Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как там Саакашвили? Секта свидетелей Саакашвили

• Автор теми Автор теми worlon
  • Дата створення Дата створення

Категоричные ответы на категоричные вопросы.

• Панду геть. Чемодан, вокзал и давай до свиданья.

Голосів: 66 17.9%
  • Ахмета и других олиграхов еще глубже во власть. Выше тарифыу. На олигарах все стоит. Отодвинешь в ст

Голосів: 11 3.0%
  • Порошенко - наш президент. Поддержим ради национального единства. Не будем верить лживым обвинениям

Голосів: 49 13.3%
  • Саакашвили - наш следующий президент. Хватит уже коррупционерам вешать нам лапшу под красивыми лозун

Голосів: 69 18.7%
  • Цирк уехал несколько лет назад, а клоуны остались и прошли курсы повышения квалификации

Голосів: 97 26.3%
  • Гепу в президенты, новый уровень игры в н. Будет больше спортплощадок. Про откаты не знаю и не верю.

Голосів: 32 8.7%
  • Все на поддержку Михо, присоединимся к Соболеву, Добродомову, Садовому и даже Юле. Пока уже мирно за

Голосів: 34 9.2%
  • Товарищи, выступим протестом против грузинской оккупации Михо! Депортируем чужеродный элемент!

Голосів: 34 9.2%
  • Не верю фейковым пранкерам от Кучеренко и титушни

Голосів: 45 12.2%
  • Категорически поддерживаю обвинения в адрес Михо, там все коррумпировано, я не бот и не вата, честно

Голосів: 19 5.1%
  • Михо - это заказуха Москвы

Голосів: 42 11.4%
  • Михо против оккупации Московией

Голосів: 29 7.9%
  • В Украине стало меньше коррупции, только слепой и вата этого не видит

Голосів: 24 6.5%
  • В Украине стало больше коррупции, подвижки очень небольшие

Голосів: 88 23.8%
  • Я вообще не понимаю, что происходит, но голосую как большинство

Голосів: 5 1.4%
  • Что вообще происходит?

Голосів: 84 22.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    369
А можно это мнение в студию?

Я не могу тебе вскрыть "явки и пароли". Ты ж так категоричен, что уже на 100% заклеймил джЮлю. Никаких там 100% нет... Не более, чем у самого пресамого...:кручусь:
Вообщем, как всегда отмечу: в черноте нашей беспросветной коррупции и кумовста, любих друзів и соплей - только джЮля осветит нам верный путь и красиво... уделает барыг...:D:кручусь:

ebrending_nomer_pyat'_Foto_joyfull_-_Depositphotos.webp

Но желающие смертной казни, Могут подписать петицию
Та ну нах.
С нашими продажными судьями еще такой срани нехватало.
Не отлистал трешку судье - получи пулю в лоб.
Украинцев и так мало осталось.

Вообщем, как всегда отмечу: в черноте нашей беспросветной коррупции и кумовста, любих друзів и соплей - только джЮля осветит нам верный путь и красиво... уделает барыг...

Вместе с беней, гастролером и еще одним пиздаболом из 5.10, сделаем нашу страну сильнее!

зы ААААА!!
зыы АААААААААААААААААААААА!!!

во, наконец то тема нормальная попалась.
так шо тут, революция уже или чуть отложили?

во, наконец то тема нормальная попалась.
так шо тут, революция уже или чуть отложили?

Саак уже заебался новые,
революционно-импичментарные даты называть.
Каждый раз -"последняя дата, для решительного боя и барыги побегут!"

Но никто не приходит :незнаю:

Саак уже заебался новые,
революционно-импичментарные даты называть.
Каждый раз -"последняя дата, для решительного боя и барыги побегут!"

Но никто не приходит :незнаю:

Начинает напоминать старый американский анекдот:

Два ковбоя сидят у салуна

- Билли, это кто там на лошади гарцует?
- А, да это неуловимый Джо
- Что, его реально никто поймать не может?
- Да кому он нахуй нужен-то?!

И только на ХФ в отдельно взятой теме все еще мусолят ковбоя Михуя... :D

Я не могу тебе вскрыть "явки и пароли
Ну, полнятно, что встречи жули и хуйло в Шереметьево останется тайной , если только сам хуйло не сольет компромат, но сам факт встреч очень показателен. Именно из-за тайного неофициального визита в иордор жуля тогда в 2005-м и была снята с премьеров.

Тебе нагадать что было чуть позже?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В «Киев» Лидер, конечно, не явился. Не пришла и Анна Герман, которую он около восьми вызвал к себе. Из характерной стилистики заявления следует: сочинителем скандального заявления выступила именно она. Ну, или, по крайней мере, поучаствовала в процессе. В том числе – процессе мумификации собственного шефа. В воскресенье он сам себе подписал смертный приговор в политике. Себе и Тимошенко.

