Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Подскажите, пожалуйста, кто знает - девочка хочет стать косметологом, но вопрос остался: достаточно закончить каких-то курсов или надо медобразование?
Можно в фарм. техникум поступать после 9-ти классов
Щоб стати хорошим косметологом - потрібна мед.освіта. Щоб стати просто косметологом - достатньо курсів.
В принципі, можна закінчити курси, почати працювати і паралельно отримувати мед. освіту
Знаю достатньо успішних косметологів без мед. освіти, так що... тут справа така - головне клієнтів набити і якісно працювати.
Головне для Вас - дівчині після 9 класу 14-15 років, самі подумайте, хто піде на прийом до неповнолітнього косметолога...
Я навіть знаю, де - на форумі![]()
А ты чого на кацапському форуми бакланишь по бандэривськи?
Щоб стати хорошим косметологом - потрібна мед.освіта. Щоб стати просто косметологом - достатньо курсів.
В принципі, можна закінчити курси, почати працювати і паралельно отримувати мед. освіту
Знаю достатньо успішних косметологів без мед. освіти, так що... тут справа така - головне клієнтів набити і якісно працювати.
Головне для Вас - дівчині після 9 класу 14-15 років, самі подумайте, хто піде на прийом до неповнолітнього косметолога...
Мед не обязателен,но очень желателен,если хочет устроиться на работу в приличный салон,например.