Ну и ты просто завидуешь Пороху. К тому же Порох сел в кресло уже богатым, а хуйло стал самым богатым в мире после того как сел. Ты бы на паРаше давно бы из-за этого повесился.
К тому же тебе выкладывали статистику про статки Порошенко, которые существенно уменьшились во время его президенства. Но вы, бляди, все продолжаете.

И только лохи считают, что он сел в кресло богатым...Чувак, да он вместе с папашей из него никогда и не слазил! :D

Я лично не смотрю видео от таких педерастов как ты. Что коментировать тогда?

Иди лучше нахуй.

Вы совсем уже йобнулись- все как по команде постите какую то хрень из фильмов. Причем здесь Троя? Кризис жанра?

9fhfgh.jpg

Щас Мио новый кейс инфы притянет с михопомойки.
Как импичментарии, мирно протестовать будут и про злочынни суды)))

Сцуко, идиотэн, я всю вашу кухню знаю. :)

притянет, притянет, даже не сомневайся! )

Миша не поедет в регионы!
Регионы приедут к Мише!

Рішення апеляційного суду у справі Саакашвілі: Домашній арешт з 22.00 до 07.00 - просто СБУ хоче виспатися)))

Віталій Купрій
4 ч ·
Отримав інформацію що прокурор, який отримував премію за кривавий розгін Євромайдану і переслідування учасників Революції гідності, Олег Валендюк отримав посаду заступника голови Служби зовнішньої розвідки.

Ну скажіть, де прокурор, а де розвідка? І який прокурор, підпадає під люстрацію! Якщо це правда, то тоді очевидно, що Порошенко збирається згорнути розвідувальну діяльність за кордоном і почати використовувати розвідників для внутрішньої політичної боротьби. І знайшов для цього слухняного виконавця.

Незаконне прослуховування, втручання у приватне життя людей, порушення їх конституційних прав - на жаль це стало звичним явищем в Україні. А тут ще й зовнішню розвідку до цього залучатимуть.

Направив депутатське звернення для з'ясування обставин справи.

4cbeeh.jpg

Віталій Купрій
3 ч ·
Нарешті НАБУ відреагувало на мої заяви щодо корупції Порошенка у вугільній галузі!

Ще не втихли пристрасті з кримінальними провадженнями щодо братів Дубневичів та їх компаніями, яких пов’язують із ПАТ «Укрзалізниця» та ринком газу на Львівщині. Як детективи НАБУ вийшли на чергового «смотрящего» Петра Порошенка.

Так, 25 січня українські ЗМІ повідомили про те, що детективи НАБУ проводять обшуки у «смотрящего» Порошенка за вугільною галуззю – Віталія Кропачова. Проводять їх у рамках досудового розслідування щодо ТОВ «Тріалтрейд», ТОВ «Доненергоекспорт» та інших приватних підприємств, які причетні до розкрадання бюджетних коштів.

Ще з лютого 2017 року я неодноразово повідомляв директора НАБУ Артема Ситника про масштабне розкрадання державних грошей на вугільних підприємствах Донбасу, а саме на ДП «Селидіввугілля», ДП «Красноармійськвугілля», ДП «Шахтоуправління Південнодонбаське №1» ().

Усі ці корупційні оборудки й відбувались із залученням вищезгаданих приватних підприємств, які контролював Кропачов разом із посадовими особами Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Детективи НАБУ не відразу реагували на мої заяви про злочин, але ухвалами Солом’янського районного суду м. Києва я змушував реєструвати їх кримінальні провадження щодо цих фактів.

Сподіваюсь, що наступні обшуки пройдуть у міністра Насалика, оскільки ці оборудки не могли проходити без його участі!

Rustam Tashbaev был в прямом эфире.
2 ч ·
Коли держава приватизована.
Ваші зусилля можна було б назвати марними. Але без вашого спротиву було б ще більше цинічного свавілля.

"Вони бояться моїх поїздок в регіони, мого спілкування з іноземними ЗМІ, публічних акцій та маршів за імпічмент. Вони хочуть, щоб я пропав, але цього не буде, я буду до кінця захищати всю правду", - заявив Саакашвілі.

Саакашвили о решении суда. "Я принимаю вызов президента Порошенко!"

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

вспомнилось полугодичное- но по прежнему актуальное

Он просто был ольгинцем. Ты еще это не понял? И я не удивлюсь что и Мио с той же конторы. Ну, Быкадоров он просто придурок по жизни. По Дозору я еще не опредился- там 50/50.
нормальный ход - накуролесить клоном против нежелаемой позиции. хотя в даном случае мож мотивация біла иная

скажите им спасибо, что вскивают накопившиеся за десятилетия гнойники и их теперь надо после них убирать!"

Назад
Зверху Знизу