Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как бы покрасить украину что бы круто было?=)

🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
якщо у люки не встрягати колесом
100% слабое место у такого типа рам именно передние 2е трубы если вварить распорку можно по бордюрам прыгать и тараниться))) без риска

по бордюрам прыгать
по бордюрам можно прыгать ничего не вваривая

якщо у люки не встрягати колесом, то нормально їздиться. україна 56 року, батя їздить на ній скільки себе пам'ятаю, нічого не ламається.
скажи мне тогда почему у меня три рамы вареные?и все в разных местах.рамы советские.в люки не вьезжал.

100% слабое место у такого типа рам именно передние 2е трубы если вварить распорку можно по бордюрам прыгать и тараниться))) без риска

да і вилка гнеться теж весело

на моєму харікейні дибіли, котрим мав необережність дати проїхатися, ловили люк та влобову забор - рамі та вилці пох.
знайомий баті довго шукав заміну рами на україну нормальну - до 80х років. знайшов, у першу ж поїздку в'їхав у люк відкритий. рама з вилкою одразу на смітник.

скажи мне тогда почему у меня три рамы вареные?и все в разных местах.рамы советские.в люки не вьезжал.
дай дураку хуй скляний... :D:D

їздиш так виходить, що сипляться рами. сучасні міцніші, але й перших достатньо для звичайної їзди.

Хочу обновить покраску на своей полуновой украине, хочется както креативно её покрасить но немогу предумать что нить интересное, есть какие нить идеи?

покрась полностью в черный и не заморачивайся

якщо робити нормальну україну, то й дорожче.
їздити ж на рідній комплектусі українській( особливо сьогоднішній) у 2013 році вважаю єбонатством.
а рама добра.

у мене у баті україна, рідні рама, вилка, руль, шатуни, педалі, багажник зад і перед, крила, седло. ободи люмінієві профільовані, втулка задня планетарка шимана, передня якась з мтб, каретка вал на двох промах.

Ебанатство вливать 1000 и более в украину, + свой трах + стартовая стоимость металлолома + усилить подварить подкрасить= хуже чем тот же винер викинг алю за2000 или корадо,
ТАК НАХЕРА ОНО НАДО!!!

Ах знаю! когда собаке делать нехер она яйца лижет!

Ебанатство вливать 1000 и более в украину, + свой трах + стартовая стоимость металлолома + усилить подварить подкрасить= хуже чем тот же винер викинг алю за2000 или корадо,
ТАК НАХЕРА ОНО НАДО!!!
нахую порівнювати мтб з україною? ти ідіот?
перероблена україна україною і залишається, але їздити на ній - полегшеній, з кращими кареткою та втулками, з декількома передачами, з гальмом переднім - набагато приємніше.

до того ж рама українська суперова. на цю тему вже багато у інетах писали, тестили як суб'єктивно за відчуттями їздунів, так і об'єктивно на макеті вимірюючи кпд.

Я хоть и не велосипедиств основном, но вкину свои 5 коп.
Постоянно крашу детали на порошковой покраске-там иногда народ рамы красит от байков в матовый оранжевый цвет. Я когда их вижу.......-хочется украсть!!!

нахую порівнювати мтб з україною? ти ідіот?
перероблена україна україною і залишається, але їздити на ній - полегшеній, з кращими кареткою та втулками, з декількома передачами, з гальмом переднім - набагато приємніше.

до того ж рама українська суперова. на цю тему вже багато у інетах писали, тестили як суб'єктивно за відчуттями їздунів, так і об'єктивно на макеті вимірюючи кпд.

Идиот здесь не я это точно. Я говорю нахрена трахатся, если есть варианты по лучше без траха. Если сравнивать то имеем более удобную посадку на горном,а можно и гибрид взять еслинадо наподобие украины , можно резину не злую ставить.
А в инете полно писателей теоретиков, это факт...
Но рама совковая гнется это бесспорный факт и вилка тоже.Но если от нечего делать покулибничать охота и сразить всех вокруг красотой сего агрегата,то да, украина вне конкуренции.Им и ездить то не надо ,дай подолбаться с железом.

у мене у баті україна, рідні рама, вилка, руль, шатуни, педалі, багажник зад і перед, крила, седло. ободи люмінієві профільовані, втулка задня планетарка шимана, передня якась з мтб, каретка вал на двох промах.
какая же это тогда "УКРАИНА" если на ней столько не родных запчастей это гибрид уже

дай дураку хуй скляний...
...и я продам
:D:D:D:D

камуфляж, под карбон или еще какой-либо узор по средствам аквапечати

Вот как она сейчас выглядит=).
xSMGb3t5Q58.jpg

После зимы и очень суровой дождливой и снежной весны.

:рл:

Назад
Зверху Знизу