Причем сделал это на Лаврском погосте в Пятидесятницу – день, ассоциирующийся у всего православного мира со свершением самых удивительных чудес.

Чудо таки свершилось. Набравшись смелости (само по себе уже прецедент), Янукович послал Юлю подальше.

Янукович окончательно развенчал миф о непобедимости Тимошенко

Мотивы, двигавшие Януковичем, вполне ясны.

Основной – уверенность в собственной победе по итогам второго тура (типа он в него выйдет! ). Дополнительный – нежелание «прогибаться» перед отцами-содержателями, совмещенное с отчаянной попыткой сохранить единоличную власть в партии (типа она у него была!).

Главный бонус – нагадить в обезжиренный кефир Тимошенко. Юлия Владимировна – известный мастер кидка, но ее саму ТАК никто и никогда еще не кидал. Допускаю, Янукович осознавал – ставит крест на себе, но решил: удовольствие от «мести» Юле того стоит.

В пятницу «Обоз» один сообщил о пребывании Януковича в Москве, о его встрече с Сечиным, о мольбах «спасти от Юли». Не высмеял нас, обвинив в распускании сплетен, только ленивый. Воскресенье расставило все по местам.

Тут еще другая ЗРАДА намечается.

Глава Международного валютного фонда Кристин Лагард якобы ничего не знала об ультимативном письме, которое было направлено от имени МВФ в Администрацию президента Украины, о чем сообщает ряд СМИ, ссылаясь на собственные источники.

Речь идет о письме, в котором МВФ требует создания Антикоррупционного суда. На этой неделе его опубликовало издание «Европейская правда». В частности, в документе глава миссии МВФ в Украине Рон ван Роден привел внушительный список претензий, которые фонд якобы имеет к президентскому законопроекту о создании антикорсуда. В письме замечания фонда разбиты на три группы — по процедуре отбора судей, относительно положений закона, направленных на торможение создания суда, а также относительно юрисдикции суда.

По данным СМИ, которые ссылаются на собственные источники, о своей неосведомленности о данном письме Лагард сказала лично президенту Петру Порошенко во время встречи в Давосе, пообещав провести расследование появления письма в прессе.

Кстати, эти же источники сообщают, что Всемирный банк увольняет директора по Беларуси, Молдове, Украине, Европе и Центральной Азии Сату Кахонен, которая подписала это письмо к президенту Украины. Причина, в том числе, — в якобы «сливе» документа в прессу.

Пока трудно сказать, кто прав, а кто нет. Было ли письмо от МВФ или нет, будет ли увольнение Сату Кахконен или нет, но если все это окажется фейком, и никакого письма от МВФ не было, то это очень сильно ударит по нашим "антикорупционерам" вроде Сережи Квартиры и Наема.

МВФ = это вам не шутки. Так можно и запрет на посещения США получить....

Подождем 7-14 дней и все станет ясно...

Основная проблема наших «активистов» - это отсутствие ответственности перед страной в их критике власти и жажде до нее добраться. И часто попытками навредить лично Порошенко они вредят в целом Украине, как это было у Сережи «Квартиры» Лещенко в истории с его атакой на Манафорта (после чего Пороху еле-еле удалось наладить отношения с Трампом) или когда «еврооптимисты» открыли свое истинное лицо и писали письма с просьбой отменить Украине безвиз, просто чтобы... подставить власть. Таких случаев уже было много, в том числе постоянный «вынос сора из избы» (часто непроверенного и недоказанного) в посольства разных стран и международные организации, в результате чего они не только подставляют власть, а и ВРЕДЯТ экономике Украины, которая сейчас зависима от помощи Запада!!

Основная проблема наших «активистов» - это отсутствие ответственности перед страной в их критике власти и жажде до нее добраться. И часто попытками навредить лично Порошенко они вредят в целом Украине, как это было у Сережи «Квартиры» Лещенко в истории с его атакой на Манафорта (после чего Пороху еле-еле удалось наладить отношения с Трампом) или когда «еврооптимисты» открыли свое истинное лицо и писали письма с просьбой отменить Украине безвиз, просто чтобы... подставить власть. Таких случаев уже было много, в том числе постоянный «вынос сора из избы» (часто непроверенного и недоказанного) в посольства разных стран и международные организации, в результате чего они не только подставляют власть, а и ВРЕДЯТ экономике Украины, которая сейчас зависима от помощи Запада!!
да, єто проблема и всегда біла но похоже несут ответственность тем что теряют поддержку улюдей и єто проявляется уже сейчас и проявится больше на віборах

Новости о торговых партнерах:

Рух "Визволення"
45 мин. ·
В Україні оприлюднено ТОП-10 найбільших платників податків за підсумками 2017 року. До переліку увійшли газовидобувні, нафтопереробні та тютюнові компанії.

