Статус: Офлайн
Повідом.: 25339
Повідом.: 25339
Лживый зебил.Не було такого...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Лживый зебил.Не було такого...
Та ти тільки й займаєшся брехнею. Це ти прав.Лживый
Шоумен Володимир Зеленський, який
"Вечірній квартал" відвідав зону АТО
разом з "кварталівцями" їздив в зону АТО, підтвердив, що вибачився за відеоролик, який вийшов у передачі "Студії Квартал 95", йдеться у "Сніданку з 1+1".
У ньому були використані кадри, де глава Чечні Рамзан Кадиров плакав. Як з'ясувалося, оригінал відео записали під час мусульманської молитви. Володимир Зеленський наголосив, що справа не у прізвищі людини, а у тих речах, над якими не можна сміятись.
"Ми б ніколи не сміялися над якимись святими речами незалежно від прізвища, тому я сказав "вибачте", перед усім мусульманським народом. Над такими речами не жартують, ніхто не хотів сказати ніякої гидоти", - прокоментував актор. Більше читайте тут:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ты склонен к брехне.А може і був...
Ты глуп, как и свойственно зебилам. Вот тебе ссылочка:1. За що має відповідати Беня і Корбан? За те. що дали жорстоку відсіч сепаратистам у Дніпрі?
2. Аваков за що має відповідати, коли був міністром оборони Гелетей, а нач.генштаба Муженко?
Ты окончательно отупел?мусульманським народом
Якби ти був серед сумських волонтерів, ти би не писав такої херні.Ты склонен к брехне.
Тільки сцикун, який сидить на дитячому стільці із диркою для ******і перед компом і строчить херню, може зробити подібне посилання.Одним из виновников Иловайской трагедии, унесшей жизни полтысячи украинских солдат, в августе 2014 года, является тогдашний заместитель председателя Днепропетровской областной государственной администрации Геннадий Корбан.
Такой вывод сделан в фильме «Битва за Днепр», который представил в Брюсселе эстонский журналист-расследователь Кристер Парис.
Я не могу быть среди них, так как я не сумчанин.Якби ти був серед сумських волонтерів, ти би не писав такої херні.
Якби ти мав бажання допомогти нашим добровольцям, то поїхав туди не обов"язково тільки із сумчанами, які їхали через Харків у зону АТО. У той час їздили майже з усіх міст України, в тому числі і із Харкова...Я не могу быть среди них, так как я не сумчанин.
Ух как пердак пылает!Тільки сцикун, який сидить на дитячому стільці із диркою для ******і перед компом і строчить херню, може зробити подібне посилання.
1. Де були українські прикордонники та ЗСУ, коли ****енстанські регулярні війська перетнули кордон з Україною і взяли в оточення добровольчеські батальони під Іловайськом?
2. Чому саме добровольчеські батальони захищали від сепаратистів Україну? Де були ЗСУ? Чому ЗСУ не прийшли на допомогу добровольцям? Чому військові ЗСУ здавали БТРи сепаратистам без жодного пострілу? Чому професіонали із ЗСУ розбили польовий табір на відкритій місцевості зосередив військову техніку в одному місці й тим самим дали можливість накрити її вогнем російській артилерії? Чому весь особовий склад перейшов без зброї кордон на територію Ростовської області? Чому їх потім міняли в Гоптівці на полонених російських солдат?
3. Ти, ****, сидів дома й нічого не знаєш про дійсні причини цієї трагедії. У тебе у всьому зі слів якогось естонського журналіста, став винуватий Корбан, який спорядив добровльців на захист України...
4.Чому за увесь час порошенківського правління не ведеться розслідування причин Іловайської трагедії? Чому ніхто не відповів за те, що випустили із Слов"янська цілу колонну сепаратистів, яка вільно пройшла до Донецьку і після цього стали відбуватися трагічні події, в тому числі і під Іловайськом? Чому було призначено охоронця Гелетея міністром оборони, а не військового генерала Радецького, який був згоден очолити МО і операцію по звільненню Донбаса?
3. Прийде час і буде розслідування причин усіх трагедій, що сталися під час війни на Донбасі. І суд дасть вирок (а не якийсь-то естонський жураліст ). Ось тоді усі похорососівські ****и будуть умакені у їхнє же гівно через дірку у дитячому стільці... І ти в тому числі...
Я помогал, по мере своих возможностей. Но как и когда это не твое дело.Якби ти мав бажання допомогти нашим добровольцям, то поїхав туди не обов"язково тільки із сумчанами, які їхали через Харків у зону АТО. У той час їздили майже з усіх міст України, в тому числі і із Харкова...
Оце і усі твої "якості"...брехня, хамство и угрозы
Я вже зрозумів, по твоїх постах... Через дірку у стільці...Я помогал, по мере своих возможностей. Но как и когда это не твое дело.
Нет, твои:Оце і усі твої "якості"...
Ти, ****,
усі похорососівські ****и будуть умакені у їхнє же гівно через дірку у дитячому стільці... І ти в тому числі...
Далась тебе эта дырка. С чем это связано? Может быть это симптом болезни Альцгеймера?Я вже зрозумів, по твоїх постах... Через дірку у стільці...
Почитай, усі свої пости, там тільки хамство, намагання образити (бо образити ти не можеш, оскільки на дурнів ніхто не ображається). А в твоє гівно, яке тут постиш, тебе регулярно макають вже усі, кому не лінь...
Процитируй, лживый зебил.Почитай, усі свої пости, там тільки хамство, намагання образити (бо образити ти не можеш, оскільки на дурнів ніхто не ображається). А в твоє гівно, яке тут постиш, тебе регулярно макають вже усі, кому не лінь...
А ти там був? А ти був у військоматах. коли стояли черги із добровольців?
А ти бачив, як генерал Литвин кинув своїх підлеглих і втік?
А ти бачив скільки кадрових офіцерів ЗСУ та ВВ просто дезертировали й кидали на призволяще особовий склад?
Вони наступали. Але, після того, як прикордонні війська та ЗСУ пропустили через кордон російські війська потрапили в оточення. У добровольців взагалі не було окрім мінометів артилерії... Знову винен Корбан, що не спорядив їх артилерією, ще й важкою.Я задал простой вопрос - почему, если воевали только добровольцы - то они не наступали в Иловайске? А отступали? далее я тоже задал простой вопрос - сколькоу добровольцев было тяжелой артиллерии.
1. Гівно, це такі, як ти, які не вміють, навіть, переваривати доступну інформацію і вміють лише ****ися на форумах, бо там найзручніше скриватися під вигаданими ніками. В житті, їх ніхто не сприймає...2. Самий найбільший крадій в Україні, це той, хто за 1 грн. прихватизував ф-ку ім. Карла Маркса і під час війни за рік збільшив власні статки у 80 разів. А зараз замітає сліди...Потому что ****о, которое маскируется под патриотов Украины и дальше продолжает нести чушь, работая на самого большого вора Украины последнего десятилетия - коломойского.
Прочитай власні пости... Усі без винятку... Навіть, останнійПроцитируй
Ага, вот я и поймал тебя на лжи, брехливый зебил. Ты не можешь процитировать ни одного моего поста с проявлениями хамства, так как их нет. Зато ты изрыгаешь потоки хамского словесного гноя:Прочитай власні пости... Усі без винятку... Навіть, останній
Гівно, це такі, як ти
Ага, вот я и поймал тебя