У списку немає жодного підприємства Ріната Ахметова. Корпорації ДТЕК та Метінвест з їх велетенськими виробництвами перераховують до бюджету коштів менше, аніж тютюнова фабрика «Прилуки». І це при тому, що торік ДТЕК значно покращив фінансові показники завдяки зростанню тарифів на електроенергію, відомому як «Роттердам +».

Вимагаємо повернути у власність громад усі природні монополії. Це унеможливить випадки, коли олігархи, які захопили залізничні колії, системи електро- і газопостачання, централізованого опалення, штучно завищують тарифи.

c7jhdb.webp

"Никто не устраивает террор" (С) А добровольцы просто так сели посидеть...

Yurij Tyrkalo с David Sakvarelidze и еще 46.
27 января в 10:28 · Lviv Oblast, Львов ·
📯🥁Назад в СССР!🔔🔔🔔🔊

Як все було...
Організовував зал для зустрічі з David Sakvarelidze у Львові. Як тільки заходила мова про політичну Партію РУХ НОВИХ СИЛ МИХАЙЛА СААКАШВІЛІ, одразу йшли відмови. От і змінюючи втретє черговий зал вже в притул перед самою зустріччю мені довелося проявити креативність і зазначити темою не зустріч з Давідом, а проведення конференції "Стартап Україна". Не вдаючись у подробиці, що він політичний. А яким було обличчя представника власника приміщення, як він побачив Давіда. У нього аж артикуляцією і самовладанням проблеми почалися. "Якби я знав, що то він, то не дозволив!"-переляк того чоловіка заставив мене згадати часи домінування партноменклатури. Чи вартий Львів проспекту В.Чорновола, якщо така ганебну реальність і в цьому місті.
Коли запитував про те, чому через більше ніж 25 років незалежності домінує такий рівень дискримінації, то чув відповідь орендодавців:" У нас проблеми з владою!". Тобто досі все на ручному управлінні? Чи страх, який генетично став для багатьох основою, керує всім?
Не зважаючи на всі перипетії у пошуках приміщення, не зважаючи на час проведення і місце, що було набагато далі за перше сплановане-зал був заповнений до останнього крісла.
Наступного дня, в обшарпаному приміщенні міської поліції Львова, Давідові вручили ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ. Справа цілковито липова. Всі це розуміють але виконують накази. Працівники установи на Степана Бандери, 1 підбігали до Саквалідзе з проханням зробити спільне селфі. Видно, що і вони в той театр абсурду звинувачень не вірять. Бо хто б хотів дружнього фото зі злочинцем...
Далі було не менш весело.
За три дні мав приїхати Михайло Саакашвілі. Я теж організовув цей захід. Керівництву приміщення, яке входить у склад велетенського ПАТ... мною було озвучено тему заходу " Конференція РУХУ НОВИХ СИЛ". І все ніби гаразд. Угоду уклали. Мої канали мене проінформувати, що СБУ в курсі і все знає, самі теж хотіли прийти фото, селфі, відеофіксацію провести, все як завжди в їхньому професійному покликанні😎. І ось зірвалося у мене з язика, що гостем буде МИХАЙЛО СААКАШВІЛІ. Всі заметушилися. 📲☎️Дзвінки вищому і ще вищому керівництву... "НІЯКОГО СААКАШВІЛІ!!! ТЕРМІНОВО РОЗІРВАТИ УГОДУ!!! А якщо хочуть щоб ми повернули проплачені ними кошти, то нехай напишуть лист, що просять розірвати угоду, бо проводитимуть де інде свій захід."
ЧОРНЕ АВТО 👣вже їздить за мною. Про мене випитують. Принагідно передаю їм ВІТАННЯ!👋🤘
✊Але, як я знаю, мої пращури не мовчали! І я не буду! 👊
Хочу щоб Україна стала наддержавою і не тільки в Європі, а й в цілому світі. Хочу щоб та слава великого народу, яка століттями була в українців( скіфів, гунів, русичів, як не називали) повернулася! І це можливо!
Головне щоб всі цього хотіли і щось робили!
Всім своїм недоброзичливцям бажаю ДОБРОГО ЗДОРОВЛЯ! ЗУСЬКИ ВАМ-НЕ СХИЛИТЕ!

P.S.: Казали мені, що є вірогідність того, що вербуватимуть. Підкинуть наркотики чи ще щось. Для того щоб став інформатором. Це не моє, не намагайтесь ні через привіти, ні в кишеню, ні в машину. І телефонні погрози мені і рідним-це теж не достойно!
Поводьте себе гідно бо УКРАЇНА в нас одна!

"Кордон непорушний" (С)

Журналісти «Схем» заявили про тиск після розслідування про поїздку Порошенка на Мальдіви

«Їхня робота є свідченням їхньої відданості своїй країні. У зв’язку з цим «Радіо Вільна Європа»/«Радіо Свобода» засуджує будь-які спроби перешкодити їхнім зусиллям, дискредитувати чи залякати їх, в інтернеті чи будь-яким іншим способом», — наголосив він.

Раніше прес-служба Порошенка наголосила, що президент зустрічав Новий рік вдома, а потім відвідав «з метою короткого відпочинку» Мальдівські острови. Повідомлялось, що відпочинок за кордоном президент оплачував за власний кошт і це буде відображено в його декларації.

Водночас журналісти програми «Схеми» виявили, що президент намагався приховати свою поїздку. Зокрема, за даними журналістів, родина Порошенка літала під чужими іменами.

Семен Семенченко
4 ч ·
Чудово, коли твоєї витримкою пишається Перший)

Хочу подякувати людям, які при кожній нової хвилі лайна проти мене або «Донбасу» намагаються підтримати і підбадьорити.

Цих хвиль на моїй пам'яті з осені 2014 року було вже більше 20. Чимало) Вчора дивлюся «Обозреватель» Бродського і він теж знову підключився з черговими "викриттями". Спочатку прочитав про себе багато цікавого. Виявляється в кінці 90-х я "служив строкову (!) службу в ... Тольятті», потім "був" членом злочинного угруповання в Макеевке, а влаштовую Блокади і "бійки в урядовому кварталі" тому що ... боягуз, злодій і аферист. Свіжо). Потім почитав коментарі в фб і навіть стало шкода Мішу Бродського і його колишнього сусіда по парламентській лаві Петра Інкогніто. Людей не обдуриш. Особливо на 4 рік. Ще раз дякую за підтримку!

У свою чергу відповім на питання яке мені постійно задають. Як я все це «витримую і залишаюся спокійним»? Відповідь проста. Мною і моєю витримкою з 2014 року пишається сам Перший. Наш Верховний Головнокомандувач. Верховний Батько і Бродського і Ар'єва і Ахметова і всіх інших чудових оповідачів чудових історій про Семенченка. Коли твоєї витримкою пишається людина, яка «побудувала одну з найуспішніших економік Європи" то ти просто зобов'язаний відповідати його очікуванням.

Дякую і вам, Петро Олексійович за хорошу політичну школу. Докладу всіх зусиль щоб її не закінчити. І валити вашу будку з подвоєними зусиллями!

А всіх друзів вітаю з початком нового тижня. Разом - переможемо!

З Петро Порошенко

8ccaaa.webp

Семен Семенченко
4 ч ·

Хочу подякувати людям, які при кожній нової хвилі лайна проти мене або «Донбасу» намагаються підтримати і підбадьорити.

Цих хвиль на моїй пам'яті з осені 2014 року було вже більше 20. Чимало) Вчора дивлюся «Обозреватель» Бродського і він теж знову підключився з черговими "викриттями". Спочатку прочитав про себе багато цікавого. Виявляється в кінці 90-х я "служив строкову (!) службу в ... Тольятті», потім "був" членом злочинного угруповання в Макеевке, а влаштовую Блокади і "бійки в урядовому кварталі" тому що ... боягуз, злодій і аферист. Свіжо). Потім почитав коментарі в фб і навіть стало шкода Мішу Бродського і його колишнього сусіда по парламентській лаві Петра Інкогніто. Людей не обдуриш. Особливо на 4 рік. Ще раз дякую за підтримку!

У свою чергу відповім на питання яке мені постійно задають. Як я все це «витримую і залишаюся спокійним»? Відповідь проста. Мною і моєю витримкою з 2014 року пишається сам Перший. Наш Верховний Головнокомандувач. Верховний Батько і Бродського і Ар'єва і Ахметова і всіх інших чудових оповідачів чудових історій про Семенченка. Коли твоєї витримкою пишається людина, яка «побудувала одну з найуспішніших економік Європи" то ти просто зобов'язаний відповідати його очікуванням.

Дякую і вам, Петро Олексійович за хорошу політичну школу. Докладу всіх зусиль щоб її не закінчити. І валити вашу будку з подвоєними зусиллями!

З Петро Порошенко

8cejfd.webp

Семен Семенченко
4 ч ·

З Петро Порошенко

bacf2f.webp

Семен Семенченко
4 ч ·

З Петро Порошенко

fj1ggh.webp

Михуйленок придурастый, ты посты Гришина дублируешь за отдельную плату?
У тебя все или говна еще осталось? Надо проветрить.

Назад
Зверху Знизу